SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Experimental)

  • Tekniikka

  • Painos

  • Tyyli

  • Urheilu

  • Väri

  Air Force 1 Experimental

  Nike Air Force 1 Experimental on osa brändin N. 354 -sarjaa, joka kunnioittaa Niken lenkkareita menneisyydessä ja nykyisyydessä päivittämällä olemassa olevia malleja rohkeilla, innovatiivisilla ominaisuuksilla. AF1 Experimental todella ilmentää tätä sen epätavanomaisen päällisen kautta, joka on valmistettu vaahtomateriaalin päälle tehdyllä tyhjiösaumakäsittelyllä, joka antaa sille aivan omanlaisensa ilmeen. Tämän seurauksena ompeleita ei juuri näy, vaikka niitä on minimaalinen määrä silmäpaneelissa ja kantapaneelin sivureunassa. Sen sijaan kaarevat harjanteet nousevat vaahtomuovista esiin näyttämään päällysteiden väliset jakolinjat, ja swoosit pullistuvat sen sivuilta. Joissakin malleissa voit jopa erottaa pieniä kuoppia varvaslaatikossa, jossa rei'itykset normaalisti olisivat.

  Vaikka näyttääkin siltä, että päällisen päällä on ohut muovilevy, jossa on ryppyjä ja rypytyksiä, se on itse asiassa osa sen alla olevaa pehmeää vaahtomuovia, joka on sienimäisen ja rapautuneen näköinen. Joissakin AF1 Experimentals -pareissa on grafiikkaa, kuten "Air Force 1", joka on lukittu ulkokerrokseen, mutta useimmissa pareissa on vain N. 354 -projektikoodi, joka on kirjoitettu sivuswooshin yli. Tämä koodi näkyy myös neonkeltaisessa tarrassa, joka yhdistää kengän yläosan ja välipohjan kengän takaosassa. Sen alapuolella ovat sanat "Tämä etiketti on laadun tae" ja "Nike Air Force One Experimental".

  Normaalien nauhojen ohella, joissa on metalliset kärkipisteet, Experimentalissa on joustava kiristysnauha, jolla kenkiä voi myös kiristää, jolloin käyttäjä voi halutessaan jättää nauhat löysälle. Tämä joustava naru roikkuu silmänjalan yläpuolella, ja sen kiinnittämiseksi sen yläosassa on säädettävä nauha. Toisessa päässä on Nike-tekstillä varustettu muovinen klipsi, jolla se voidaan kiinnittää silmukan alaosassa olevaan silmukkaan. Nauhojen alla on leveä, paisuva kieli, jonka reunalla on paljasta vaahtomuovia. Kun monissa malleissa on kielilappu, Air Force 1 Experimentalissa on kätevä vetokieleke, joten Nike-brändi on siirretty ja kirjailtu kielen sivupuolelle.

  Toinen vetokieleke työntyy ulos kantapäästä, jonka alapuolella vaahtomuovin päällisestä erottuu paneeli. Sekä hieno linja tikkaus kulkee pitkin sen lateraalinen puolella ja pitkin kantapää kaistale alla, se on debossed Nike Air tuotemerkin, joka on käännetty ylösalaisin lisätty kierre.

  Kaikki tämä on rakennettu tyypillisen kumisen ulkopohjan päälle, jossa on keskipitkän ympyrän muotoinen kulutuspinta ja Air-välipohja. Ulkonäkö on kuitenkin melko ainutlaatuinen, koska muovinen kääre vuotaa ulos yläosasta ja taittuu alas koko välipohjan yli. Sattumanvaraiset rypyt näkyvät sen sivuilla - ominaisuus, joka antaa sille hieman särmikkään ilmeen.

  Muiden N. 354 -sarjan lenkkareiden tapaan Air Force 1 Experimentalin sisäpohjaan on kirjoitettu kiehtova viesti pienen, luonnostellun swooshin ohella. Siinä lukee "AF1 Experimental - Type" -design perustuu Nike Sportsin tutkimuslaboratoriossa käytettyyn happinaamariin". Nämä sanat tarjoavat pienen näkemyksen tämän valloittavan mallin konseptista, joka on ainutlaatuisen kokeellinen.

  Arvostele Nike Air Force 1 Experimental
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä