SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Experimental)

  • Tyyli

  • Väri

  • Tekniikka

  • Painos

  • Urheilu

  Air Force 1 Experimental

  Nike Air Force 1 Experimental on osa brändin N. 354 -mallistoa, joka kunnioittaa Niken tennareita menneisyydessä ja nykyisyydessä päivittämällä olemassa olevia malleja rohkeilla, innovatiivisilla ominaisuuksilla. Ensisijaisesti miehille suunniteltu Air Force 1 Experimental on Low lenkkari, joka todella ilmentää tätä eetosta epätavallisella päällisellä, joka on valmistettu vaahtomuovimateriaalin päälle tehdyllä tyhjiösaumakäsittelyllä, joka antaa sille aivan omanlaisensa ilmeen. Tämän seurauksena tikit eivät juuri näy, vaikka silmäpalkissa ja kantapään sivureunassa on vain minimaalinen määrä ompeleita. Sen sijaan vaahtomuovista erottuvat kaarevat harjanteet, jotka näyttävät päällysteiden väliset jakolinjat, ja sen sivuilta pullistuu swoosheja. Joissakin malleissa voit jopa erottaa pieniä kuoppia varvaslaatikossa, jossa rei'itykset normaalisti olisivat.

  Vaikka näyttääkin siltä, että päällisen päällä on ohut muovilevy, jossa on ryppyjä ja poimuja, se on itse asiassa osa sen alla olevaa pehmeää vaahtomuovia, joka on sienimäisen ja rapautuneen näköinen. Joissakin AF1 Experimentals -pareissa grafiikka on lukittu ulkokerrokseen, kuten Air Force 1 -teksti, joka näkyy toistuvasti Suns-värimallin harmaalla ulkopinnalla, sekä Archaeo Brownin ruskea päällinen ja keltainen välipohja. Postal Ghost-mallin valkoisessa ulkopinnassa sama teksti on haalistuneempi, kun taas kiehtovassa Halloween-mallissa on joukko pelottavia kuvioita sen pimeässä hehkuvassa ulkopinnassa. Näitä lenkkareita lukuun ottamatta monissa Experimentaleissa on vain N. 354 -projektikoodi kirjoitettuna sivuswooshiin, vaikka Black Glow -värimalli on yksi merkittävä poikkeus, jonka enimmäkseen mustassa päällisessä ei ole ylimääräistä tekstiä tai grafiikkaa, ja täysin valkoinen Pure Platinum on toinen. Koodi näkyy myös neonkeltaisessa tarrassa, joka yhdistää kengän yläosan ja välipohjan kengän takaosassa. Sen alapuolella ovat sanat "Tämä etiketti on laadun tae" ja "Nike Air Force One Experimental".

  Nike Air Force 1 Experimental -kengässä on tavallisten nauhojen lisäksi metallisilla kärjillä varustetut nauhat, ja siinä on joustava kiristysnauha, jolla kengät voidaan kiristää, ja käyttäjä voi halutessaan jättää nauhat löysälle. Tämä joustava naru roikkuu silmänjalan yläpuolella, ja sen kiinnittämiseksi sen yläosassa on säädettävä nauha. Toisessa päässä on Nike-tekstillä varustettu muovinen klipsi, jolla se voidaan kiinnittää silmukan alaosassa olevaan silmukkaan. Nauhojen alla on leveä, paisuva kieli, jonka reunalla on paljasta vaahtomuovia. Nike-brändi on kirjailtu sen sivupuolelle aivan huipun alapuolelle, jotta keskellä on tilaa kätevälle vetokielekkeelle.

  Toinen vetokieleke työntyy ulos kantapäästä, jonka alapuolella on vaahtomuovipäällisestä esiin tuleva paneeli. Sekä hieno tikkausviiva, joka kulkee pitkin sen sivupuolta ja kantapään kaistaleen alla, siinä on kohokuvioitu Nike Air -brändäys, joka on käännetty ylösalaisin ylimääräisen kierteen aikaansaamiseksi. Joissakin malleissa teksti on samaa sävyä kuin muu päällinen, kuten Racer Pink-versiossa, jonka koko kiiltävä päällinen on vaaleanpunaisen sävyinen. Sail-versiossa sen sijaan on kirkkaan oranssi kirjoitus sen luonnonvalkoisessa kantapaneelissa. Kaikki tämä on rakennettu tyypillisen Air-välipohjan ja kumisen ulkopohjan päälle, jossa on tunnistettava keskikehän muotoinen kulutuspinta. Ulkonäkö on kuitenkin melko ainutlaatuinen, koska päällinen on muovinen, ja se taittuu koko välipohjan päälle. Sen sivuilla on satunnaisia rypytyksiä, jotka tuovat siihen hieman särmikkään ilmeen.

  Muiden N. 354 -sarjan lenkkareiden tavoin Air Force 1 Experimentalin sisäpohjaan on kirjoitettu kiehtova viesti pienen, luonnostellun swooshin ohella. Siinä lukee "AF1 Experimental - Type" -design perustuu Nike Sportsin tutkimuslaboratoriossa käytettyyn happinaamariin". Nämä sanat tarjoavat pienen näkemyksen tämän valloittavan, ainutlaatuisen kokeellisen miesten mallin konseptista.

  Arvostele Nike Air Force 1 Experimental
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä