SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Jester XX)

  • Tyyli

  • Väri

  • Tekniikka

  • Painos

  • Urheilu

  Air Force 1 Jester XX

  Nike Air Force 1 Jester XX:ssä on nimensä mukaisesti hauska ja omituinen muotoilu. Sen ulkopohjassa on tavanomainen keskipakoisessa ympyrässä oleva kulutuspinta, mutta mallin muu osa on täynnä epätavallisia piirteitä. Erityisesti naisille suunnitellussa mallissa on korotettu välipohja, jonka yläpuolella on koko kengän ympäri kiertävä lokasuoja, jonka yläreunassa on tiukat tikkaukset. Violet Mist -versiossa, joka on kauttaaltaan violetti, nämä kolme elementtiä ovat kaikki saman sävyisiä, kun taas tietyissä muissa malleissa niiden väri vaihtelee. Yksi esimerkki tästä on SE Laser Orange -värimallissa, jossa on musta ulkopohja, valkoinen välipohja ja luonnonvalkoinen lokasuoja kirkkaanpunaisten ja oranssien nauhojen kanssa. Päällisen nahkapaneelit on ommeltu yhteen tasaiseksi pinnaksi, ja ne jättävät puhtaat suorat linjat, jotka antavat sileän ilmeen. Ainoa osa, joka on päällystetty, on silmänjalka, joka säilyttää melko perinteisen ulkonäön. Samaan aikaan varvaslaatikossa on rei'ityksiä, jotka on järjestetty geometriseen ruudukkomuodostelmaan. Jalkaterän yläreunassa on AF1-kaiverrettu nauhalukko, joka on usein samansävyinen kuin nauhat, jotka se kiinnittää, kuten Triple White -mallissa. Sitten on lenkkareita, kuten Floral Print, jonka läpinäkyvän dubraan läpi on pujotettu harmaat nauhat.

  Air Force 1 Jester XX:n swoosit näyttävät siltä, että ne putoavat ulkosivulta, sillä sivusivun swoosit liukuvat alas välipohjan päälle ja keskisivun swoosien häntä kallistuu kohti samaa piirrettä ennen kuin katoavat sen sisään. Kummassakin kyljessä on pienistä rei'istä koostuva katkoviiva, jossa swoosh olisi normaalisti. AF1 Jester XX:n kantapään paneeli on myös pudonnut tavanomaisesta sijainnistaan, ja se on nyt oudossa kulmassa osoittaen alaspäin kohti kengän keskipohjan reunaa, ja kantapään kaistale ulottuu sen takana olevaan kaulukseen asti. Nike-teksti ja swoosh on painettu siihen, ja lisää tuotemerkkejä näkyy tunnisteessa, joka normaalisti olisi kielen päällä, mutta joka nyt työntyy esiin kohdasta, jossa sivusuunnassa oleva swoosh kohtaa Air Force 1 Jester XX:n kantapääpaneelin.

  Useimmissa tämän lenkkarin versioissa swooshit, kantapääpaneeli ja merkkitunniste ovat samanvärisiä, esimerkiksi Light Cream -värityksessä, jonka beige yläosa erottuu muiden osien vaaleanvihreästä väristä. Tämä pätee myös Nike Air Force 1 Jester XX:n High-malliin, jonka kaulus ulottuu nilkan yli ja on kiinnitetty tarranauhalla, joka kulkee kantapään läpi ja kiertyy säären etuosan ympäri. Tässä hihnassa on koukku- ja silmukkasuljin, jossa on metallirengas, joka on yleensä koristeltu samaan sävyyn kuin tietyt muut kengän osat. Esimerkiksi Plum Chalk -värimallissa se on violetti, joka sopii yhteen lokasuojan, swoosien ja kantapään paneelin kanssa, mutta on myös kontrastissa vaaleanpunaisen päällisen kanssa. Näitä eroja lukuun ottamatta korkeakorkoisessa versiossa on täysi Nike Air -teksti painettuna kantapääpaneeliin, mutta muuten se näyttää samalta omituiselta kuin Low. Monilla malleilla sekä High- että Low-malleilla on yksi viimeinen yhteinen piirre, joka on painettu sisäpohjaan - soikea muoto, jossa on Nike-teksti ja swoosh sekä sanat "Engineered for all day everyday everyday comfort", mikä lisää jälleen tämän omintakeisen naisten mallin merkillistä ulkoasua.

  Arvostele Nike Air Force 1 Jester XX
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä