SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Type)

  • Tyyli

  • Väri

  • Tekniikka

  • Urheilu

  Air Force 1 Type

  Nike Air Force 1 Type on osa N. 354 -mallistoa, joka koostuu malleista, jotka heijastavat Niken kykyä innovoida kunnioittamalla brändin menneisyyttä ja nykyisyyttä. Kyseessä on Low lenkkari, jossa on AF1: stä tuttu kuminen ulkopohja, jossa on pito keskittyneiden ympyröiden muodossa, ja Air-välipohja. Näiden klassisten ominaisuuksien lisäksi kenkä on täynnä kiehtovasti erottuvia yksityiskohtia.

  Suuri ruutupaneeli kiertää koko jalan etuosan ympäri ja yhdistää välipohjan ja päällisen kärjen. Nike Air Force 1 Type 2 Triple White-mallin kaltaisissa lenkkareissa tämän osan sävy vastaa päällisen sävyä, kun taas muun muassa Grey Fog-malli tuo vaihtelua, sillä lisätty etujalkapaneeli on harmaa ja päällinen valkoinen. Kun siirrytään taaksepäin kenkää pitkin, keskijalkaterän ja takajalkaterän osat ovat erilaiset kummallakin puolella. Sivuttainen keskijalkaterä on kiinteä osa, jossa on N. 354-teksti käsinkirjoitetulla fontilla, joka on musta versioissa, joissa on valkoinen päällinen, kuten Sail Gum, ja valkoinen useimmissa versioissa, joissa on musta päällinen, kuten Black Royal. Tässä ei ole swooshia, mutta tekstin yläpuolella on materiaalikaistale, joka kiinnittyy suoraan silmänjalkaan ja keskeyttää ompeleet, jotka reunustavat muuta osaa. Neljännesosan paneeli on myös kiinteä, mutta kantapään kaistaleen toisella puolella asiat muuttuvat läpinäkyviksi kengän mediaalista kylkeä pitkin. Läpikuultava swoosh on päällystetty materiaalinauhalla, joka erottaa keski- ja takaosan toisistaan, ja tikkaukset näkyvät sen alla. Pömpöttävä, pyöreäreunainen suorakulmio laajenee myös mediaalipuolelta juuri silmänsuojan alapuolelta, mikä on erikoinen muotoilunäkökohta.

  Yksi Air Force 1 Type -mallin huomattavimmista osista on kantapäätä ympäröivä hihna. Tämä joustava nauha on kiinnitetty tarranauhalla, ja sitä voidaan säätää käyttäjän jalkoihin sopivaksi. Sen sisäiset toiminnot näkyvät lenkkarin läpinäkyvien osien läpi - neljä flywire-kaapelia on näkyvissä, kun ne kulkevat hihnan päästä keskijalkaterään, jossa ne uppoavat kenkään ja kietoutuvat jalkaterän yli juuri nauhojen alapuolelle. Kantapään hihna vetää näistä vaijereista, jotta kantapäähihna istuu tiukasti.

  Myös AF1 Type -kengän pehmoinen kieli on tyypillisen näköinen. Se on täynnä pyöreitä syvennyksiä, joissa jokaisessa on keskellä pieni reikä, joka takaa erinomaisen hengittävyyden. Kieli on saatavana myös useissa eri väreissä mallista riippuen; esimerkiksi Summit White -värimallin kieli on väriltään sinisen sävyinen. Takaosassa kiinteässä kantapään laastarissa ei ole näkyviä tikkauksia alareunassa, joten kantapään hihnalle jää tilaa kulkea sen läpi. Tässä kohtaa paljastuu myös Air Force 1 Type -merkin alkuperäinen merkintä - ohut swoosh, jonka halkio jaettu loppuosa näyttävät siltä, että se on piirretty. Se näkyy jälleen kantapään hihnan kärjessä, ja viimeinen pieni swoosh on painettu kielen yläkulmaan. Vaikka tämä viimeinen logo näkyy hienovaraisesti sen takana olevaa pintaa vasten, lenkkarin muissa osissa olevat logot ovat yleensä värikkäitä, kuten Hyper Crimson -painoksen elävän oranssin väriset swooshit.

  Nike Air Force 1 Type -luurin sisäpohjassa kerrotaan sen kehittämisen taustalla olevasta inspiraatiosta. Siinä lukee isoilla kirjaimilla: "AF1-Type" perustuu Nike Air Mowabbin prototyyppiin vuodelta 2001", ennen kuin se päättyy toiseen hahmoteltuun swooshiin. Tämä lopputeksti kiteyttää N. 354 -projektin ytimen ja todistaa, että malli on todellinen kunnianosoitus Niken kokeelliselle suunnittelufilosofialle.

  Arvostele Nike Air Force 1 Type
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä