SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Type)

  • Tekniikka

  • Tyyli

  • Urheilu

  • Väri

  Nike Air Force 1 Type

  19 kengät

  Harvinainen malli, jossa on poikkeuksellisia ominaisuuksia.

  Air Force 1 Type

  Nike Air Force 1 Type on osa N. 354 -mallistoa, joka koostuu malleista, jotka heijastavat brändin kykyä innovoida Niken menneisyyttä ja nykyisyyttä kunnioittaen. Siinä on AF1:n kuminen ulkopohja, jossa on pito keskipakoisella ympyrällä, ja Air-välipohja. Näiden klassisten ominaisuuksien lisäksi lenkkari on täynnä kiehtovia yksityiskohtia.

  Suuri ruutupaneeli kiertää jalkaterän etuosan ympäri ja yhdistää välipohjan ja päällisen kärjen. Takaisinpäin mentäessä keskijalan ja takaosan segmentit ovat erilaiset kummallakin puolella. Sivuttainen keskijalkaterä on kiinteä osa, jossa on N. 354-teksti käsinkirjoitetulla fontilla, mutta jossa ei ole swooshia. Sen yläpuolella on materiaalikaistale, joka kiinnittyy suoraan silmäjalkaan ja katkaisee ompeleen, joka kiertää loput tästä ominaisuudesta. Neljännesosan paneeli on myös kiinteä, mutta kantapään kaistaleen toisella puolella kengän keskiosassa on läpinäkyvää. Läpikuultava swoosh on päällystetty materiaalinauhalla, joka erottaa keski- ja takaosan toisistaan, ja tikkaukset näkyvät sen alla. Pömpöttävä, pyöreäreunainen suorakulmio laajenee myös ulos mediaalipuolelta aivan silmänjalan alapuolelta, mikä on erikoinen muotoilunäkökohta.

  Yksi Air Force 1 Type -mallin huomattavimmista osista on kantapäätä ympäröivä hihna. Nauha on kiinnitetty tarranauhalla, ja sitä voidaan säätää, jotta se istuu käyttäjän jalkoihin sopivaksi. Sen sisäiset toiminnot näkyvät lenkkarin läpinäkyvien osien läpi - neljä flywire-kaapelia on näkyvissä, kun ne kulkevat hihnan päästä keskijalkaterään, jossa ne uppoavat kenkään ja kietoutuvat jalkaterän yli nauhojen alle, mikä auttaa varmistamaan istuvuuden.

  AF1 Type -mallin pehmeä, joustava kieli on myös tyypillisen näköinen. Se on täynnä pyöreitä syvennyksiä, joissa jokaisessa on pieni reikä keskellä, mikä tekee siitä uskomattoman hengittävän. Takaosassa on kiinteä kantapään laastari, jonka alareunassa ei ole näkyviä tikkauksia, joten kantapään hihnalle jää tilaa kulkea sen läpi. Tässä paljastuu myös Air Force 1 Type -merkin alkuperäinen brändi - ohut swoosh, jonka halkaistu peräpää näyttää kuin se olisi piirretty. Se näkyy jälleen kantapään hihnan kärjessä, ja viimeinen pieni swoosh on painettu kielen yläkulmaan.

  AF1-tyypin sisäpuolella pohjallinen selittää inspiraation sen kehittämisen taustalla. Siinä lukee isoin kirjaimin: "The 'AF1-Type' design is based on a prototype Nike Air Mowabb from 2001", ja se päättyy toiseen luonnosteltuun swooshiin. Tämä viimeinen yksityiskohta kiteyttää N. 354 -projektin ytimen ja todistaa, että malli on todellinen kunnianosoitus Niken menneisyydelle.

  Arvostele Nike Air Force 1 Type
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä