SPORTSHOWROOM

  Nike Air Force 1 x Louis Vuitton By Virgil Abloh

  "Triple White"

  1A9V86

  Nike Air Force 1 x Louis Vuitton By Virgil Abloh 1A9V86 01

  Tämä täysin valkoinen Nike Air Force 1 x Louis Vuitton By Virgil Abloh on osa kolmen legendaarisen osapuolen välistä yhteistyötä, ja kukin jättää tavaramerkin yksityiskohdat koko suunnitteluun. Nike on antanut sille monia klassisia AF1-elementtejä, ensinnäkin ulkopohjan kulutuspinnalla, jonka pivot-circle-pitokuviot tarjoavat ihanteellisen pidon. Siirryttäessä tämän ominaisuuden korvakkeiden reunojen ohi välipohjaan on kohokuvioitu Air-kirjain, joka heijastaa kantapäässä olevaa koteloitua ilmataskuaan. Tämän tekstin vieressä sana toistuu isolla Helvetica-fontilla ja lainausmerkeissä - klassinen merkki Ablohin työstä.

  Ylemmän, hieman kermanvärisen valkoisen sävyn koskematon nahka on muodostettu tunnistettaviksi päällysteiksi etujalkaterässä ja kantapäässä, ja niiden välissä on rei'itetty varvaslaatikko ja keskijalkaterän paneelit. Kaikkialla näissä paneeleissa Louis Vuitton Monogram -grafiikka on nähtävissä, koska se on kohokuvioitu ylempään, mikä antaa ensiluokkaisen viimeistelyn. Suurennettu valkoinen swooshes kanssa leveä ompelemalla pitkin reunoja ovat draped pitkin sivustoja, allekirjoitus Virgil Abloh tag nousevat alta logon hännän lateraalinen puolella. Samaan aikaan mediaalisella puolella, enemmän suunnittelijan teksti näkyy kullanvärisenä, sanat "Louis Vuitton for Nike" näkyvät selvästi ennen kuin loput siitä katoaa swooshin alle.

  Lisää kultaisia brändiefektejä koristaa kantapääpaneelia, jossa on teksti, jossa lukee "Louis Vuitton" sanan "Paris" yläpuolella tyylikkäällä fontilla. Paksusti pehmustetussa kielessä on myös kultainen kirjoitus, tässä sen sivupuolelle kiinnitetyssä etiketissä. Jälleen kerran ylellisen muotimerkin nimi on nähtävissä, tällä kertaa swoosh- ja Air-tekstin ohella. Kengän sisällä valkoisessa sisäpohjassa näkyy sekä Louis Vuittonin että Niken logot mustalla, mikä viimeistelee tämän tyylikkään lenkkarin.

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä