SPORTSHOWROOM
  Nike Air Max 270

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Linja

  • Kokoelma (Air Max 270)

  • Esikuvallinen

  • Koko

  • Väri

  • Tekniikka

  • Materiaali

  • Painos

  • Urheilu

  Nike Air Max 270

  Nike Air Max 270

  718 kengät

  Niken ensimmäiset puhtaasti vapaa-aikaan suunnitellut Air Maxit.

  Air Max 270

  Perustamisestaan lähtien vuonna 1987 Niken Air Max -linja sisälsi lenkkarit, joissa yhdistyvät uraauurtava urheilullinen innovaatio ja uusi, kiehtova ulkonäkö. Vaikka niitä käytettiin usein elämäntapakenkinä, yhtäkään niistä ei suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen. Näin oli vuoteen 2018 asti, jolloin brändi lanseerasi Nike Air Max 270:n - ensimmäisen lifestyle-kohtaisen Air Maxin.

  Air Max 270 sai inspiraationsa kahdesta 90-luvun alun mallista, Air Max 180:sta ja Air Max 93:sta. Se otti 180-mallista yleisen muodon, mukaan lukien pidennetyn kielen, ja 93-mallista vallankumouksellisen ihonmyötäisen istuvuuden. Kuten Niken vanhempi luova johtaja Dylaan Raasch totesi, se ei kuitenkaan ollut pelkkä hybridi näistä kahdesta aiemmasta lenkkarista, vaan täysin uudenlainen kenkä, jolla oli omat ainutlaatuiset ominaisuutensa.

  Prototyypin nimi oli 273, joka syntyi 180:n ja 93:n yhteenlaskun tuloksena, mutta julkaisuun mennessä se oli muuttunut 270:ksi - Niken aiempi lempinimi Air Max 93:lle - edustamaan kantapäässä olevan Air Max -yksikön 270 asteen ulottumaa. Tämä erityisesti suunniteltu kuplatyyny ei ollut samanlainen kuin mikään aiemmissa Air Max -malleissa, ja sen koko oli huikeat 32 mm. Markkinoille tulon aikaan se oli korkein ja tilavin tuotannossa, ja sen äärimmäinen korkeus mahdollisti huomattavan tilavuuden siirtymisen Air-tyynyn läpi, mikä takaa pehmeän ja pomppivan askeleen. Yhdessä kaksitiheyksisen vaahtomuovisen etujalkavälipohjan kanssa tämä innovatiivinen uusi Air-tasku tarjosi äärimmäistä mukavuutta jokapäiväiseen käyttöön ja osoitti Niken kunnianhimoisen tavoitteen suunnitella täysin mukava lifestyle-lenkkari.

  Tämä vankka pohja loi perustan, mutta kengässä oli useita muita hyödyllisiä suunnitteluelementtejä. Kengän päällinen oli rakennettu joustavaksi ja hengittäväksi käyttämällä eri kulmiin kerrostettuja verkkopaneeleita, joiden pinnalla oli erikokoisia reikiä. Muovisuojat vahvistivat myös ulkopintaa ja toivat Air Max 270:een tiettyä tyyliä, erityisesti julkaisuvärin eksentrisen Hot Punch -sävyn ansiosta. Kuten joissakin aiemmissa malleissa, Nike vaihtoi swoosien sijaintia sijoittamalla pienet swoosit keskijalan molemmin puolin ja pienen swoosin etujalkaterän sivupuolelle. Nämä istuivat hyvin yhteen Air Max 180:n innoittamien perintötunnisteiden kanssa, mikä tekee kengästä tyylikkään. Näin korkeatasoisen muotoilun ja mukavuuden ansiosta ei ehkä ole mikään yllätys, että koripallolegenda Kevin Durant käytti niitä. Nike antoi hänelle mittatilaustyönä valmistetun parin, joka oli rakennettu sopimaan hänen suureen 18-kokoiseen jalkaansa, ja hänet nähtiin käyttävän sitä vuonna 2017, kuukausia ennen lenkkarin virallista julkaisua, mikä antoi AM270:lle jonkin verran hypeä ennen julkaisua.

  Nike Air Max 270:n suunnittelu perustui filosofiaan, jonka mukaan jos sinulla on mukava olo, olet rento, itsevarma ja rauhassa ympäristön kanssa; siksi olet valmis ottamaan vastaan minkä tahansa haasteen. Kaikki tämä loi aidosti modernin lenkkarin ja varmisti Niken ensimmäisen lifestyle Air Maxin uskomattoman menestyksen.

  Arvostele Nike Air Max 270
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä