SPORTSHOWROOM SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax 2020

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Merkki (Nike)

  • Kokoelma (Air VaporMax)

  • Malli (2020)

  • Koko

  • Väri

  • Hinta

  Nike VaporMax 2020

  Nike VaporMax 2020

  25 kengät

  Niken ympäristöä säästävä kenkämalli on kansallinen ylpeyden aihe.

  Air VaporMax 2020

  Niken luottamuksesta tätä päivitettyä, entistä ympäristöystävällisempää ja värikkäämpää mallia kohtaan kertoo paljon se, että Nike VaporMax 2020 -lenkkarit paljastettiin ensimmäistä kertaa osana USA:n olympiamaajoukkueen ”Medal Stand” -mallistoa. Kenkiä voi siis pitää todellisena kansallisena ylpeyden aiheena.

  Avainsanoja kenkien arvostuksen takana on kaksi: kestävä kehitys. Uusien VaporMax 2020 -lenkkareiden valmistukseen on käytetty 75 % kierrätettyä teollisuuden ylijäämämateriaalia, ja kenkien kokonaispainosta jopa yli 50 % koostuu kierrätysmateriaaleista. Pintarakenteessa hyödynnetään Niken uraauurtavaa Flyknit-teknologiaa, jossa lankojen kulku suunnitellaan ylivertaisella tarkkuudella tuotantojätteen minimoimiseksi. Tekniikka mahdollistaa myös sen, että samaan materiaaliin voidaan limittää upealla tavalla monia eri värisävyjä. Lisäksi lankojen valmistukseen käytetään painosta laskettuna noin 67 % teollisuuden ylijäämämateriaaleja sekä erilaisia muokattuja materiaaleja (kuten kierrätettyjä muovipulloja), mikä vähentää petrokemiallisten materiaalien tuotantotarvetta. 

  Kierrätysteema näkyy myös Ortholite-pohjallisissa, jotka valmistetaan noin 50-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, kuten myös kengän kielessä, joka on valmistettu vähintään 80-prosenttisesti kierrätetystä vaahtokumista. Vahvikkeet sekä kantapäässä että kengän kärjessä sisältävät noin 60 % TPU-muovia, mistä syntyy kiinnostavan omaleimainen kuviointi. Mukavuudestakaan ei tietenkään tingitä: FlyEase-teknologian ansiosta kengän pukeminen ja nauhojen kiristäminen ja löysääminen sujuu helposti, ja pohjassa on Vapormax-pehmustus. Kaiken kaikkiaan Air VaporMax 2020 -mallia voi pitää modernin muotoilun voimannäytteenä, joka todistaa, että massatuotanto ja kestävä kehitys voivat tulevaisuudessa toimia toisiaan tukevina lähtökohtina.

  Arvostele Nike VaporMax 2020
  (0)

  SPORTSHOWROOM käyttää cookies. Näytä evästepolitiikka.

  Jatkaa

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa