SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax Flyknit 3

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Linja

  • Kokoelma (Air VaporMax)

  • Esikuvallinen (Flyknit 3)

Nike VaporMax Flyknit 3

Air VaporMax Flyknit 3

Vuonna 2012 Nike lanseerasi uraauurtavan Flyknit-teknologian, jossa yhdestä ainoasta langasta rakentuva päällinen kietoutuu jalan ympärille sukkamaisen pehmeästi ja napakasti. Kun Flyknit vuonna 2017 yhdistettiin upouuteen VaporMax-teknologiaan, syntyi täysin ennennäkemätön lenkkarimalli. Vuonna 2019 VaporMax FlyKnit -mallisto ehti jo kolmanteen vaiheeseensa: tuolloin menestyksekästä kaavaa tuunattiin hienovaraisesti niin, että täydellinen lopputulos oli entistä lähempänä.

Nike VaporMax Flyknit 3 -lenkkareissa on raitakuvioinen Flyknit-päällinen, joka on pehmeämpi, kevyempi ja napakampi kuin ennen. Lisävahvistusta antaa uudistettu lämpöpäällyste. Yksiosainen teipattu kantakappi parantaa kengän vakautta ja rakennetta. Tuttua swoosh-logoa on siirretty taaemmas kengän keskikohtaan. Kielessä on uusi merkkilappu, ja aiempaa korkeampi sukkamainen kaulusosa pitää jalan paremmin paikallaan.

Visuaalisesti kenkä näyttää nyt tasaisemmalta ja linjakkaammalta, mutta hienovarainen Flyknit-teknologia antaa silti suunnittelijoille runsaasti vapauksia värien suhteen. Vaikka Flyknit 3 onkin saanut erityisen innostuneen vastaanoton streetwear-piireissä, tämänkin Nike-klassikon perustana ovat ensiluokkaiset juoksuominaisuudet.

Arvostele Nike VaporMax Flyknit 3
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä