SPORTSHOWROOM SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax Plus

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Merkki (Nike)

  • Kokoelma (Air VaporMax)

  • Malli (Plus)

  • Koko

  • Väri

  • Hinta

  Nike VaporMax Plus

  Nike VaporMax Plus

  5 kengät

  Brändin arvokas historia ja tehokkaimmat ratkaisut kohtaavat modernissa ikonissa.

  Air VaporMax Plus

  Nike VaporMax Plus on täydellinen yhdistelmä vanhaa ja uutta, perinteikästä estetiikkaa ja modernia teknologiaa.

  Kenkämalli kumartaa Nike Air Max Plus:lle, joka oli aikanaan uraauurtava niin ulkonäkönsä kuin tekniikkansakin puolesta. Malli on noussut suorastaan kulttiasemaan Euroopan pääkaupungeissa – Pariisissa se tunnetaan lempinimellä ”le requin” eli hai. Alkuperäisen mallin TPU-kuoressa voi nähdä suunnittelijan palmupuista saaman innoituksen, ja valaan evää muistuttava kaarrostin tuo kenkään lisää trooppista tuntua. Pääosaan kuitenkin nousevat ”Tn”-lookin (tuned air) hehkuvat värit, jotka saavat kengät todella erottumaan joukosta.

  Air VaporMax Plus nostaa hattua 90-luvun esteettiselle perinnölle ja tuo sille pariksi yhden Niken menestyksekkäimmistä, mukavimmista, pehmeimmistä ja tukea antavimmista teknologioista: VaporMaxin. Välipohjan pyöreälinjainen muotoilu korostaa osaltaan Plus-mallin omaleimaista tyyliä. Näin Nike on onnistunut luomaan jälleen yhden modernin klassikon.  

  Designin osalta kenkä pysyy uskollisena alkuperäiselle mallille: välipohjan kaari matkii edelleen valaan muotoja, ja neopreenipäälliseen upotetut yksityiskohdat korostavat retrohenkeä. VaporMax Plus -lenkkareissa on entistä vahvempi runko, swoosh-logon paikkaa on vaihdettu ja ”Vm air” -logo on siirretty kengän takaosaan. Kenkä on erinomainen osoitus Niken pistämättömästä taidosta modernisoida vanhoja mallejaan – silti aina perintöä kunnioittaen.

  Arvostele Nike VaporMax Plus
  (0)

  SPORTSHOWROOM käyttää cookies. Näytä evästepolitiikka.

  Jatkaa

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa

  Middle East