SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Yeezy)

  • Kokoelma (380)

380

Yeezy 380 kehitettiin alun perin Yeezy 350:n 3. versioksi, mikä ei ole yllättävää, jos tarkastellaan näitä kahta mallia vierekkäin. Niillä on sama kevyt, huokoinen Primeknit-yläosa, paksut mutta minimaaliset nauhat, läpikuultava raita, matala muoto, ontto kumipohja, sisäänvedetty adidas-logo, heijastavat 3M-yksityiskohdat ja tietysti tyynymäinen Boost-välipohja.

Yeezy Boost 380 on kuitenkin kulkenut omaa polkuaan, ja sitä on päivitetty useilla keskeisillä alueilla. Ensinnäkin niissä on maastopainatusta muistuttava kerroksellinen painatus, joka luo 3D-topografisen muotoilun. Sitten on vielä läpikuultava kumipohja, liioitellut rei'itykset, korkea, tiukasti istuva kaulus ja lopuksi tilava välipohjan kantapää, joka kallistuu taaksepäin ylöspäin. Kengässä 380 tämä kalteva kantapää yhdessä kulmikkaamman nilkkamansetin ja reunuksen kanssa antaa kengälle puhtaan ilmeen.

Marraskuussa 2019 kenkä tipahti LA:n pop-up-myymälän ja Kanyen oman verkkosivuston, Yeezy Supplyn, kautta, joten jakelukanavat ovat rajalliset ja kysyntä taivaan tuuliin. Kenkä ilmestyi ensin Cement Grey ja Cream -värisenä nimellä "Alien", jonka nimi sai jotkut fanit vihjailemaan, että se voisi olla viittaus Kanyen julkaisemattomaan kappaleeseen ft. Kid Cudi, Yung Thug ja Migos. Siinä oli vihreä läpikuultava välipohja, joka oli sekä pelottava että aikaansa edellä. Mitä tulee ylempään, mikä näyttää olevan kaksi repeämää alaspäin lateraalisella ja mediaalisella puolella sisältää kuplamaisia rei'ityksiä, mikä tekee kengästä kevyen ja erinomaisen hengittävän.

Tämä väritys on erityisen rohkea, mutta 380:n alkuperäinen muotoilu oli jo itsessään tyylillisesti rohkea. Vaikka se oli paljon velkaa 350-mallille, on selvää, että se käynnisti Yeezy-brändin oman ainutlaatuisen matkansa ja loi ehkä pohjan monille innovatiivisemmille lenkkareille tulevaisuudessa. Kulmikkaan Boostin mahtava korkeus, maan ulkopuoliset värit ja tarkoitukselliset repeämät tekevät Yeezy 380:stä todella tuoreen lenkkarin, jota on mukava pitää kädessä, katsella ja käyttää.

Arvostele Yeezy 380
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä