SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax 2019

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Linja

  • Kokoelma (Air VaporMax)

  • Esikuvallinen (2019)

Nike VaporMax 2019

Air VaporMax 2019

Siitä asti, kun ensimmäiset VaporMax-mallit julkaistiin vuonna 2017, uusien, mielenkiintoisten ja toinen toistaan parempien versioiden virta on ollut ehtymätön. Nike VaporMax 2019 on brändin kolmas painos aiheesta. Huolellisen testauksen perusteella muotoilutiimi päätti rukata alkuperäistä mallia jättämällä pois Flyknit-teknologian. Myös ympäri maailmaa kerätystä palautteesta kävi ilmi, että päällisen olisi hyvä olla vankempi.

Flyknit-ratkaisun korvaamiseen vaadittiin jotain uraauurtavaa – ja tässä kohtaa esiin astuu uusi materiaali, Nexkin. Nike sanoi hyvästit yksittäisistä langoista koostuvalle rakenteelle ja toi tilalle läpikuultavan stretch-materiaalin. Nexkin vastaa pitkälti Flyknit-teknologiaa hengittävyytensä, keveytensä ja sukkamaisuutensa osalta, mutta peittoaa sen monissa muissa ominaisuuksissa, kuten vakaudessa, tukevuudessa, kestävyydessä ja vedenpitävyydessä.

Nike halusi kuitenkin muuttaa vielä muutakin. Flywiren tilalle kengän sisälle vaihdettiin häkkimäinen rakenne, joka kulkee välipohjasta aina nauhoihin asti. Rakenne muistuttaa ulkonäöltään ja idealtaan riippusiltaa, ja se myös jää näkyviin läpikuultavan päällisen alta. Sen lisäksi, että uusi rakenne lisää VaporMax 2019:n vakautta, se myös korostaa kengän visuaalista ilmettä, jossa TPU-kaistaleet risteävät päällisen yli. Nexkin-materiaalin ansiosta lenkkareiden värit toistuvat entistä hehkuvampina, ja airbag-osan läpinäkymätön TPU-päällyste mahdollistaa yhä monipuolisempia väriyhdistelmiä.

Kaikkea teknologiaa ei kuitenkaan ole muutettu tai vaihdettu uuteen. Air VaporMax 2019 -lenkkareiden väli- ja ulkopohja tekevät kengästä edelleen yhtä kevyet ja joustavat kuin ennenkin, ja ajaton tyyli sopii niin vapaa-aikaan, juoksuun kuin muuhunkin urheiluun.

Arvostele Nike VaporMax 2019
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä