SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax EVO

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Linja

  • Kokoelma (Air VaporMax)

  • Esikuvallinen (EVO)

Nike VaporMax EVO

Air VaporMax EVO

Huikea, alati kasvava Air Max -mallisto on hurmannut vuosien mittaan niin vannoutuneet lenkkarifanit kuin tavalliset kaduntallaajatkin. Näissä ”Evolution of Icons” -lisänimen saaneissa lenkkareissa Nike yhdisti kaikki parhaat, tutut elementit samaan kenkämalliin, jota täydennettiin uudella VaporMax-teknologialla. Näin syntyi Nike VaporMax EVO.

Designissa yhdistyy 7 eri Nike-klassikkoratkaisua: Air Max Plus-lenkkareista tuttu TPU-kaarrostin, sahalaitainen mokkanahkakoristelu vuodelta 1996, nahkainen mudguard-osa ja swoosh-logo vuodelta 1993, pitkä mokkanahkainen sivunauha vuodelta 1990, Solas- ja Tuned 99 -malleista tuttu TPU-reunustettu varsikappale sekä 180+-mallista tuttu muotoilu ja synteettinen mesh-kärkiosa. Kengän visuaalinen kokonaisilme kunnioittaa menneitä huippuhetkiä – mikä tietenkin ilahduttaa suuresti lenkkarifaneja, jotka tuntevat Air Max -malliston historiaa. 

Kun tuttu Air-ilme paritetaan uuden VaporMax-teknologian kanssa, palkintona on kenkä, joka joustaa joka askeleella. Ulkopohjan kumiosat lisäävät pitoa. Nike-teksti löytyy kengän kielestä, kun taas swoosh-logo alkaa varsiosasta ja kiepahtaa siitä taaksepäin lähes kantapäähän asti, missä komeilee suuri ”EVO”-merkki. VaporMax EVO on näyttävä kunnianosoitus menneille Air Max -malleille – ja kiistattoman tyylikäs sellainen.

Arvostele Nike VaporMax EVO
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä