SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (LXX)

  • Tyyli

Air Force 1 LXX

Nike Air Force 1 LXX on valmistettu tarkoilla tikkauksilla, jotka antavat tälle naisten mallille hyvin muotoillun ilmeen. Tämä näkyy selvästi päällisessä, jossa on Sea Glassin kaltaisissa versioissa epätavallinen swoosh, joka on jaettu kahtia vaakasuoraan keskijalan poikki kulkevassa osassa. Sen pyrstö istuu takapaneelin päällä ennen kuin se kietoutuu sen alle keskijalan vieressä olevaan saumaan. Tämä osa swooshista ei ole yhdistetty päälliseen keskeltä, joten se on enemmänkin hihna kuin päällinen. Kohdassa, jossa sen pää menee kantapääpaneelin alle, paneelin reunassa oleva tiukka tikkaus pitenee, löystyy ja syvenee.

Etu- ja takajalkaterän päällysteiden ompeleet ulottuvat AF1 LXX:n upotetun keskijalkaterän molemmin puolin vain osittain ylöspäin. Näin swooshin etupuolisko mahtuu neljännesosan alle, ja lyhyt ompele kiinnittää materiaalin, olipa se sitten nahkaa tai mokkanahkaa, takaisin kenkään yläosassa. Swooshin etuosa on jaettu kahtia vaakasuoraan, ja sen alaosa on ommeltu alaspäin ja kärki on kiinnitetty paikalleen yhdellä ainoalla langalla. Normaalisti swooshin etupuoliskon muodostavat kaksi osaa ovat erivärisiä, esimerkiksi Glacier Blue-mallissa, jossa Nike-logon yläosa on valkoinen ja päällekkäinen alaosa miellyttävän taivaansinisen sävyinen. Ne on usein valmistettu myös erilaisista materiaaleista, ja esimerkiksi Maltin mallistossa on nahan ohella karheaa mokkanahkaa, ja Vandalized-mallissa on nupukki yläosassa ja synteettinen nahka alapuolella. Hienostuneiden ompeleiden viimeistelemiseksi dynaamiset siksak-viivat kulkevat pitkin kantapääkaistaletta ja pitkin eyestayn alaosaa pitsin dubraan alapuolella.

Erottuva brändäys myös armoa Air Force 1 LXX, jossa kantapää paneeli kuljettaa yksinkertainen "Nike" rohkeilla isoilla kirjaimilla. Kummassakin jalassa kaksi sivusuunnassa olevaa kirjainta on täysin kohokuvioitu, kun taas keskisuunnassa olevissa kirjaimissa on vain kohokuvioidut ääriviivat, mikä tuottaa mielenkiintoisen peilikuvioefektin. Tämä heijastava muotoilu näkyy myös rei'ityksissä, jotka peittävät vain molempien varvaslaatikoiden sivupuoliskon ja jättävät mediaalisen puolen sileäksi.

Samaan aikaan sisäpohjan swoosit on jaettu kuten ulkopohjan swoosit, ja ne on painettu vastakkaisiin suuntiin päin. Pitsikoristeissa on AF1-teksti suorakulmaisen reunan sisällä, ja niitä on saatavana eri sävyinä, Pink Foam luonnonvalkoisesta mustaan Light Orewood Brown-väriin. LXX:n ohuen kielen laastarit on vaihdettu niin, että sisemmällä on Nike Air Force 1 -kirjaimet ja ulommalla näkyy mallin tiedot QR-koodin vieressä.

Näiden omituisten versioiden lisäksi on ollut myös muutamia valikoituja LXX-lenkkareita, jotka ovat säilyttäneet Low kauluksen, mutta joiden ulkonäkö on tavanomaisempi, sillä niissä on perinteiset swoossit, varvaslaatikossa on tunnistettava rei'itysten viuhka ja kärkeen ja kantapäähän on kohokuvioitu tavallinen tuotemerkki. Näihin kuuluvat Vachetta Tan, jossa on kultaiset pitsin nyörit ja vahapohjainen teksti, Toasty, jossa on ainutlaatuiset tikatut yläpaneelit, ja University Blue, jossa on tyylikkäät mokkanahkaiset swoosit kyljissä. Myös Floral Packin kengät noudattavat tätä tyyliä, vaikka sarjan jokainen kenkä on koristeltu kiehtovalla kukkagrafiikalla. Swarovski-yhteistyö, joka muiden LXX-mallien tapaan luotiin erityisesti naisille, sekoittaa asioita jälleen eksentrisillä TPU-levyillä, jotka on nastoitettu heijastavilla kristalleilla erottuvan ulkonäön aikaansaamiseksi. Myös Serena Williams Design Crew on tuottanut LXX-nimellä varustetun mallin. Siinä on vaihtoehtoinen rakenne, joka sisältää yläosan, jossa on nahkaverhoilu, joka on yhdistetty keskellä kultaisella vetoketjulla nauhojen sijasta. Suunnittelun yksityiskohdista riippumatta näissä lenkkareissa on kaikissa särmikäs ulkonäkö, joka sopii täydellisesti Nike Air Force 1 LXX:n taidokkaaseen teemaan.

Arvostele Nike Air Force 1 LXX
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä