SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Fontanka)

  • Tyyli

Air Force 1 Fontanka

Nike Air Force 1 Fontanka on eurooppalaisen rave-kulttuurin inspiroima, ja se on tervetullut lisä AF1-mallistoon. Erityisesti naisille suunnitellun kengän alaosa on melko muhkea, ja siinä on hieman korotettu välipohja, jossa on tasainen reuna ja syvä painauma, jossa se kohtaa päällisen, mikä antaa sille selkeämmän ulkonäön. Välipohjan yläreunassa olevasta urasta puuttuvat tikkaukset, ja kantapäässä on tiili pehmeää React Foam -vaahtomuovia, joka takaa mukavuutta ja energian palautusta. Joskus, kuten Triple White-mallissa, vaahtomuovilohko on samansävyinen kuin välipohja, mutta Phantomin kaltaisissa versioissa se on erilainen. Itse asiassa tätä värimuotoa on kaksi; toisessa React-vaahtomuovi on punainen ja pohja valkoinen, kun taas toisessa vaahtomuovi on harmaa ja välipohja beige. Suorakulmainen osa, jossa on sisäänvedettyjä diagonaalisia viivoja, koristaa keski- ja etujalkaterän välistä aluetta, mikä luo hienovaraisen vaikutelman. Vaikka useimmissa malleissa välipohja on yhden sävyn värinen, on muutamia valikoituja malleja, joissa varjostus vaihtelee näiden viivojen kautta. Yksi merkittävä esimerkki tästä on Have A Good Game -värimallin kirkkaanvihreät raidat. Kaikissa Fontankoissa nämä viivat sopivat yhteen alapohjan rakenteen kanssa, jossa sen reunalla olevat korvakkeet on sijoitettu lähemmäksi toisiaan jatkaen efektiä. Pohjan alla pohja on jaettu keskeltä, ja toista puolta on siirretty hieman eteenpäin, jotta kahden puoliskon välille saadaan selkeä jako. Tämä tarkoittaa, että osa ulkopohjasta, joka kaartuu taaksepäin sen sijaan, että se pysyisi suorana, työntyy välipohjan ulkopuolelle.

Yläosassa on myös useita Air Force 1 Fontanka -mallia määritteleviä muotoiluelementtejä, joista yksi on sen epätavallisen muotoiset aidosta ja synteettisestä nahasta valmistetut osat. Etujalkaterän, keskijalkaterän ja kantapään klassisten paneelien lisäksi silmäpalkissa on lisäkerros, joka alkaa pääpalkin toisesta silmäkulmasta. Sen jälkeen se ulottuu ylimmän silmäluukun yli ja huipentuu siivekkääseen reunaan. Näiden kahden kerroksen välissä on pieni pala materiaalia, joka työntyy ulos nauhojen keskellä ja näyttää melkein kuin swoosh-kuvion jatkeelta, jota se melkein koskettaa. Lenkkareissa, kuten Archeo Pinkissä, kaikki kolme osa-alueen silmäluokkaa ovat samaa sävyä - tässä miellyttävän ruusunpunainen - kun taas toisissa, kuten Flowers-värimallissa, jossa pieni keltainen pala on kiilautunut valkoisen päällimmäisen kerroksen ja kukkaisen alapaneelin väliin, käytetään eri värejä eri puolilla lenkkareita.

Jokaisessa sivupuolen swooshissa on toinen kerros, joka kulkee sen alaosaa pitkin ja leikkaa logon keskeltä ylöspäin. Sesamen kaltaisissa lenkkareissa on sama väri ja materiaali molemmissa swooshin osissa, kun taas toisissa lenkkareissa väri ja rakenne vaihtelevat käyttämällä vaihtoehtoisia materiaaleja, kuten mokkanahkaa ja synteettistä nahkaa eri sävyissä. Esimerkiksi Rattan-versiossa swooshin pääosassa on punertavan oranssia mokkanahkaa ja lisäosassa ruskeaa nahkaa.

Kieli on myös kaksinkertaistettu ja siinä on kolme Nike-swooshea - brändi, joka on annettu nimenomaan AF1 Fontanka -mallille. Yleisimmin käytetty värimaailma tässä logojen kolmikossa on punainen vasemmalla, jota seuraa sininen keskellä ja sitten vihreä oikealla, jos katsot kenkää edestäpäin. Tämä muodostelma on nähtävissä esimerkiksi Pearl White -lenkkareissa ja University Blue -värimallissa, joka on sininen kantapäästä varpaisiin ja ylhäältä alas. Sen sijaan monivärinen Doernbecher on yksi monista malleista, joissa käytetään erilaista muodostelmaa - tässä tapauksessa sinistä, valkoista ja punaista. Kantapää on jaettu kolmeen osaan: keskellä on suurempi osa, jota reunustaa kaksi kapeampaa osaa, jotka ovat joskus eri värisiä tai eri materiaalista, kuten mallissa Tortoise Shell, jonka kantapäässä on sivuilla mustaa tumbled-nahkaa ja keskellä kiiltävää kilpikonnankuorta.

Dynaamiset siksak-ompeleet yhdistävät nämä erilliset osat ja paljastavat toisen ominaisuuden, joka parantaa tämän mallin tyyliä: monimutkaiset ompeleet, jotka on piirretty omituisilla kuvioilla koko päälliseen. Kaksi ompeluriviä kiertää varvaslaatikon kehää ennen kuin ne risteävät toistensa yli ja kulkevat päällysosasta alla olevaan osaan ja sitten takaisin. Ylimääräinen lanka on myös kudottu keskijalkaterään ja swoosh-kuvion keskelle. Lopuksi tämän naisten mallin varpaiden rei'itykset on järjestetty satunnaiseen kuvioon, mikä luo omintakeisen estetiikan, joka tiivistää omituisen Nike Air Force 1 Fontankan.

Arvostele Nike Air Force 1 Fontanka
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä