SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Fontanka)

  • Tekniikka

  • Urheilu

  • Väri

  Air Force 1 Fontanka

  Euroopan rave-kulttuurin innoittama Nike Air Force 1 Fontanka on tervetullut lisä AF1-kokoelmaan. Alaosa on melko paksu, ja siinä on hieman korkeampi välipohja, joka kohtaa ylemmän osan suorassa linjassa eikä kaaressa, kun se kiertyy kengän ympärille. Välipohjan yläreunassa olevasta urasta puuttuvat tikkaukset, ja kantapäässä on pala pehmeää React Foam-vaahtomuovia joka takaa mukavuutta energian palautuksella. Suorakulmainen osa, jossa on diagonaalisia viivoja, koristaa keski- ja etujalkaterän välistä aluetta ja luo hienovaraisen vaikutelman, joka siirtyy alapuolella olevaan ulkopohjaan. Täällä sen reunaa ympäröivät korvakkeet on asetettu lähemmäksi toisiaan näiden viivojen jatkoksi.

  Alapuolella pohja on jaettu keskeltä, ja toinen puoli on siirretty hieman eteenpäin, jotta kahden puoliskon välinen jako olisi selkeä. Tämä tarkoittaa, että osa ulkopohjasta, joka kaartuu taaksepäin sen sijaan, että se pysyisi suorana, työntyy välipohjan ulkopuolelle.

  Yläosassa on myös useita vaikuttavia muotoiluelementtejä, jotka määrittelevät Air Force 1 Fontankan, joista yksi on sen epätavallisen muotoiset aidosta ja synteettisestä nahasta valmistetut osat. Etu- ja keskiosan sekä kantapään klassisten paneelien lisäksi rengasnahassa on lisäkerros, joka alkaa toisesta nauhareiästä. Sitten se ulottuu ylimmän yli ja huipentuu siipimäiseen reunaan. Pieni pala materiaalia työntyy ulos ylemmän ja alemman välissä suunnilleen nauhojen keskellä, mikä näyttää melkein kuin swooshin jatkeelta, jota se lähes koskettaa.

  Kaarevassa swoosh-merkisä itsessään on toinen kerros, joka kulkee sen alaosaa pitkin ja leikkaa sen keskustan läpi, mikä lisää vaihtelua tekstuuriin käyttämällä vaihtoehtoisia materiaaleja, kuten mokkanahkaa tai synteettistä nahkaa. Kieli on myös kaksinkertaistettu, ja siinä on kolme Nike swooshea – brändäys, joka on annettu erityisesti AF1 Fontanka-mallille. Kantapääpaneeli on jaettu kolmeen osaan, keskellä on suurempi, jota reunustaa kaksi kapeampaa osaa, jotka ovat joskus erivärisiä tai eri materiaalista.

  Dynaamiset siksak-ompeleet yhdistävät nämä erilliset osat ja paljastavat toisen ominaisuuden, joka tehostaa tämän mallin tyyliä: monimutkaiset ompeleet, jotka on piirretty outbeat-kuvioihin koko ylemmän osan läpi. Kaksi ompeluriviä kiertää kärkiosan kehää, jossa ne risteävät toistensa yli ennen kuin ne siirtyvät päällisosasta alla olevaan osaan ja sitten takaisin. Ylimääräistä lankaa on myös kudottu jalkaterän keskiosaan ja keskelle swoosh-merkkiä.  Lopuksi varpaiden perforoinnit on järjestetty satunnaiseen kuvioon, mikä luo omintakeisen estetiikan, joka tiivistää omintakeisen Air Force 1 Fontanka-mallin.

  Arvostele Nike Air Force 1 Fontanka
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä