SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Sculpt)

  • Tyyli

Air Force 1 Sculpt

Nike Air Force 1 Sculpt on naisten lenkkari, joka on alkuperäisen AF1:n High tyylin mukainen, mutta siihen on tehty muutamia merkittäviä muutoksia. Siinä on keskipisteen ympyränmuotoinen ulkopohjan kulutuspinta ja rei'itys varvaslaatikossa sekä useita ainutlaatuisia suunnittelun yksityiskohtia. Yksi näistä on välipohjan sauma, jonka puuttuminen ompeleista tuo sille puhtaan ilmeen. Sitä vastoin päällisessä on useita kiehtovia ompeleiden elementtejä, kuten ylimääräinen suorakulmainen lanka, joka on kudottu silmänjalkaan aivan nauhan solmun alapuolelle. Kengissä, kuten Gym Red -värimallissa, jossa on elinvoimainen punainen Nike-logo, tämä dubrae sisältää pelkän swooshin. Samaan aikaan sinisellä nahalla päällystetyssä Ocean Cube -mallissa on vaihtoehtoinen tuotemerkintä - tässä teksti "From 1982" on kaiverrettu metalliin. Etujalan lokasuojassa on myös kaksinkertainen rivi leveää tikkausta, jonka suljettu pää pysähtyy juuri ja juuri silmänsuojan kohdalle ja jossa on pieni syvennys paneelin reunasta.

Air Force 1 Sculpt -mallissa keskijalkapaneeli on sijoitettu samalle tasolle kuin neljännesosan segmentti, ja piilotettu ommel yhdistää nämä kaksi muodostaen ohuen sauman, joka tekee niiden välisestä siirtymästä hienovaraisemman. Syvennetty swoosh leikkaa molemmat osat, ja sen väri eroaa yleensä muun päällisen väristä, paitsi Sail Sculptin kaltaisissa versioissa, joissa tämä luonnonvalkoinen sävy näkyy lähes koko kengässä. Swooshit ulottuvat taaksepäin pitkin kylkiä ja päättyvät kantapään paikkaan. Tässä elementissä on veistetty, kaareva reuna, jossa on lisäksi kaksi ommeltua linjaa, ja se on valmistettu ylellisestä materiaalista, kuten mokkanahasta tai tumbled-nahasta, mallista riippuen. Sen sivuja ei ole kiinnitetty päälliseen, jolloin nilkkahihnan kohdalle jää tilaa - AF1 Sculpt -malli on ilman hihnaa, jotta se voidaan pukea ja riisua helpommin. Viimeinen veistos on kauluksen ympärillä, jossa nilkka on hieman pienennetty, kun se laskee alaspäin kohti kantapäätä.

Toinen Nike Air Force 1 Sculptin piirre on sen rajoitettu brändäys. Kielen kielekkeessä, joka on yhdistetty kielen kanssa kahdella tikkirivillä, eikä kantapään paneelissa ole lainkaan tuotemerkkejä - odottamaton näky Niken nykyaikaisissa lenkkareissa. Joissakin painoksissa on kuitenkin tiettyjä yksityiskohtia näissä osissa, esimerkiksi We'll Take It From Here -värimallissa, jossa kantapäälaastariin on ommeltu dynaamiset taajuusviivat. Sisäpohja on myös tavallinen, eikä siinä ole merkkejä merkkiteksteistä, vaikka Air-kirjoitus näkyy välipohjassa ja ulkopohjan merkintä on edelleen. Nämä kaksi komponenttia muodostavat Air Force 1 Sculptin tutun pohjayksikön, ja ne tarjoavat mahdollisuuden lisätä kenkään hieman sävyvaihtelua. Vaikka joissakin kengissä on vain yksi värisävy koko pohjassa, Sand Driftin kaltaisissa malleissa on kaksi väriä, mikä antaa houkuttelevan värisulkuvaikutelman. Välipohjan yläosaa ympäröivässä urassa ei ole mitään tikkauksia, mikä viimeistelee tämän virtaviivaisen mallin hillityn ilmeen.

Arvostele Nike Air Force 1 Sculpt
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä