SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Pixel)

  • Tekniikka

  • Painos

  • Urheilu

  • Väri

  Nike Air Force 1 Pixel

  29 kengät

  Digitaalinen pikselöinti muunnettuna AF1-malliksi.

  Air Force 1 Pixel

  The Air Force 1 Pixel, jonka naiset ovat tehneet naisille, on pukeutunut silmäänpistäviin pikselimäisiin yksityiskohtiin, jotka tekevät siitä kiehtovan. Jalkapohjasta alkaen ulkopohjaan on leikattu kaksi erilaista laatikonmuotoista osaa, jotka ovat erivärisiä kuin muut, toinen etujalkapohjan alla ja toinen kantapään alapuolella. Sen reunoilla on tavanomaisen rakenteen sijaan epätasaisesti jakautuneita, erimuotoisia ja -kokoisia korvakkeita. Tämä vaikutus ulottuu kulmikkaaseen, lohkomaiseen välipohjaan, jossa käytetään vaahtomuovia ja kumikapseleita iskualttiilla alueilla, mikä lisää mukavuutta ja kestävyyttä.

  AF1 Pixel epää korkean välipohjan päällä, joka sisältää sileitä alueita sekä kuvioituja alueita yhdessä huomattavan osan kanssa, joka kohoaa etujalkaterästä. Sen geometriset kuviot keskeyttävät välipohjan Air-kirjaimet ja sen tikkaukset. Molemmat on jaettu puoliksi, teksti on siirretty erilleen ja ompeleet näkyvät vain tietyissä kohdissa, ja ne päättyvät kohtaan, jossa kanta on jaettu. Ulkopohjan kärki, joka erottuu tähtimäisten pitokuvioidensa ansiosta, ulottuu myös pidemmälle jalkaterän etuosaan. Viimeisenä välipohjan yksityiskohtana on kaksi pientä pikselin kaltaista syvennystä jalkaterän keskiosassa, jotka sijaitsevat kuminauhan edessä, joka sisältää koordinaatit: 45.4888 N, 122.8013 W – tarkoittaen Beavertonissa, Yhdysvalloissa sijaitsevaa risteystä, joka ei ole kaukana Niken pääkonttorista.

  Nämä pikselimäiset piirteet jatkuvat koko päällisessä, alkaen kärkiosasta, jossa rei'itykset ovat pieniä neliöitä ympyröiden sijaan. Nike Air Force 1 Pixelissä ne on järjestetty omalla ainutlaatuisella tavallaan - 10 reikää on järjestetty yhdeksi neljän reiän riviksi, jota reunustaa kolmen reiän rivi kummallakin puolella. Jalkaterää ylöspäin mentäessä nauhanreiät ovat myös neliön muotoisia, kun taas nauhalukko on suorakulmainen putki. Rengasnahka on ommeltu vain osittain nauhojen ympärille, ja niiden alla on aukko keskijalkapaneelin pituudelta. Tämän takana oleva kieli on samaa materiaalia kuin muu lenkkari, joko nahkaa tai mokkanahkaa. Kielen merkki on ommeltu pohjaan, mutta se on löysästi kielen huipun päällä ja ulottuu sen alapuolelle. Sivuilla voi nähdä Nike swoosheja, mutta nämä ovat sellaisia, jotka on leikattu takapuolelle ja keskijalkaterän päällysteisiin, mikä tuo lisää syvyyttä. Samaan aikaan kaulus on muotoiltu huolellisesti niin, että nahka kaartaa yläreunan yli ennen kuin se yhdistyy vastapuolen vuoreen.

  Air Force 1 Pixelissä on myös erottuva brändäys, joka on tehty kekseliäästi käyttämällä tekstejä  “Nike” ja “AF1”, joiden kirjaimet on työstetty kuution muotoihin, mikä luo siistin 3D-ilmeen. Oikeassa kengässä Nike-kuutio on pohjallisessa ja AF1-kuutio kielen kielekkeessä ja kantapäässä, kun taas vasemmassa kengässä on päinvastoin. Takapuolella kantapään kielekkeissä on neliönmuotoiset reunat, jotka viimeistelevät tämän pikselimäisen lenkkarin kulmikkaan muotoilun.

  Arvostele Nike Air Force 1 Pixel
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä