SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Tyyli

  • Esikuvallinen (Pixel)

Air Force 1 Pixel

Air Force 1 Pixel, joka suunniteltiin naisille suunnatuksi Low lenkkariksi, on puettu silmäänpistäviin pikselöityihin yksityiskohtiin, jotka tekevät siitä kiehtovan näköisen. Jalkapohjasta alkaen ulkopohjaan on leikattu kaksi erillistä laatikon muotoista osaa, toinen etujalkapohjan alle ja toinen kantapään alle. Yleensä nämä ovat eri värisiä kuin muu pohja, esimerkiksi Amethyst Ash -värisessä mallissa, jossa on muhkea violetti mokkanahkainen päällinen, leikatuissa neliöissä on lila sävy, joka erottuu muuten valkoisesta ulkopohjasta. Muutamissa valikoiduissa versioissa, kuten Cargo Khaki-versiossa, väri on kuitenkin sama - tässä tapauksessa koko pohjayksikkö on valkoinen, mikä tasapainottaa syvänvihreää mokkanahkaa vasten. Ulkopohjan reunoilla on säännöllisen sijoittelun sijaan eri muotoisia ja kokoisia epätasaisesti jakautuneita korvakkeita. Tämä vaikutus ulottuu myös lohkomaiseen välipohjaan, jossa on uusi rakenne, jossa on vaahtomuovia ja kumikapseleita iskualttiilla alueilla, mikä lisää mukavuutta ja kestävyyttä.

Nike Air Force 1 Pixel lepää korkean välipohjan päällä, jossa on sileitä alueita sekä kuvioituja alueita ja huomattava osa, joka työntyy ylös etujalkaterästä. Sen geometriset kuviot keskeyttävät välipohjan Air-kirjaimen ja sen tikkaukset. Molemmat on jaettu kahtia, ja teksti on siirretty erilleen ja tikkaukset näkyvät vain tietyillä alueilla, ja ne pysähtyvät kantapään jakokohtaan. Ulkopohjan kärki, joka erottuu tähtimäisten pitokuvioidensa ansiosta, ulottuu myös pidemmälle jalkaterän etuosaan. Viimeisenä välipohjan yksityiskohtana on kaksi pientä pikselin muotoista syvennystä jalkaterän keskiosassa, jotka sijaitsevat koordinaatit sisältävän kuminauhan edessä: 45.4888 N, 122.8013 W - risteys Beavertonissa, Yhdysvalloissa, lähellä Niken pääkonttoria. Vaikka useimmissa Nike Air Force 1 Pixeleissä, kuten All-White-värimallissa, välipohja on yhden sävyn värinen, on harvinaisia yksilöitä, joissa käytetään värillisiä korostuksia joissakin näistä yksityiskohdista. Huomattava esimerkki on Have A Good Game -painos, jonka välipohjassa on sekä keltaisia että vihreitä paloja, jotka sopivat yhteen kengän muiden osien vaaleanpunaisen, violetin ja sinisen pastellivärien kanssa.

Nämä pikselimäiset piirteet jatkuvat koko kengän päällisessä, alkaen varvaslaatikosta, jossa rei'itykset ovat pieniä neliöitä ympyröiden sijaan. AF1 Pixelissä ne on järjestetty omalla ainutlaatuisella tavallaan - 10 reikää on järjestetty yhdeksi neljän reiän riviksi, jota reunustaa kolmen reiän rivi kummallakin puolella. Jalkaterässä silmukat ovat myös neliönmuotoisia, kun taas nauhalukko on suorakaiteen muotoinen putki. Vain muutamissa Air Force 1 Pixel -kengissä ei ole tätä nauhalukkoa, kuten Desert Sand-kengässä, jossa on rohkeat mustat swoosit ja vaaleansininen kantapääpaneeli. Silmäjalka on nauhojen ympärillä ommeltu vain osan reunasta, ja sen alapuolella on aukko keskijalkapaneelin pituudelta. Tämän takana kieli on samaa materiaalia kuin muu lenkkari, olipa se sitten nahkaa tai mokkanahkaa, paitsi malleissa kuten Gold Chain, jonka kieli ja swoosh on tehty harmaasta corduroysta ja päällinen nahasta. Kielen laastari on ommeltu pohjaan, mutta se on löysä ja ulottuu sen alapuolelle. Tämä merkki näyttää normaalisti yhden ainoan sävyn koko taustallaan, mutta Fresh-julkaisussa sitä käytettiin tilaisuutena tuoda hieman lisää hohtoa ulkoasuun värisävyjen asteittaisella vaihtelulla, joka häipyy punaisesta oranssiin. Sivuja pitkin on Niken swoosheja, mutta ne on upotettu takapuolelle ja keskijalkaterän päällysteisiin, mikä lisää syvyyttä. Vaikka Ghost Aquan kaltaisissa värivaihtoehdoissa käytetään samaa sävyä sekä swooshissa että päällisessä, monet Pixel-lenkkarit koristavat Nike-logon omalaatuisilla kuvioilla. Muun muassa Zebra, jossa on harmaa ja valkoinen grafiikka, ja Leopard SE, jonka swooshissa on ruskea tausta, jonka päällä on mustia laikkuja.

Air Force 1 Pixelissä on myös erottuva brändi, joka on tehty kekseliäällä Nike- ja AF1-tekstin käytöllä, jonka merkit on työstetty kuution muotoon, mikä luo viileän 3D-ilmeen. Oikean kengän sisäpohjassa on Nike-kuutio ja AF1-kuutio kielen kielekkeen ja kantapään päällä, kun taas vasemman kengän kohdalla on päinvastoin. Usein tämä merkintä erottuu mustana tai jollakin muulla sävyllä näitä piirteitä vasten, esimerkiksi Cashmere-iteraation vaalean beigen ja valkoisen sävyissä. Summit White -mallissa ei kuitenkaan ole värieroa, joten sen merkkiefektit näkyvät hienovaraisesti sen ulkopintaa vasten. Takana kantapään kielekkeissä on neliönmuotoiset reunat, jotka viimeistelevät tämän naisten lenkkarin omaleimaisen kulmikkaan muotoilun.

Arvostele Nike Air Force 1 Pixel
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä