SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Luxe)

  • Tyyli

Air Force 1 Luxe

Nike Air Force 1 Luxe on miehille tehty Low lenkkari. Se on rakennettu järeän pohjan päälle, ja se näyttää tukevalta saappaalta. Air Force 1: lle tyypillisiä keskittyneitä ympyröitä on muutettu timantin muotoisiksi, ja pitolinjat ovat kulmikkaan muotoilun harjakuvioisia siksakkeja. Ulkopohjan sivussa olevat korvakkeet eivät ole yhtenäiset - joka neljäs korvakkeista on upotettu - mikä johtaa epätasaiseen kehään, joka vastaa alla olevan kulutuspinnan ulkonäköä.

Välipohjassa on kaksikerroksinen profiili, joka koostuu alareunassa olevasta leveämmästä osasta, joka muodostaa kapean askelman reunan ympärille. Tässä alaosassa on kuvioitu pinta, jonka sivupuolelle on kohokuvioitu Air-teksti lihavoidulla, suurennetulla fontilla. Yläosa on sileä, ja siinä on sauma, johon mahtuu pitkiä ompeleita. Joissakin AF1 Luxe -lenkkareissa lanka on samanvärinen kuin välipohja, kuten esimerkiksi Burnt Sunrise-lenkkareissa, joissa on klassinen purukumin ruskea sävy. Sitten on versioita, kuten Black Gum, jonka keltainen tikkaus erottuu voimakkaasti mustasta välipohjasta. Air Force 1 Luxe -mallin paksu ja paksu välipohja yhdistyy ulkopohjaan ja antaa käyttäjälle lisäkorkeutta sekä vankan ja kestävän pohjan.

Laadukkaista materiaaleista, kuten nahasta ja mokkanahasta, valmistettujen klassisten päällysteiden ohella swoosh on korostettu kaksoiskerroksella. Kaksi paria isoja tikkejä yhdistää tämän kaksoisswooshin jalkaterän sivupaneeliin, ja vain yksi pari on mediaalisessa sivussa tuomassa kontrastia. Silmänjalan alaosassa on myös ylimääräinen ommeltu osa, johon on kirjailtu swoosh. Vaikka nämä kaksi elementtiä ovat samanvärisiä malleissa, kuten Summit White, kengissä, kuten Pecan- tai Pearl White -värimallissa, kumpaankin on käytetty eri sävyä, tässä esimerkissä ruskeaa ja luonnonvalkoista. Tämä hienovarainen merkkiefekti lisää ylellisyyttä, samoin kuin ylemmät silmukat, jotka ovat soikeat, vuorattu metallilla tai muulla tukevalla materiaalilla ja ympäröity hienovaraisilla tikkauksilla. Varpaankotelossa on reikiä, jotka on yleensä järjestetty linjoiksi, jotka viuhkuvat kohti jalan etuosaa, mutta yksi merkittävä poikkeus on hienostunut Brown Basalt, jonka tuuletusreiät on muotoiltu kiehtovaksi kuvioiksi, joissa on pyörteisiä viivoja.

Kielessä on kohokuvioitu Nike-teksti samalla paksulla fontilla kuin välipohjan Air-kirjoitus, ja sen alapuolella on leveä, kapeneva nauhalenkki. Monet AF1 Luxe -lenkkarit kiinnitetään köysimäisillä nauhoilla, joiden kärjissä on metalliset nauhat, kun taas vain muutamissa, kuten Providence Purple-mallissa, on perinteisemmät litteät nauhat. Kengän takaosassa on tuttu kantapääpaneeli. Siihen on painettu yksinkertainen swoosh-kuvio, ja suuri ompeleiden pari yhdistää sen alla olevaan kantapääkaistaleeseen. Pohjallisessa on jälleen hillitty tuotemerkki - swoosh, jonka päälle on painettu käsin kirjoitettu Nike-teksti pienillä kirjaimilla. Näiden hienovaraisten yksityiskohtien ja vankan pohjan yhdistelmä antaa miesten Air Force 1 Luxe -mallille sen ainutlaatuisen luonteen.

Arvostele Nike Air Force 1 Luxe
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä