SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Luxe)

  • Tekniikka

  • Painos

  • Urheilu

  • Väri

  Nike Air Force 1 Luxe

  6 kengät

  Saappaan kaltainen lenkkari, jossa on ylellinen särmä.

  Air Force 1 Luxe

  Nike Air Force 1 Luxe on rakennettu bulky pohja, joka antaa sille ulkonäön tukeva boot. AF1:lle tyypillisiä keskittyneitä ympyröitä on muutettu enemmän timantin muotoisiksi, kun taas pitolinjat ovat harjattuja siksakkeja paljon kulmikkaammassa muotoilussa. Ulkopohjan sivussa olevat korvakkeet eivät ole yhtenäiset - joka neljäs korvakkeista on upotettu - mikä johtaa epätasaiseen kehään, joka vastaa alla olevan kulutuspinnan rakennetta.

  Välipohjassa on kaksikerroksinen profiili, joka koostuu alareunassa olevasta leveämmästä osasta, joka muodostaa kapean askelman reunan ympärille. Siinä on myös kuvioitu pinta, johon on kohokuvioitu Air-teksti rohkealla, suurennetulla fontilla. Yläosa on sileä, ja siinä on sauma, johon mahtuu pitkiä ompeleita. Tämä paksu, muhkea välipohja yhdessä ulkopohjan kanssa nostaa käyttäjää hieman, mikä antaa Air Force 1 Luxe -kengälle vankan ja kestävän pohjan.

  Laadukkaista materiaaleista, kuten nahasta tai mokkanahasta, valmistettujen klassisten päällysteiden ohella swoosh on korostettu kaksoiskerroksella. Kaksi paria isoja tikkejä yhdistää kaksoisswooshin jalkaterän sivupaneeliin, ja vain yksi pari on mediaalisessa sivussa tuomassa kontrastia. Silmänjalan alaosassa on myös ylimääräinen ommeltu osa, johon on kirjailtu swoosh. Tämä antaa ylellisen lisän, samoin kuin ylemmät silmäluukut, jotka ovat soikeat, vuorattu metallilla tai muulla tukevalla materiaalilla ja ympäröity hienovaraisilla tikkauksilla.

  Kielessä on kohokuvioitu Nike-teksti samalla paksulla fontilla kuin välipohjassa oleva Air-kirjoitus. Heti tämän alapuolella on leveä, kapeneva nauhalenkki. Monet AF1 Luxe -lenkkarit kiinnitetään ohuilla nauhoilla, joiden kärjissä on metalliset nauhat, ja vain muutamissa on leveät nauhat. Kengän takaosassa on tuttu kantapääpaneeli, mutta tässä kengässä siihen on painettu yksinkertainen swoosh ja suuri ompeleiden pari, joka kiinnittää sen alla olevaan kantapääkaistaleeseen. Pohjapohjassa on jälleen hillitty tuotemerkintä - swoosh, jonka päälle on painettu käsin kirjoitettu Nike-kirjoitus pienillä kirjaimilla. Näiden hienovaraisten yksityiskohtien ja vankan pohjan yhdistelmä antaa Air Force 1 Luxe -mallille sen ainutlaatuisen luonteen.

  Arvostele Nike Air Force 1 Luxe
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä