SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (PLT.AF.ORM)

  • Tyyli

  • Koko

  • Väri

  • Tekniikka

  • Painos

  • Urheilu

  Air Force 1 PLT.AF.ORM

  Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM on Low lenkkari, joka on luotu naisille suunnatuksi malliksi. Siinä käytetään erilaista lestin muotoa, joka kapenee enemmän kohti varpaita, mikä antaa sille tiukemman istuvuuden. Sen silmiinpistävin piirre on tehostettu välipohja, joka nousee kantapäätä lähestyttäessä kahtena päällekkäin pinottuna haarautuvana kerroksena, jotka tarjoavat pehmeyttä ja mukavuutta lisäävää pehmustusta sekä lisäkorkeutta. Kahden pinnan välissä on syvä ura, jota pitkin on kohokuvioitu suuri Air-kirjain kahden paksun korotetun viivan väliin, joista toinen kiertää kantapään ympäri. Jalan alla leveät ja syvät pyöreät syvennykset vuorottelevat matalien ja kapeiden kanssa muodostaen ulkopohjan kulutuspintakuviot, jotka antavat sille klassisen AF1-vetovoiman. Takaisin välipohjaan, sen yläreunan ompeleiden sauma kiertää vain kengän varvasosan ja päättyy juuri silmänjalan alapuolelle, jossa jatkettu välipohja alkaa taipua ylöspäin.

  Air Force 1 PLT.AF.ORM:n päällisessä ompeleiden ja eri nahkapäällysteiden sijoittelua on muutettu siten, että keskijalkaterän keskiosassa oleva paneeli on samassa tasossa takaosan kanssa ja liitetty siihen siksak-ompeleilla. Sivuttainen keskijalkaterä ja takapaneeli on puolestaan jaettu kahtia vaakasuoraan leikkausosalla, joka ulottuu koko swoosh-kuvion yläreunan pituudelta kantapäähän asti. Triple Whiten kaltaisissa kengissä leikkauspaneeli ja swoosh ovat samaa sävyä, kun taas Fossilin kaltaisissa kengissä värit ovat erilaiset - valkoinen swooshissa ja beige leikkauspaneelissa. Muutama leveä ommel kiinnittää silmäpannan takajalkaterän osaan, ja lyhyt sauma, jota reunustavat katkoviivat, yhdistää tämän paneelin kaksi puoliskoa kantapään keskellä.

  Sivupuolella pitkä, tyylikäs swoosh on siirretty eteenpäin, ja se alkaa aivan varvaslaatikon takaa ennen kuin se painuu välipohjan linjan alapuolelle ja päättyy kantapään laastarin alapuolelle. Sitä vastoin mediaalinen swoosh alkaa kauempana takana, keskijalan ympärillä, ja sen toinen pää katoaa etujalkaterän nahkapaneelin alle ja toinen kantapään kielekkeen alle. Huolellinen tikkaus piirtää viivan mediaalipuolen swooshin poikki, siirtyy sen alareunasta juuri keskijalan ja takapaneelin välisen sauman taakse ja ylittää sen sitten kantapään kohdalle osoittaakseen, missä swoosh jatkuu. Jokaisen swooshin etupäässä oleva pidennetty kärki siirtyy silmänjalan aaltoilevan reunan alle, mutta ompeleet, jotka pitävät jokaisen swooshin paikallaan, säilyttävät logon klassisen muodon.

  Näiden avoimempien muutosten lisäksi Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM -mallissa on useita hienovaraisia luovia yksityiskohtia. Ensinnäkin on siisti ompelurivi muutaman millimetrin päässä suurennetun kantapään kielekkeen alaosasta, joka jättää pienen nahkaläpyskän ulkonemaan. Toisaalla tyylikkäässä dubrassa, joka on yleensä kiiltävää hopeaa, on koristeltu nauhojen kärjessä. Sen sileällä metallipinnalla on tyylikäs suorakaiteen muotoinen sommitelma, jonka yläkulmassa on pieni swoosh. Sen alapuolella AF1-teksti on ommeltu silmänjalan etupuolelle, mikä on ominaista muille AF1 PLT.AF.ORM:ää peittäville brändielementeille. Nike Air -kirjoitus on kirjailtu kantapäähän ja kärkeen, ja sisäpohjassa on muistutettu alkuperäisen Air Force 1:n julkaisupäivää siistillä tekstillä, jossa lukee "AF1.EST.1982". Vaikka joissakin versioissa, kuten enimmäkseen mustassa Anthracite-värityksessä, tämä merkintä vastaa ylemmän sävyn sävyä, versioissa, kuten Coral Chalk, nämä kaksi elementtiä vaihtelevat väriltään, erityisesti tässä iteraatiossa on kirkkaan vaaleanpunainen kirjailu valkoisella pohjalla. Sitten on niitä kenkiä, joiden pohjassa on ainutlaatuisempi koristelu, kuten "Smiley" PLT.AF.ORM LV8: n erottuva grafiikka ja hillitty Oil Green -malli, jonka kantapäässä, pohjassa ja kielessä olevan yksinkertaisen swooshin yläpuolella on vihreät Nike-kirjaimet. Kaikissa versioissa varvaslaatikossa on lisäksi pyramidikuvioiset pienet rei'itykset, jotka osoittavat kohti jalan etuosaa, ja ne kruunaavat naisten lenkkarin, joka on täynnä kiehtovia yksityiskohtia.

  Arvostele Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä