SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (PLT.AF.ORM)

  • Tekniikka

  • Urheilu

  • Koko

  • Väri

  • Hinta

  Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM

  15 kengät

  Tyylikkäästi muotoiltu lenkkari tehostetulla välipohjalla.

  Air Force 1 PLT.AF.ORM

  Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM on luotu käyttämällä uutta lestin muotoa, joka kapenee enemmän varpaita kohti, mikä antaa sille tiukemman istuvuuden. Sen silmiinpistävin piirre on tehostettu välipohja, joka nousee kantapäätä lähestyttäessä kahtena päällekkäin pinottuna kerroksena, mikä antaa entistäkin enemmän vaimennusta ja lisää pehmeyttä ja mukavuutta. Niiden välissä on syvä ura, jonka varrelle on kohokuvioitu suuri Air-kirjoitus, ja ulkopohjan erikokoiset, samankeskiset ympyränmuotoiset kulutuspintakuviot antavat sille klassisen AF1-pidon. Keskipohjan ympärillä oleva ompeleiden sauma kattaa vain tämän mallin varpaiden pään, sillä laajennettu välipohja kattaa sen, missä muu osa normaalisti olisi läpi muun jalan.

  Air Force 1 PLT.AF.ORMin yläosassa ompeleiden ja eri nahkapäällysteiden sijoittelu on muutettu siten, että jalkaterän keskiosassa oleva paneeli on asetettu samalle tasolle takaosan kanssa ja liitetty siihen siksak-ompeleilla. Samaan aikaan sivusuunnassa oleva keskijalan paneeli ulottuu koko matkan swooshin ylöosaa, kunne se kohtaa kantakaistaleen, joka jakaa neljänneksen kahtia vaaksuoraan. Muutama ommel kiinnittää rengasnahan takajalan segmenttiin, joka lepää ylimääräistä keskiosan päällystettä vasten, joka puolestaan liukuu edellä olevan rengasnahan alle.

  Sivulla, pitkä, tyylikäs swoosh on siirretty eteenpäin, alkaen heti päkiän jälkeen ennen kuin se sukeltaa välipohjan linjan alapuolelle ja päättyen vajaaksi kantalappuun.  Vastoin keskellä oleva swoosh alkaa taempaa, noin jalan keskiosan kohdalta, jossa se katoaa etuosan nahkapaneelin ja takana olevan kantakaistaleen alle. Huolellinen tikkaus osoittaa, missä se jatkuisi näiden kerrosten alla, kun taas molempien swooshien lyhyen pään pidennetty kärki siirtyy rengasnahan reunan alle, mutta tikkaus, joka pitää molemmat paikallaan, säilyttää logon klassisen muodon.

  Näiden näkyvämpien muutosten lisäksi Air Force 1 PLT.AF.ORM:ssa on useita pieniä luovia yksityiskohtia. Ensinnäkin muutaman millimetrin päässä kantapään alareunasta on siisti ompelurivi, joka jättää pienen nahkaläpyskän esiin. Muualla nauhojen alaosaa koristaa tyylikäs nauhakoriste. Sen sileällä metallipinnalla on yksinkertainen, tyylikäs suorakulmainen muotoilu, jonka yläkulmassa on pieni swoosh. Sen alapuolella “AF1” on ommeltu rengasnahan etuosaan. Tämä on ominaista monille tunnusomaisille brändielementeille, jotka kattavat AF1 PLT.AF.ORM:a “Nike Air” on kirjailtu kantapäähän ja kielekkeeseen, kun taas sisäpohja kunnioittaa alkuperäisen Air Force 1 julkaisupäivää siistillä tekstillä, jossa lukee “AF1.EST.1982”. Lopuksi varpaiden kärjessä on joukko pieniä rei'ityksiä pyramidikuvioina, jotka osoittavat kohti varvasta, ja ne kruunaavat lenkkarin, joka on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia.

  Arvostele Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä