SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Shell)

  • Tekniikka

  • Tyyli

  • Urheilu

  • Väri

  Air Force 1 Shell

  Nike Air Force 1 Shell on talvikävelyyn tarkoitettu suojaava saapas. Päällinen on valmistettu synteettisestä vedenpitävästä kuorimateriaalista, joka on inspiroitunut kausiluonteisista päällysvaatteista ja sopii täydellisesti lumessa kävelyyn. Sen alla on Air-välipohja ja kuminen ulkopohja, jossa AF1:n perinteinen konsentrisen ympyrän muotoinen pito antaa kantajalleen pidon liukkaissa olosuhteissa. Samaan aikaan pehmoinen sherpa-kankainen sisäpohja lämmittää jalkapohjaa ja tarjoaa eristyksen kylmää vastaan.

  Välittömästi välipohjan yläpuolella on koko jalkaterän ympärillä kudottu nailonista valmistettu lokasuoja, jonka päät yhtyvät saumaan keskijalkaterän keskiosassa. Päällisessä on ommeltuja kaistaleita, jotka rajaavat klassisen AF1:n eri segmentit, mutta niiden välissä ei ole päällekkäisosia. Diagonaaliset tikkausviivat koristavat nilkan yläpuolelle kohoavan kauluksen yläosaa, ja muut nauhat kulkevat ylöspäin vinosti keskijalkaterästä kohti kantapäätä. Toiset viivat loppuvat, kun ne kohtaavat hienostuneen kantapään kaistaleen - leveän materiaalikaistaleen, jossa on lisäompeleita, kuten keskelle kudottu siksak ja pohjaan ommeltu ristikkäinen laatikkokuvio.

  Kantapään pystysuoraan nauhaan sopii samanlainen nauha, joka kulkee kielen yläosassa. Tässä on kolme silmukkaa kärjen lähellä, joiden läpi joustavat nauhat voidaan pujottaa. Nämä nauhat katoavat silmien yläosassa olevaan kaulukseen, jolloin Air Force 1 Shell voidaan kiristää perinteisen solmimisen sijasta käyttämällä kielen vetonauhaa ja kantapäästä ulkonevaa vääntökahvaa. Silmälenkki itsessään peittää loput päällisestä ja siinä on kirjailtuja rengaslenkkejä jokaisen silmälenkin ympärillä. Samanlaiset kirjaillut renkaat ympäröivät kantapään ja kielen nauhoitusreikiä sekä kahta jäljiteltyä tuuletusaukkoa keskijalan keskiosassa, jotka jäljittelevät reikiä mutta ovat itse asiassa suljettuja, jotta vesi ei pääse kenkään. Sivusuunnassa olevia silmukoita peittää myös toinen suojapeite, joka on koristeltu diagonaalisilla ompeleilla.

  Air Force 1 Shell -mallia koristavat omat erityiset brändielementit, kuten swoosh, joka on painettu sivupuolelle, mutta ei sisäpuolelle. Silmälasien sivureunan takaa tulee esiin myös AF1-tunniste, ja keskikyljessä on ainutlaatuinen laastari, joka on kiinnitetty siksak-ompeleilla hieman yli nilkan korkeudelle. Siinä on kolme tekstiä, jotka kertovat AF1:n tarinan. Ensimmäisessä on teksti "Nike AF1 1982", joka kertoo vuodesta, jolloin tämän ikonisen malliston ensimmäinen kappale julkaistiin. Toisessa on joukko koordinaatteja: 45,4871'N, 122,8037'W, jotka osoittavat pisteen Southwest Farmington & Hall, Beavertonin keskustassa sijaitsevan risteyksen lähellä Niken pääkonttoria. Viimeinen kappale on ehkä yllättävin. Siinä lukee "94FT X 50FT", ja sen vieressä on pieni swoosh. Kyseessä eivät suinkaan ole sattumanvaraiset mitat, vaan NBA:n koripallokentän mitat, mikä viittaa AF1:n urheilullisiin juuriin. Tämä pieni yksityiskohta osoittaa, että vaikka Air Force 1 Shell on talvikenkä, se on silti velkaa legendaariset perustansa alkuperäiselle mallille.

  Arvostele Nike Air Force 1 Shell
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä