SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Shell)

  • Tyyli

  Air Force 1 Shell

  Nike Air Force 1 Shell on naisille tarkoitettu high-top kenkä. Tämän sneakerbootin päällinen on valmistettu synteettisestä vedenpitävästä kuorimateriaalista, joka sopii erinomaisesti lumisateessa kävelyyn, ja se on saanut inspiraationsa kausiluonteisista päällysvaatteista. Sen alla on Air-välipohja ja kuminen ulkopohja, jossa AF1:n perinteinen konsentrisen ympyrän muotoinen pito antaa kantajalleen pidon liukkaissa olosuhteissa. Samaan aikaan pehmoinen sherpa-kankainen sisäpohja lämmittää jalkapohjaa tarjoamalla eristystä kylmää vastaan.

  Välittömästi välipohjan yläpuolella on koko jalkaterän ympärillä kudottu nailonista valmistettu lokasuoja, jonka päät yhtyvät saumaan keskijalkaterän keskiosassa. Kun Platinum Violetin kaltaisissa versioissa käytetään samaa sävyä sekä lokasuojassa että päällisessä, Desert Sandin kaltaisissa versioissa väri vaihtelee, tässä tapauksessa violetti on ensin mainitussa osassa ja vaalean beige jälkimmäisessä. Päällisessä on ommellut nauhat, jotka rajaavat sen eri segmentit, mutta etujalkaterässä tai kantapäässä ei ole päällysteitä. Nilkkojen yläpuolelle kohoavan kauluksen yläreunaan on ommeltu lankaviivoja, ja toiset langat kulkevat vinosti ylöspäin keskijalkaterästä kohti kantapäätä. Nämä säikeet loppuvat, kun ne kohtaavat hienostuneen kantapään kaistaleen - leveän materiaalikaistaleen, jossa on lisäompeleita, kuten keskelle kudottu siksak-viiva ja pohjaan kirjailtu ristikkäinen laatikkokuvio. Joissakin Air Force 1 Shell -versioissa nämä elementit ovat erivärisiä, ja Plum versiossa on sininen lanka takana, violetti sivuilla ja keltainen suorakulmaisessa laastarissa, joka sijaitsee aivan välipohjan kantapään yläpuolella. Toiset mallit, kuten Sail-malli, pitävät asiat yhtenäisempinä, sillä sen tikkaukset ovat samaa luonnonvalkoista sävyä kuin päällinen.

  Kudotun kantapään kaistaleen kanssa on samanlainen kaistale, joka kulkee kielen yläosassa ja jossa on kolme silmukkaa lähellä kärkeä, joiden läpi joustavat nauhat kulkevat. Nämä häviävät silmänjalan yläosassa olevaan kaulukseen, jolloin AF1 Shell voidaan kiristää perinteisen solmimisen sijaan käyttämällä kielen vetonauhan ja kantapäästä ulkonevan vääntimen yhdistelmää. Silmäkiinnitys peittää loput päällisestä ja siinä on kirjaillut rengaslenkit jokaisen silmäkiinnityksen ympärillä. Samanlaiset kirjaillut renkaat ympäröivät kantapään ja kielen nauhanreikiä sekä kahta jäljiteltyä tuuletusaukkoa keskijalkaterän keskiosassa, jotka on itse asiassa suljettu veden pääsyn estämiseksi kenkään. Sivusuunnassa olevat silmukat on lisäksi peitetty suojapeitteellä, joka on koristeltu diagonaalisin tikkauksin.

  Tämä naisten kenkä on koristeltu omalla erityisellä joukolla brändielementtejä. Aluksi swoosh on painettu sivupuolelle, mutta ei sisäpuolelle. Se on usein eri värinen kuin päällinen, jotta se näkyy selvästi, jopa yksivärisissä värivaihtoehdoissa, kuten merensinisessä Midnight Turquoise -värissä ja elinvoimaisen vihreässä Voltissa. Silmäluomen sivureunan takaa tulee esiin myös AF1-tekstillä varustettu tunniste, jonka väri vaihtelee yleensä ulommasta, esimerkiksi mustassa painoksessa, jossa se on vaalean harmaan sävyinen. Samanlaista sävyvaihtelua esiintyy myös keskisivulla ainutlaatuisen laastarin muodossa, joka on kiinnitetty siksak-ompeleilla hieman yli nilkan korkeudelle. Se sisältää kolme tekstikokonaisuutta, jotka kertovat Air Force 1:n tarinan. Ensimmäisessä on sanat "Nike AF1 1982", joka on muistoksi siitä vuodesta, jolloin tämän ikonisen linjan ensimmäinen kappale julkaistiin. Toisessa on joukko koordinaatteja: 45.4871'N, 122.8037'W, joka merkitsee pistettä Southwest Farmington & Hall -nimisessä risteyksessä Beavertonin keskustassa lähellä Niken pääkonttoria. Viimeinen kappale on ehkä yllättävin. Siinä lukee "94FT X 50FT", ja sen vieressä on pieni swoosh. Nämä eivät suinkaan ole sattumanvaraisia mittoja, vaan ne ovat NBA:n koripallokentän mitat, ja ne varmistavat, että kuori viittaa koripallokouluttajiin, jotka muodostivat AF1:n urheilulliset juuret. Tämä pieni yksityiskohta osoittaa, että vaikka Nike Air Force 1 Shell on talvikenkä, se on silti velkaa perustansa legendaariselle alkuperäiselle mallille.

  Arvostele Nike Air Force 1 Shell
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä