SPORTSHOWROOM

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Kokoelma (Air Force 1)

  • Esikuvallinen (Upstep)

  • Tyyli

  Air Force 1 Upstep

  Nike Air Force 1 Upstep alkaa kumipohjaan, jossa on laajasti välein keskittyvät ympyrät, jotka muodostavat kulutuspinnan. Ulkopohjan etupuolella oleva tähdenmuotoinen pito ulottuu varpaan etupuolelle, jossa se on selvästi näkyvissä. Air Force 1 Upstep -mallissa, joka on suunniteltu yksinomaan naisille, on Air-teknologiaa kantapään alla ja ompeleiden sauma, joka kiertää koko välipohjan, jota on nostettu, jotta se näyttäisi korotetummalta, mikä on antanut kengälle sen nimen. Tämän pohjayksikön värejä on toisinaan vaihdeltu, kuten AF1 Upstep Premium Blue Suede -mallissa, jossa on vaaleansininen välipohja ja purukumipintainen ulkopohja. Toisissa malleissa on kuitenkin yksivärisiä sävyjä, joista yksi merkittävä esimerkki on Bread and Butter, jonka täysin valkoinen pohja muodostaa voimakkaan kontrastin lenkkarin muun osan peittävän kirkkaan keltaisen sävyn kanssa.

  Päällisessä nahkapaneeleita ei ole päällekkäin, vaan ne on liitetty toisiinsa sileillä saumoilla, joiden ompeleet on piilotettu, mikä antaa mallille virtaviivaisen ilmeen. Päällisen muut elementit peittävät nämä osat alkaen silmäjalasta, jossa on seitsemän silmäluukkua kummassakin kyljessä. Sen ommellut reunat ovat hieman aaltoilevat, kun taas pää on enemmän laatikkomainen. Nauhat on kiinnitetty keskellä olevalla nahkalenkillä ja alareunassa olevalla nauhadubralla, joka on useimmissa malleissa, kuten Glass Slipperissä, tavallinen, mutta muutamissa malleissa, esimerkiksi Upstep LX Elevated Excellence -värimallissa, jossa on sinisen ulkokuoren päällä paljeteista tehtyjä punaisia ja vaaleanpunaisia kukkakuvioita. Samaan aikaan Air Force 1 Upstepin varvaslaatikon rei'itykset on järjestetty ruudukkomuodostelmaan useimmissa versioissa, mutta Upstep BR:ssä ei ole lainkaan rei'ityksiä, koska sen yläosassa käytetään Niken Ultramesh-materiaalia. Julkaistaan muun muassa tyylikkäänä mustana värivaihtoehtona, ja tämän uskomattoman hengittävän ja kevyen materiaalin käyttö tarkoittaa, että rei'ityksiä ei tarvita missään ulommassa osassa.

  Swooshes näkyvät tavanomaisessa paikassaan alas kummallakin puolella keskijalan, josta ne ulottuvat takaisin alle kantapään paneeli. Kummassakin on suora loppu, jossa on vain minimaalinen kapeneminen. Kantapään paneelissa on kaksi puhdasta ompeluriviä sen alareunan ympärillä, ja sen keskellä on kohokuvioitu Nike Air -teksti. Heti sen alapuolella kantapään kaistale kulkee alas välipohjaan. Kielen suuressa kielekkeessä on Air Force 1 -kirjaimet tunnetun Nike Air -brändäyksen alla, ja yksinkertainen swoosh koristaa sisäpohjaa.

  Air Force Upstep Low -mallin lisäksi on julkaistu myös High-malli. Se muistuttaa Low-mallia siinä, että se on naisten lenkkari, jossa on tehostettu välipohja. Molemmissa malleissa on myös monia yhteisiä piirteitä, ja suurin ero on korkealla oleva kaulus ja nilkkahihna, joista alkuperäinen AF1 High oli tunnettu. Vaikka näillä kahdella on samankaltainen ulkonäkö, Nike Air Force 1 Upstep Warrior on aivan erilainen. Sen kaulusta on pidennetty pidemmälle ylös jalkaan, mikä tekee siitä suuren saappaan. Kengän alaosassa on ensiluokkaisia nahkapaneeleita, kuten etujalkaterän lokasuoja, sileä varvasrunko ilman rei'ityksiä ja takaosan päällyste, joka kaartuu takaisin kohti kantapäätä välipohjasta ylöspäin ja kaartaa sitten takaisin kohti silmäpohjaa. Tämän viimeisen segmentin päällä on kolmion muotoinen kantapääpaneeli, jossa on Nike Air -brändi ja kaksinkertainen ompelurivi sen ympärillä. Kantapään päällinen yhdistyy laajaan nilkkahihnaan, jonka yläpuolella ulompi ulottuu säären yli. Siinä on myös perinteinen silmälenkki, jossa on tavalliset nauhat ja dubrae niiden kiinnittämiseksi. Lopuksi sivuja koristavat swoosit, jotka antavat sille klassisen AF1-tunnelman. Tämä täydentää Nike Air Force 1 Upstep -mallien malliston - viehättävä malli, jossa on omat kiehtovat muunnelmansa ikonisesta alkuperäisestä.

  Arvostele Nike Air Force 1 Upstep
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä