SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Taxi"

553560-701

Jordan 1 Low 553560-701 01
Jordan 1 Low 553560-701 02
Jordan 1 Low 553560-701 03
Jordan 1 Low 553560-701 04

Pirteä värivalikoima tuo tähän Jordan 1 Low -kenkään silmiinpistävän ilmeen, mikä tekee siitä houkuttelevan mallin. Lähes kullanvärinen keltainen sävy, joka tunnetaan nimellä Taxi, on suurelta osin vastuussa tästä, ja se kattaa ulkopohjan aluksi ja suuren osan myös yläosasta. Kengän pohjassa se täyttää erilaiset pitokuviot, jotka tuovat lenkkarille sen tavaramerkin mukaisen pidon. Yhdessä valkoisen välipohjan ja sen pehmeiden pehmustemateriaalien kanssa se tarjoaa kantajalleen vankan pohjan, jonka päällä kävellä.

Samaan aikaan päällinen lisää upeaa estetiikkaa voittoisalla väripaletillaan. Aluksi varvasruutu ja keskijalkaterä on valmistettu korkealaatuisesta valkoisesta nahasta, jossa on hengittäviä reikiä, ja jälkimmäinen kapenee ohueksi kaistaleeksi, joka ulottuu aina kantapään keskellä olevaan mustaan nahkapalaan asti. Tämän yläpuolella oleva matala kaulus on myös sileä ja musta, samoin kuin sen alapuolella oleva kantapää. Viimeksi mainitun ominaisuuden pintaan on taidokkaasti kirjailtu Air Jordan -siipien sarja taksilangalla, joka tuo keltaisen häivähdyksen jalan takaosaan.

Etujalkaterässä näkyy lisää kultaisia sävyjä, jotka peittävät lokasuojan ja sen takana olevat päällysteet sekä silmänjalan. Mustat nauhat kulkevat läpi Taxi-värisen kielen, joka tuo pehmeää mukavuutta jalan yläosaan. Musta Jumpman-logo on ommeltu suoraan kielekkeeseen, mikä luo toisen huomattavan kontrastin, ja sama vaikutus toistuu myös pohjassa. Täällä, keltaisten, nilkkaa varovasti ympäröivien verkkoverkkoseinien ympäröimänä, toinen musta Jumpman löytyy Taxi-sukan pohjasta. Takaisin ulommalla, viimeinen ripaus tätä säteilevää keltaista sävyä ryntää pitkin jokaista kylkeä ikimuistoisen Nike swooshin muodossa.

  • Sukupuoli Lapset
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Low
  • Versio Taxi
  • Tyylikoodi 553560-701

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä