SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High OG

  "Obsidian UNC"

  555088-140

  Jordan 1 Retro High OG 555088-140 01
  Jordan 1 Retro High OG 555088-140 02
  Jordan 1 Retro High OG 555088-140 03
  Jordan 1 Retro High OG 555088-140 04

  Tässä Jordan 1 Retro High OG:ssä on pari kiehtovaa sinisen sävyä, joista toinen on osoitus Michael Jordanin college alma materista, kun taas toinen on niin syvä sävy, että tämä kenkä on saanut lempinimen Obsidian UNC. Valkoinen väri on näiden kahden värin välissä, mikä tasapainottaa tämän lenkkarin täydellisen sävyiseksi. Obsidian - tummempi sinisistä - aloittaa asiat, kun se kulkee läpi ulkopohjan monimutkaisten pitorakenteiden. Kantapäästä varpaisiin nämä muuttuvat lineaarisista pyöreiksi, mikä helpottaa monenlaisia liikkumismalleja. Tämän vankan perustan päällä on valkoinen välipohja, joka on täynnä vaahtomuovia ja Air-tyynyjä, jotka keventävät jokaista askelta.

  Lisää Obsidiania löytyy ylemmästä osasta, pääasiassa etujalkaterästä, jonka päällysteissä on sen syviä laivastonsävyjä. Samaan aikaan varvaslaatikko, joka on täynnä hengittäviä rei'ityksiä, on päällystetty tasapainottavalla valkoisella sävyllä. Silmänjalka on myös Obsidian, kuten myös kaulus, nauhat ja kylkiä koristavat swoosit. Nämä viimeiset nahkapaneelit ovat valkoisen keskijalan poikki kummallakin puolella, ja molemmat kappaleet ulottuvat taaksepäin kengän takaosaan, jossa ne liikkuvat alla olevan kantapään laskurin ja yläpuolella olevan kauluksen välissä. Näissä kantapään päällysteissä näkyy kengän toinen, vaaleampi sinivihreä sävy - University Blue.

  Tämän lenkkarin kaikissa merkkiefekteissä yhdistyvät Obsidian ja University Blue. Ensinnäkin on joukko Air Jordan -siipiä, jotka on painettu edelliseen sävyyn ja jotka on painettu sivukaulukseen, joka on jälkimmäisen värinen. Sitten etiketti, joka on ommeltu yläosassa valkoinen kieli on University Blue Nike Air tekstiä päälle Obsidian tausta. Sisällä kenkä, sama tonaalinen järjestely voidaan nähdä, koska koko sisempi on koristeltu tummempi sininen, ja Nike Air tuotemerkin pohjassa erottuu kauniisti University Blue viimeistellä tämän toivottavan high-top lenkkari.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli High
  • Versio UNC
  • Tyylikoodi 555088-140

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä