SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High OG

  "Court Purple"

  555088-500

  Jordan 1 Retro High OG 555088-500 01
  Jordan 1 Retro High OG 555088-500 02
  Jordan 1 Retro High OG 555088-500 03
  Jordan 1 Retro High OG 555088-500 04

  Lämpimät värit, jotka koristavat tätä Jordan 1 Retro High OG:tä, antavat sille ikimuistoisen esteettisen ilmeen. Court Purple -kumipohja antaa sävyn, sillä se peittää keskittyvät ympyrät, jotka lisäävät ketteryyttä etujalkaterään, ja tarttuvat lohkot, jotka vakauttavat kantapäätä. Välipohja on puolestaan valkoinen, ja se on täytetty vaahtomuovipehmusteen ja kapseloidun Airin sekoituksella, joka takaa maksimaalisen mukavuuden jalan alla.

  Päällinen on valmistettu ensiluokkaisista nahkapaneeleista kolmessa miellyttävässä sävyssä. Valkoinen on yksi näistä, ja se näkyy varvaslaatikossa ja keskijalkaterässä sekä nailonkielessä. Toinen väri on Court Purple, jota on käytetty etujalkaterän päällysteissä, joihin kuuluu suojaava lokasuoja ja kaksi nahkapalaa, jotka taittuvat välipohjasta ylöspäin ja päättyvät silmäpohjan alaosaan. Tämäkin on päällystetty syvän violetin sävyillä, samoin kuin kantapään laskuri ja kauluksen kääre. Kolmas sävy tässä lenkkarissa on musta. Se näkyy kauluksessa ja Wings-logossa, joka on painettu sen sivupäähän. Sitä esiintyy myös nauhoissa ja kielilapussa, jonka läpi on kudottu Court Purple Nike Air -brändi.

  Tämän Jordan-lenkkarin pehmustettu high-top-kaulus on vuorattu muhkealla mustalla kankaalla, joka ulottuu kengän sisäpuolelle levittäytymään myös sisäseiniin ja sukkapohjaan. Tästä tummasta sisätilasta paistaa esiin Nike Air -teksti, joka luo rohkean kontrastin valkoisella värillä. Ulkopuolella on tuttuja swoosheja, jotka kulkevat kantapäästä alaspäin kylkiin ja ovat sileää mustaa nahkaa, joka viimeistelee tämän mallin tyylikkäästi.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli High
  • Tyylikoodi 555088-500

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä