SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Green Toe"

553558-371

Jordan 1 Low 553558-371 01
Jordan 1 Low 553558-371 02
Jordan 1 Low 553558-371 03
Jordan 1 Low 553558-371 04

Tämän Jordan 1 Low:n värisuljenta muistuttaa aiempien mallien perinnettä ja tekee siitä korkealuokkaisen lenkkarin. Valkoinen tarjoaa kankaan, josta tummemmat sävyt loistavat, ja ne näkyvät ensin Air-pehmustetussa välipohjassa ja sitten nahkaisissa keskijalkapaneeleissa, jotka kapenevat ohueksi materiaaliksi kantapään ympärillä. Samaan aikaan Noble Green -nimellä tunnettu sulava väri peittää koko ulkopohjan, mukaan lukien kantapään alapuolella olevat korokerakenteet ja etujalkapohjan alla olevat keskittyvät ympyrät.

Tämä rikas vihreän sävy palaa myös päälliseen, ja sen käyttö varvaslaatikossa antaa kengälle lempinimen - Green Toe. Tässä osassa olevat tuuletusreiät tuulettavat jalkaa, ja sitä ympäröivä musta lokasuoja suojaa varpaita mutaroiskeilta. Heti varpaan takana on pari mustaa päällystettä, jotka ulottuvat välipohjasta ylöspäin ja lepäävät molemmin puolin silmäpohjan pohjan päällä. Tämä on myös musta ja jakaa alemmat silmäluukut edellä mainittujen päällysteiden kanssa. Yhdessä on joukko mustia nauhoja, ja jalkaterän yläosassa on musta kieli, jonka pinnasta säteilee kultakeltaisella värisävyllä nimeltä Pollen kirjailtu Jumpman. Michael Jordanin pelipaidan numero, 23, on lisätty hienovaraisesti nauhalenkkiin, mikä on muistona miehestä lenkkarin takana.

Jalkaterän takaosassa Noble Green palaa kantapäähän ja matalahkon kauluksen ympärille. Air Jordan Wings on taidokkaasti ommeltu kantapäähän pienen suorakulmion alapuolelle, jossa on nahkaa runsaammissa vihreissä sävyissä. Sen molemmilta puolilta ja kummaltakin puolelta tulee esiin nahkainen swoosh, jonka musta väritys istuu täydellisesti valkoisen keskijalan ja kantapään Noble Green -osien väliin. Hieno valkoinen lanka kulkee sen keskellä, kun se on ommeltu molempiin sivuseinämiin vinosti välipohjasta silmäpohjaan. Mustan ja valkoisen kiehtova vastakkainasettelu näkyy vielä kerran kengän sisällä, kun ensin mainittu sävy peittää pehmustetun sisävuoren ja sisäpohjan ja jälkimmäinen erottuu Jumpman-siluetista sohvan sisäpohjassa, mikä on sopiva päätös tälle tyylikkäälle Jordan 1:lle.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Low
  • Tyylikoodi 553558-371

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä