SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Jordan)

  • Kokoelma (1)

  • Tyyli

  • Yhteistyö (Off White™)

  • Versio

Air Jordan 1 x Off-White™

Virgil Abloh, kuuluisa suunnittelija ja luksusmuotimerkki Off-White™:n perustaja, aloitti yhteistyön Niken kanssa vuoden 2016 lopussa. Vuoteen 2017 mennessä kaksikko oli keksinyt uudet versiot kymmenestä klassisesta lenkkarimallista yhtiön historiasta, jotka Abloh oli itse muokannut. Hänen luova jälkensä oli leimattu jokaiseen malliin esimerkiksi Helvetica-fontilla kirjoitetun tekstin ja nostettujen swoosien kaltaisten elementtien kautta, joilla on DIY-ilme. Yksi The Tenin suosituimmista malleista on Jordan 1 x Off-White™, alkuperäinen siluetti, joka on jo ikoni omana itsenään. Ablohin mestarillisen kosketuksen ansiosta siitä on tullut entistäkin mieleenpainuvampi lenkkari.

Ensimmäinen Air Jordan 1 x Off-White™ -julkaisu tulee OG Chicago -värimallin tunnussävyissä, minkä vuoksi se kantaa tätä nimeä monissa piireissä. Kuten sen vastineessa, siinä on punaiset nahkapäällysteet, mutta sen keskijalka ja kärki on peitetty valkoisella verkolla, ja sen mediaalinen swoosh on poistettu paljastaakseen tekstikappaleen, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti yhteistyöstä. Sen sivusivun swoosh on suurennettu ja näyttää leijuvan yläosan yllä, ja se on yhdistetty vain etu- ja takaosaan pienillä sinisillä ompeleilla. Swooshin hännän alapuolella on oranssi merkki, ja sana "Air" näkyy mustalla välipohjassa sen alapuolella. Muiden Off-White™-lenkkareiden tapaan siinä on tyypillinen vetoketjusilmukka nauhojen ympärillä.

Tämä käsintehty ulkoasu on siirretty Off-Whiten AJ1-malliston muihin lenkkareihin, mukaan lukien sarjan seuraava, vuoden 2018 Off-White™ x Air Jordan 1 Retro High OG 'White', joka julkaistiin sekä miesten että lasten versiona. Tämä tyylikäs värimuunnos säilyttää brändin dekonstruoidun tyylin, mutta lähes jokainen ominaisuus on päällystetty puhtaalla valkoisella sävyllä, ulkopohjasta nahkaisiin päällysteisiin ja swooshiin. Jopa Air Jordan -siivet on painettu sivukaulukseen ilman värivaihtelua, joten ne näyttävät myös valkoisilta. Muualla siniset tikkaukset ja oranssi merkki Nike-logon ympärillä pysyvät, ja oranssi merkintä näkyy kielen etiketissä, kun taas Ablohin tavaramerkki musta teksti näkyy mediaalisessa kyljessä, välipohjassa ja nauhoissa.

Vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun valkoinen versio oli ilmestynyt, Jordan Brand lanseerasi toisen korkean yläosan Off-White™-yhteistyön, joka tunnetaan nimellä UNC. Edustavat Michael Jordanin alkuaikoja, jolloin hän pelasi Pohjois-Carolinan yliopistossa, jonka värit ovat sininen ja valkoinen, ja monet fanit tuntevat lenkkarin nimellä Off-White™ University Blue, koska se muistuttaa klassista UNC-värimuotoa, vaikka sen päällysteissä on hieman tummempi sininen sävy. Tämän sinisen sävyn lisäksi kengässä on valkoinen aluskerros, sininen swoosh, jossa on kirkkaan oranssi lanka, joka yhdistää sen ylempään, ja pari valkoista Air Jordan -siipiä sen sivukauluksessa.

Ablohin muutokset Air Jordan 1: een loivat jotain täysin uutta vuosikymmeniä käytössä olleesta mallista. Tuloksena oli rakastettu kenkä, jossa on valtavasti hohtoa ja tyyliä ja jonka rajoitetun painoksen ansiosta siitä on tullut erittäin arvostettu keräilykappale. Jordan 1 x Off-White™ -mallia ei todellakaan voi verrata mihinkään.

Arvostele Jordan 1 x Off-White™
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä