SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Jordan)

  • Kokoelma (1)

  • Tyyli

  • Versio (Bred)

Jordan 1 Bred

46 kengät

Rohkea väritys, joka aiheutti muutoksen lenkkareiden historiassa.

Nearby

Air Jordan 1 Bred

Kun Peter Moore loi Air Jordan 1:n vuonna 1984, hän käytti uuden mallinsa värimaailmaa, joka perustui Michael Jordanin ensimmäiseen NBA-joukkueeseen, Chicago Bullsiin. Nuoressa high-topissa oli valkoinen välipohja, jota tuki punainen ulkopohja, kun taas päällisessä yhdistyivät voimakkaat mustat sävyt etujalkaterän, keskijalkaterän ja kauluksen ympärillä sekä eloisat punaiset päällysteet kantapäässä ja sama sävy varpaiden kohdalla. Vaikka mustan ja punaisen ensisijainen käyttö toi värimallille lempinimen Bred, sen ulkoasu johti siihen, että sille annettiin toinen lempinimi - Banned - sen jälkeen, kun NBA oli kieltänyt sen, koska se oli rikkonut vaatteita koskevia sääntöjään. Niken ja Jordanin uhmakkuus Jordan 1 Bredin säilyttämisessä sai monet fanit kiinnostumaan koripallokouluttajasta sen julkaisun yhteydessä vuonna 1985, mutta sen suosio ei päättynyt siihen. Itse asiassa lenkkari on vain kasvanut vuosikymmenten aikana, ja nykyään se on yksi ikonisimmista kymmenistä AJ1-värivaihtoehdoista, joita nykyään on olemassa. Tämän seurauksena siitä on tehty kaikenlaisia päivitettyjä versioita ja retromalleja, jotka kaikki ovat säilyttäneet legendaarisen alkuperäisen mallin keskeisen estetiikan.

Ensimmäisen kerran Air Jordan 1 Bred julkaistiin uudelleen virallisena retromallina vuonna 1994 - vuosi sen jälkeen, kun Jordan oli alun perin vetäytynyt koripallosta. Se näyttää aivan alkuperäiseltä, aina sivunilkassa olevaa mustaa Air Jordan Wings -logoa myöten. Seuraava versio julkaistiin vuonna 2001, jolloin Jordan palasi eläkkeelle toisen kerran. Tämä muistuttaa kahta edellistä, mutta sitä oli rajoitettu 14884 pariin, ja kunkin kengän numero on kirjoitettu kielen sisäpuolelle. vuonna 2008 Bred Jordan 1 sai yhden monista Jordan 1 High Strap Bred -mallin muutoksista. Kuten nimestä voi päätellä, siinä on nilkkahihna, mutta tässä mallissa on myös Jumpman-logo kielessä aiemmissa Jordan 1 Bred -malleissa nähdyn Nike Air -brändäyksen sijasta.

Vuonna 2009 Jordan Brand kunnioitti alkuperäistä jälleen DMP Bred -mallilla, joka oli osa pakettia, joka tehtiin Jordanin kauden jälkeisen 63 pisteen piste-ennätyksen kunniaksi. Koska hän saavutti saavutuksen pudotuspeliottelussa Celticsia vastaan vuonna 1986, Defining Moments Pack koostui kahdesta värivaihtoehdosta: Celtics-aiheisesta ja Chicagon Bredistä. Se on monin tavoin samanlainen kuin ensimmäinen Bred, mutta siinä on Jumpman-logot kielessä ja kantapäässä sekä ennätyspelin päivämäärä kielen sisäpuolella. Kaksi vuotta myöhemmin ilmestyi toinen retro, tällä kertaa siihen oli liitetty Banned-nimi ja uusia elementtejä, kuten punainen risti kantapäässä ja kieltotarinasta kertova teksti pohjassa. vuonna 2013 julkaistiin seuraavan kerran Jordan 1 High Bred, jonka nahkapäällinen oli päällystetty polyuretaanipinnoitteella, joka antoi punaiselle värille hieman kirkkaamman sävyn. Samana vuonna julkaistiin mid-top Bred, jossa oli punainen etujalkaterä ja silmäsauma sekä mustat swooshesit.

Tässä vaiheessa Bred-väritys oli maailmanlaajuinen ilmiö, ja Jordan Brand alkoi kokeilla yhä enemmän lenkkarin ulkoasua ja rakennetta. vuonna 2014 valmistui Bred Elephant Print -nimellä tunnettu low-top, koska sen punaisissa nahkapaneeleissa oli ikimuistoinen norsunnahkagrafiikka. Tässä Jordan 1 Low Bredissä ei ole Air Jordan -siipien korkealle leikattua kaulusta, vaan logo on kirjailtu kantapäähän. Tästä tuli vakiokäytäntö Bredin Low-versiossa, myös vuoden 2015 Jordan 1 Retro -versiossa. Samana vuonna lanseerattiin vielä kaksi muutettua Bred-mallia. Toinen oli Air Jordan 1.5 The Return, joka sai nimensä, koska sen päällinen muistuttaa Jordan 1 Brediä ja pohjayksikkö on Jordan 2:n. Toinen oli Jordan 1 KO Bred, jonka värit ovat samanlaiset kuin perinteisen Bredin, mutta sen päällinen on kangasmateriaalia, pohjayksikkö on otettu Nike Vandalista ja siinä on erottuva AJKO Wings -logo.

Vuonna 2016 high-top Bred retrotettiin vielä kerran osana Jordan Brandin Remastered-ohjelmaa, jonka tarkoituksena on tuoda klassiset lenkkarit takaisin alkuperäisessä muodossaan. Tämän seurauksena Jordan 1 OG Bred Banned julkaistiin vuoden 1985 painokselle uskollisena mallina, mutta erittäin laadukkaalla nykyaikaisella nahalla. Samoihin aikoihin Satin Bred julkaistiin ensimmäistä kertaa vain 501 parin rajoitettuna eränä. Se on valmistettu samettisen sileästä satiinimateriaalista, joka on saanut inspiraationsa Michaelin lentotakkikokoelmasta, ja Wings-logo näkyy kudottuna laastarina sivukauluksessa, mutta muuten siinä on klassinen Bred-ilme. AJ1 Ultra High oli toinen versio, joka toi Brediin uusia materiaaleja, kuten neopreeniä, kangasta ja villaa. Tekstuurivaihtelu jatkui sitten vuonna 2017, kun julkaistiin Flyknit Bred - toinen high-top alkuperäisen kuvassa, mutta tehty käyttäen Niken kevyttä mutta kestävää Flyknit-kudosta - ja Bred Camo - versio, jossa on punaiset mokkanahkapäällysteet harmaan camo-grafiikan päällä ylemmän nahkaosissa.

2018 oli vuosi, joka toi toisen retromallin uuden Jordan 1 Mid Bred -mallin muodossa, joka sisältää tumbled-nahkapäällysteet Gym Red -värissä sileän mustan nubukin rinnalla, jotta aiempiin malleihin saadaan tyylikäs päivitys. Air Jordan 1 Retro High OG Bred Toe ilmestyi myös samana vuonna. Siinä yhdistyvät vuoden 1985 Bredin sävyt ja toisen alkuperäisen AJ1-värimallin - Black Toen - värisävyt. Se toi muotoiluun aivan uuden ulottuvuuden ja johti siihen, että Bred Toe -tyyliin perustuvia kenkiä julkaistiin useita. Vuotta myöhemmin, vuonna 2019, Bred muokattiin uudelleen jalkapallokentälle, kun se sai TD Cleat-malliin mukautetun muotoillun pohjayksikön, jossa on nastat. Sky Jordan 1 -nimellä tunnettu lasten kenkä julkaistiin sitten Bred-väreissä, ja sen tarranauhassa oli silmiinpistävä pari valkoisia Jordan-siipiä.

2020-luvulle siirryttäessä Jordan Brand loi yhä uusia variaatioita Bred-väristä, mikä aloitti erittäin tuottavan kauden rakastetulle värivaihtoehdolle. Vuonna 2020 Air Jordan 1 Reverse Bred Low käänsi aiempien mallien ulkoasun, jossa on musta varvaslaatikko ja keskijalka sekä punaiset päällysteet. Mid-painos seurasi kaksi vuotta myöhemmin omalla versiollaan alkuperäisestä. vuonna 2021 julkaistiin toinen Reverse Bred, jossa oli pääasiassa Gym Red -yläosa, ennen kuin Bredin mustia ja punaisia sävyjä sovellettiin kahteen vaihtoehtoiseen Jordan 1 -malliin, joista ensimmäinen oli Jordan 1 Zoom CMFT. Siinä on muutama muutos, kuten punaiset leikatut swoosit sen muuten mustassa nahkapäällisessä ja Zoom Air -brändäys kielessä, joka osoittaa reagoivan iskunvaimennuksen käytön sen välipohjassa. Toinen versio oli Patent Bred, jossa näkyy alkuperäisen klassinen värijärjestys, mutta se on valmistettu kiiltävästä kiiltonahasta, joka antaa huomiota herättävän kiillon sen mustalle ja Varsity Red -väriselle päälliselle. Vuonna 2021 julkaistiin myös Low Bred Toe, joka jatkoi vaihtoehtoista ulkoasua.

Vuonna 2022 luotiin useita muita Bred Toes -malleja, kuten Mid Bred Toe ja FlyEase-malli, jossa on tarranauhat ja vetoketju kantapään ympärillä, jotta kenkiin pääsevät helposti käsiksi ne, jotka eivät pysty pukemaan kenkiä, joissa on perinteisempi rakenne. Alternate Bred Toe -mallia julkaistiin myös sekä mid- että low-top-malleina tavallisen Alternate Bred -mallin rinnalla, ja jokaisessa niistä oli hieman erilainen muunnelma valkoisen, mustan ja punaisen sävyistä, jotka yhdistävät kaikki Bred-lenkkarit. Samana vuonna kaksi muuta mallia lisäsi uusia elementtejä Brediin. Oli naisten Jordan 1 Elevate Low SE Bred, jossa oli nostettu alustapohja, epätavallinen Wings-logo ja uudistettu ulkopohja, ja Bred Text, joka on peitetty sanoilla "Black" ja "Red". Valkoiseen välipohjaan on painettu kirkkaan punaisella sävyllä "Black + Red = Bred", mikä on kunnianosoitus värin alkuperälle.

Tämä uskomaton Bred-julkaisujen sarja jatkui vuoteen 2023, jolloin julkaistiin laajempi versio Satin Bredistä ja matala versio Air Jordan 1 KO Bredistä. Samana vuonna valmistui vielä toinen variaatio nimeltä Bred Sail. Low-top, jossa on enimmäkseen musta nahkainen päällinen ja punaiset korostukset varvaslaatikossa, swooshes ja Wings-logo, siinä on luonnonvalkoinen välipohja, joka tuo mieleen ikääntyneen ilmeen, joka tuo vielä enemmän retro-tunnelmaa.

Vaikka Air Jordan 1:stä on vuosien varrella julkaistu monia eri värivaihtoehtoja, alkuperäinen Bred-malli on edelleen yksi halutuimmista. Sen kapinallinen alkuperä antoi sille etumatkaa, mutta sen kiehtova värimaailma ja päivitettyjen mallien valikoima ovat pitäneet kengän hengissä vuosikymmeniä. Kun Jordan 1 Bredin tarina kehittyy ja tuottaa yhä jännittävämpiä lenkkareita, se epäilemättä kasvattaa palvovaa fanikuntaansa ja jatkaa näin sen merkittävää perintöä.

Arvostele Jordan 1 Bred
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä