SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Linen"

554724-082

Jordan 1 Mid 554724-082 01
Jordan 1 Mid 554724-082 02
Jordan 1 Mid 554724-082 03
Jordan 1 Mid 554724-082 04

Lempeät sävyt levittäytyvät tämän Jordan 1 Mid -mallin päälle ja luovat tyylikkään lenkkarin, joka tunnetaan hellästi nimellä Linen. Valkoinen toimii pohjana muulle suunnittelulle, joka alkaa keskijalasta, mutta näkyy myös varvaslaatikossa, jonka rei'itykset lisäävät hengittävyyttä etujalan kautta. Tämän ympärillä on College Grey -päällyste, joka on valmistettu ensiluokkaisesta nahasta, ja sen takana on kaksi muuta paneelia, jotka ovat päällekkäin silmäpohjan alaosan kanssa. Tämä viimeinen ominaisuus siirtyy ylöspäin jalkaterän yläosaan, ja se on sidottu yhteen hieman vaaleamman harmaan sävyisillä nauhoilla. Vaalea sävy peittää myös kielen, jonka kärkeen on ommeltu College Grey -laastari. Tätä kielilappua koristaa luonnonvalkoinen Jumpman-logo sanan "Air" yläpuolella.

Lenkkarin keskikannen kaulus koostuu vaaleanluun värisestä pohjakerroksesta ja College Grey -värisestä kantapään kääreestä. Tämän paneelin sivukyljessä on valkoiset Jordan Wings -siivet, jotka tuovat kenkään vahvan brändin. Tämä on lisätty sisäpohjaan, jonka vaaleaan pohjapohjaan on painettu suuri College Grey Jumpman. Samaan aikaan kantapään alaosassa on toinen nahkainen päällyste tässä harmaan sävyssä, ja swooshes käyttää samaa väriä ja materiaalia, kun ne venyvät pitkin sivuseiniä.

Tukeva kuminen kuppipohja antaa tälle mallille vankan pohjan. Se koostuu valkoisesta välipohjasta, jossa on kuvioitu ulkopinta ja sisäpinta, jossa yhdistyvät vaahtomuovipehmuste ja koteloidun Nike Airin jousitettu tasku. Tämän alapuolella ulkopohjassa on viimeisin College Grey -värin käyttö mallissa, joka täyttää koko komponentin, aina varpaassa olevista tähtimäisistä solmuista etujalkaterän alla olevien rengastettujen syvennysten kautta kantapään alapuolelle painettuihin viivoihin ja lohkoihin. Kaikki tämä antaa käyttäjälle luottamuksen pitävään yhteyteen maahan, ja viimeinen pala Nike-kirjoitusta sen keskellä olevan swooshin vieressä viimeistelee ulkoasun.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Tyylikoodi 554724-082

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä