SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Mid

  "Light Smoke Grey"

  554724-078

  Jordan 1 Mid 554724-078 01
  Jordan 1 Mid 554724-078 02
  Jordan 1 Mid 554724-078 03
  Jordan 1 Mid 554724-078 04

  Tämän Jordan 1 Midin väriyhdistelmät yhdistyvät taidokkaasti muotoiltuihin ominaisuuksiin ja luovat hienostuneen lenkkarin. Alkaen jalan alla, kuminen kuppipohja on jaettu vaalean savunharmaaseen ulkopohjaan, joka on peitetty erilaisilla pitokuvioilla korkean tason pitoa varten, ja valkoiseen välipohjaan, joka on täynnä mukavaa pehmustusta, mukaan lukien kimmoisan Nike Airin tasku.

  Välipohjaa ympäröivän valkoisen tikkauksen yläpuolella on päällinen, joka on rakennettu sileistä nahkapaneeleista kolmessa toisiaan täydentävässä sävyssä. Pohjakerros on valkoinen, joka tarjoaa neutraalin kankaan, jota vasten muut värit erottuvat. Vaalea savunharmaa on ensimmäinen näistä väreistä, ja se näkyy etujalkaterän lokasuojassa ja päällysteissä, kantapääpaneelissa, silmäpaneelissa ja nilkan ympärille kietoutuvassa päällysteessä. Toinen sävy on mustan sävy, joka tunnetaan nimellä Anthracite. Sen lisäksi, että se päällystää kengän sivuseinät, se näkyy harmaan päällysteen takana kauluksessa ja kielessä. Antrasiitin sävyt ulottuvat myös sisävuoreen, ennen kuin sisäpohja vaihtuu jälleen harmaaksi.

  Ulkopuolella varvaslaatikossa on useita reikiä, jotka tuulettavat jalkaa ja lisäävät mukavuutta. Kierre ylös läpi silmänjalan pois varpaista on joukko valkoisia nauhoja, jotka muodostavat kontrastin alla olevan kielen mustan värin kanssa. Tämän ominaisuuden yläosassa on vaalean savunharmaa etiketti, johon on painettu ikimuistoinen Jumpman-logo valkoisella. Tämä on vain yksi monista brändin korosteista, joista toinen on valkoiset Air Jordan -siivet sivusuunnassa. Viimeinen on toinen Jumpman, joka löytyy harmaana pohjallisesta, joka täydentää tätä sulavaa mid-top-lenkkaria.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Väri Harmaa
  • Urheilu Lifestyle
  • Tyylikoodi 554724-078

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä