SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High OG

  "Dark Mocha"

  555088-105

  Jordan 1 Retro High OG 555088-105 01
  Jordan 1 Retro High OG 555088-105 02
  Jordan 1 Retro High OG 555088-105 03
  Jordan 1 Retro High OG 555088-105 04

  Tämä tyylikäs Jordan 1 Retro High OG -lenkkari on valmistettu materiaalien sekoituksesta ja hienostuneista väreistä, jotka takaavat ikimuistoisen muotoilun. Sen musta ulkopohja luo vahvan perustan käyttämällä rengastettuja syvennyksiä ja suorakulmaisia korvakkeita, joissa molemmissa on karkea pinta, mikä tekee kokonaisuudesta vankan ja pitävän. Sen päällä lepäävä Sail-välipohja sisältää sekä vaahtomuovipehmusteen että kapseloitua Airia, jotka tarjoavat mukavuutta ulkopohjan pidon ohella.

  Päällisen kautta näkyy enemmän luonnonvalkoisia sävyjä kyljissä ja kantapään ympärillä linjassa kahden Dark Mocha -nupukin osan välissä. Näistä alempi muodostaa kantapään vastakappaleen ja toinen kiertää kauluksen ympärille. Tällaisten hienojen materiaalien käyttö antaa tälle huippuluokan lenkkarille ensiluokkaisen tunnelman, ja sivukaulukseen mustalla painetut Air Jordan -siivet tuovat klassisen lisän. Tämän takana nilkka on sävyltään Sail, mutta kun se saavuttaa kauluksen yläreunan, se muuttuu mustaksi. Tämä sävy jatkuu koko sisäpuolella, lukuun ottamatta pohjallisen Nike Air -tekstiä, joka säteilee tummasta pinnasta valkoisena.

  Musta ja purje yhdistyvät jälleen jalkineessa, ja jälkimmäinen väri näkyy varvaslaatikossa, jonka hengittävät rei'itykset antavat jalalle tuuletusta, ja edellinen väri leviää sitä ympäröivään lokasuojaan. Silmänsuojus ja nauhat ovat myös mustat, ja kieli on luonnonvalkoinen. Yläosaan on ommeltu musta tagi, jossa on valkoinen Nike Air -brändi, mikä heijastaa värimaailmaa lenkkarin sisäpuolelta. Mustat swooshes pyyhkäisee pitkin off-white midfoot paneelit pyöristää silmäänpistävä ulkonäkö tämän mallin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli High
  • Tyylikoodi 555088-105

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä