SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High OG

  "University Blue"

  555088-134

  Jordan 1 Retro High OG 555088-134 01
  Jordan 1 Retro High OG 555088-134 02
  Jordan 1 Retro High OG 555088-134 03
  Jordan 1 Retro High OG 555088-134 04

  Tässä Jordan 1 Retro High OG:ssä on pehmeät siniset sävyt, jotka kunnioittavat Pohjois-Carolinan yliopistoa - Michael Jordanin joukkuetta, kun hän pelasi NCAA:ssa. Nämä on yhdistetty neutraaleihin mustan ja valkoisen sävyihin, jotta syntyy tyylikäs lenkkari. Muotoilu perustuu vankkaan pohjayksikköön, jossa on University Blue -ulkopohja, jossa on sekä suoria että pyöreitä pitolinjoja, jotka tarjoavat käyttäjälle pitoa, kun hän tekee monenlaisia liikkeitä. Tähän on liitetty valkoinen välipohja, jossa on vaahtomuovipehmuste ja koteloitu Air kantapäässä, joka tuo mukavuutta ulkopohjan pidon rinnalle.

  Päällinen perustuu valkoiseen tumbled-nahkapohjaan, jonka kuvioitu pinta näkyy koko rei'itetyssä varvassuojassa ja keskijalkaterässä. Tästä se ulottuu kapeana nauhana kantapään ympärille, jonka alapuolella on ensimmäinen University Blue -päällinen. Lisää Durabuck-paneeleita tässä vaaleansinisessä sävyssä kiertää etujalkaterää ja muodostaa silmäpannan, ja ylimääräinen materiaalikaistale ympäröi mustaa kaulusta. Nauhat ovat myös mustat, ja niiden takana on valkoinen kangaskieli, jonka kärkeen on ommeltu musta laastari. University Blue Nike Air -teksti on kirjailtu tähän tarraan, ja siitä tulee ensimmäinen tämän lenkkarin brändiefekteistä. Sama muodostelma löytyy myös sisäpohjasta, joka on musta kuten sisävuori, ja siinä on Nike Air -kirjaimet University Blue -värisen swooshin vieressä.

  Muualla tässä tyylikkäässä lenkkarissa on lisätty logoja, jotka edustavat sekä Nikea että Jordan Brandia. Edellinen esiintyy klassisella tavalla mustan nahan swoosheina, jotka on sijoitettu kengän keskijalkapaneelien yli. Ne ulottuvat takaisin pitkin kylkiä muodostaen rajan kantapään päällysteen ja valkoisen nahkapäällysteen välille, ennen kuin ne kohtaavat pienen University Blue -kantapään kaistaleen kohdalla. Joukko mustia Air Jordan Wings on painettu sivusuunnassa puolella kantapään kääre pyöristää tyylikäs ulkoasu tämän toivottavan mallin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli High
  • Väri Sininen
  • Painos OG / Retro
  • Urheilu Lifestyle
  • Tyylikoodi 555088-134

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä