SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Jordan)

  • Kokoelma (1)

  • Tyyli

  • Yhteistyö (Travis Scott)

Air Jordan 1 x Travis Scott

Travis Scott aloitti yhteistyön Jordan Brandin kanssa vuonna 2017, kun pari teki yhteistyötä tuottaakseen version Jordan Trunner LX:stä, jota hän käytti kiertueellaan Kendrick Lamarin kanssa saman vuoden kesällä. Kesti vielä kaksi vuotta ennen kuin amerikkalainen räppäri julkaisi ensimmäisen Air Jordan 1 -julkaisunsa, sillä hän oli sillä välin työskennellyt useiden muiden mallien, kuten Nike Air Force 1:n ja Air Jordan 4:n, parissa. Tämä ensimmäinen Jordan 1 High x Travis Scott, joka tunnettiin nimellä Mocha, oli tyypillisen tyylikäs alku parin luomille High ja Low mallien sarjalle. Siinä yhdistettiin korkealaatuista valkoista nahkaa ja ylellistä ruskeaa mokkanahkaa sekä epätavallinen musta swoosh sen sivupuolella, joka oli käännetty päinvastaiseen suuntaan kuin muiden Niken ja Jordanin lenkkareiden logo. Hänen tulevat AJ1-yhteistyönsä tulisivat tunnetuiksi tästä omintakeisesta muutoksesta sekä erilaisista Cactus Jack -motiiveista, jotka edustavat laulajan samannimistä levy-yhtiötä ja antavat niille oman ainutlaatuisen ulkonäkönsä.

Myöhemmin vuonna 2019 Scott itse nähtiin lavalla yllään edellisen High-lenkkarin matala versio, tällä kertaa vihreän ja mustan värisenä, jossa oli valkoinen käänteinen swoosh. Vaikka tätä ei koskaan julkaistu, se merkitsi, että suosittu muusikko työskenteli low-top-mallien parissa, ja fanit saivat pian Jordan 1 Low x Travis Scott -mallin, jonka he todella saivat käsiinsä. Tyylikäs uusi lenkkari sai nimekseen Dark Mocha, koska siinä käytettiin sileää mustaa nupukki- ja khakinväristä mokkanahkaa, ja se oli koristeltu suurella valkoisella nahkaisella käänteisellä swooshilla, joka antoi sille rohkean ilmeen.

Tämä lenkkari loi pohjan Jordan 1 x Travis Scott -yhteistyölle, joka oli tulossa 2020-luvulla, kun vuosikymmenen alkupuolella julkaistiin useita loppuunmyytyjä low-top-malleja. Tämän kenkien sarjan aloittaminen oli yhteistyö, joka lisäsi ryhmään kolmannen luovan osapuolen toisen pitkäaikaisen Nike-yhteistyökumppanin, Hiroshi Fujiwaran ja hänen katuvaatemerkkinsä Fragment Designin muodossa. Jordan 1 Low x Travis Scott x Fragment oli uskomattoman viehättävä retro-lenkkari, jossa oli musta ja valkoinen päällinen ja kirkkaan sinisiä korostuksia kantapään ja kauluksen ympärillä. Kaikkia tähän merkittävään yhteistyöhön osallistuneita kunnioitettiin sen ulkopinnalla, jossa oli Cactus Jack -logot vasemmassa kantapäässä, Air Jordan- ja Fragment-embleemit oikealla ja klassinen Nike Air -teksti ommeltuna kielilappuun. Tämä Air Jordan 1 x Travis Scott x Fragment -malliston matala versio sai rinnalleen korkean lenkkarin, joka käänsi vastineensa väripaletin käyttämällä valkoista pääkerroksena etu- ja keskijalkaterässä ja kantapäässä sekä mustaa swooshesissa ja pidennetyssä kauluksessa, ja siniset korostukset kärjessä ja kantapäässä viimeistelevät ulkoasun.

Vuonna 2022, vain vuosi Fragment-yhteistyön jälkeen, mallistoon lisättiin kaksi uutta Air Jordan 1 Low x Travis Scott -lenkkaria. Heinäkuussa Sail- ja Ridgerock-väritys tuli ulos, ensin Scottin verkkosivustolla järjestetyn arvonnan kautta, sitten SNKRS-sovelluksen kautta, jossa se rikkoi ennätyksiä keräämällä 3,8 miljoonaa merkintää. Se tunnetaan myös nimellä Reverse Mocha, ja sen yläosassa oli valkoista nahkaa, joka istui rikkaan ruskean nupukin vieressä, kun taas Sail viimeisteli väripohjan ja taaksepäin suuntautuvan swooshin värimaailman. Seuraavana oli Black Phantom, jossa oli tyylikäs, kokonaan musta mokkanahkainen päällinen ja samansävyinen pohjayksikkö. Valkoiset tikkaukset loivat täydellisen kontrastin tummalle pinnalle, samoin kuin kantapään valkoiset kuviot - oikeassa jalassa Air Jordanin siivet ja vasemmassa jalassa kuoriaisen tunnus, joka symboloi edistystä, vakautta, rakkautta ja luontoa. Miesten mallin lisäksi tämä tummempi lenkkari oli saatavana myös lastenmalleina, joten Jordan 1 x Travis Scott oli kaikenikäisten saatavilla.

Tämä trendi jatkui vuonna 2023, kun lisää matalia AJ1-malleja tuli markkinoille. Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Olive -värimalli valmistettiin naisten ja lasten koossa huhtikuun julkaisua varten, ja jälleen kerran siinä käytettiin sileitä, maanläheisiä sävyjä tyylikkään muotoilun luomiseksi. Kuten joissakin aiemmissa kengissä, siinä oli retron näköinen Sail-välipohja, mutta tämä oli sijoitettu syvän oliivinvihreän ulkopohjan päälle. Sivuseinän swooshes oli samaa sävyä, ja punainen korosti tuotemerkin vaikutuksia sen mustan ja valkoisen yläosan läpi. Pari kuukautta myöhemmin julkaistiin Jordan 1 Low Golf x Travis Scott -malli, joka toi sarjaan uuden ulottuvuuden. Sen päällinen oli hieman kevyempi kuin aiemmat tarjoukset, mutta premium-materiaalien käyttö säilyi. Neutraali oliivinvärinen nupukki muodosti pohjan, ja etujalkaterässä ja kantapäässä oli luonnonvalkoiset päällysteet. Käänteinen swoosh oli musta, perinteinen swoosh keskikyljessä valkoinen, ja vaalean limenvihreä kielilappu, johon on ommeltu Jordanin siluetti, täydensi ulkoasun.

Vuosina siitä lähtien, kun Travis Scott teki ensimmäisen kerran yhteistyötä Jordanin kanssa, hän on luonut joitain merkin himoituimmista yhteistyökuvioista. Näistä hänen merkittävät Air Jordan 1 -lenkkarinsa ovat olleet uskomattoman suosittuja, ne ovat myyneet loppuun lähes välittömästi ja rikkoneet jopa ennätyksiä matkan varrella. Kun hän jatkaa yhä useampien mallien työstämistä tuotemerkille, hän saattaa siirtyä muihin malleihin, mutta hänen AJ1-kenkänsä pysyvät aina erittäin haluttuna ikonisten lenkkareiden kokoelmana.

Arvostele Jordan 1 x Travis Scott
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä