SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Mid

  "Chicago"

  640734-173

  Jordan 1 Mid 640734-173 01
  Jordan 1 Mid 640734-173 02
  Jordan 1 Mid 640734-173 03
  Jordan 1 Mid 640734-173 04

  Täydellinen sekoitus valkoista, mustaa ja punaista sävyjä löytyy tästä muodikkaasta Jordan 1 Midistä, joka on yksi monista fanien suosimista Chicagon värivaihtoehdoista. Sinänsä se on rakennettu kiinteän Gym Red -ulkopohjan päälle, jonka pyöreät ja lineaariset pitokuviot tarjoavat käyttäjälle erinomaisen pidon. Jälkimmäinen kulutuspinnan muodot näkyvät etujalkaterän alla ja entinen kantapään alla, kun taas ulkopohjan keskellä on suuri painauma, jossa on kohokuvioitu Nike-brändäys, ja varvas ja suuri osa keskireunasta on peitetty kohotetuilla tähtikuvioilla. Tätä vahvaa perustaa tukee hyvin pehmustettu välipohja, jonka ulkopinta on valkoinen ja kevyesti kuvioitu, ja sen yläreunaa reunustaa ompeleiden kaistale, joka antaa sekä kiehtovan esteettisen että todella mukavan tunteen jalan alla.

  Ylempänä on erilaisia nahkapaneeleita, jotka ovat Chicagon mallin tunnetuissa kolmessa eri sävyssä. Ensinnäkin on valkoinen toe box, jossa on tuuletin hengittäviä rei'ityksiä, ja sitä ympäröivä Gym Red -suojus. Kaksi muuta punaista päällysosaa nousee tämän taakse rajaamaan etujalan ja keskijalan välistä yhteyttä, joiden sivut ovat valkoiset. Silmänjalka on myös väriltään Gym Red, kuten myös sen takana oleva kauluksen kääre. Musta tumbled-nahka näkyy kauluksessa tämän viimeisen päällysteen alapuolella, kun taas kantapään laskuri on täysin valkoinen. Tämän paneelin yläreunasta nousee Gym Red -nylonvyöhyke, joka kiinnittyy ylöspäin kauluksen yläreunan saumaan ja tarjoaa näin kätevän tavan vetää kenkä jalkaan.

  Sisällä lenkkari on vuorattu viihtyisällä mustalla kankaalla, joka peittää myös kielen takaosan, ja valkoinen laastari tuo kontrastia sen pintaan. Kielen etupuolelle, joka on täysin valkoinen, on ommeltu toinen etiketti, tällä kertaa Gym Red -värinen, jonka keskellä on valkoinen Jumpman. Mustat nauhat kulkevat ristiin rastiin kielen yli ja vastaavat rohkeita tumbled-nahkaisia swoosheja, jotka kulkevat molemmilla sivuilla. Lopuksi joukko mustia Air Jordan Wings on leimattu sivusuunnassa kauluksen kääre täydentää tämän klassisen Jordan 1 mid-top.

  • Sukupuoli Lapset
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Versio Chicago
  • Tyylikoodi 640734-173

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä