SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High x Spider-Man

  "Origin Story"

  575441-602

  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 01
  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 02
  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 03
  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 04

  Tämä värikäs Jordan 1 Retro High x Spider-Man -lenkkari luotiin yhdessä vuoden 2018 elokuvan kanssa, joka seurasi Miles Moralesin matkan alkua ikoniseksi supersankariksi. Sen lempinimi Origin Story kuvastaa tätä, ja sen värimaailma jäljittelee fanien suosiman Chicagon värimaailman ulkoasua, mutta siinä on sävymuutoksia, jotka viittaavat Hämähäkkimiehen asuun. Yksi näistä muutoksista on sinisen värin lisääminen kengän kumiseen ulkopohjaan, jonka läpikuultava väri antaa sille jäisen ilmeen. Sen pitomuodot ovat samanlaiset kuin muissa AJ1-kengissä: etujalkapohjan alapuolella on samankeskiset renkaat ja kantapään ympärillä on korvakkeet, jotka ovat Nike-merkkisen osan molemmin puolin ulkopohjan keskellä.

  Seuraavaksi on vuorossa valkoinen välipohja, jossa on kevyesti kuvioitu pinta ja jonka yläreunaa reunustaa valkoisella ompeleella päällystetty kaistale, joka on asetettu matalaan uraan. Sen sisällä on kimmoisaa, kapseloitua Airia, jota ympäröi pehmeä vaahtomuovi - pehmustemateriaalien kaksikko, joka tarjoaa käyttäjälleen maksimaalisen tuen. Yläosan tumbled-nahkainen pohjakerros on myös tyylikäs valkoinen. Se näkyy varvassuojassa, jonka rei'itysviivat auttavat pitämään jalan viileänä, ja jälleen keskijalkapaneeleissa, jotka kapenevat kantapäätä kohti. Rohkeat mustat swoosit ulottuvat alas kylkiä pitkin ja muodostavat voimakkaan kontrastin näiden jälkimmäisten osien valkoisen kanssa, ennen kuin muut päällysteet tuovat sisään kirkkaan Gym Redin sävyn. Nämä ovat etujalkaterän lokasuoja ja sen takana olevat kaksi päällyslevyä sekä silmäpalkki, kantapään laskuri ja kauluksen kääre. Jokainen näistä elävästi punaisista nahkapaloista on koristeltu heijastavilla pisteillä - hienovarainen viittaus varhaisiin Spider-Man-sarjakuviin.

  Mustat nauhat solmitaan valkoisen kielen päälle, jonka kärkeen on ommeltu Photo Blue -merkki. Gym Red Nike Air -teksti erottuu tämän etiketin päällä tonaalisena vastakkainasetteluna, joka toistuu kengän sisäpuolella Photo Blue -sukan sisäpohjassa. Pehmustettu sisävuori on musta kauluksen ulko-osaa vastaavaksi, sillä koko ominaisuus suojaa nilkkaa sen korkean leikkauksen ansiosta. Sivuttaisessa kauluksen kääreessä on lisäksi pari mustaa Air Jordan Wings -siipiä, jotka viimeistelevät tämän upean Hollywood-yhteistyön.

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä