SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro Mid

  "Chicago"

  554725-605

  Jordan 1 Retro Mid 554725-605 01
  Jordan 1 Retro Mid 554725-605 02
  Jordan 1 Retro Mid 554725-605 03
  Jordan 1 Retro Mid 554725-605 04

  Jordan 1 Retro Mid -mallissa on käytetty elinvoimaista punaista sävyä mustan ja valkoisen sävyjen rinnalla, joten se kuuluu Michael Jordanin Bulls NBA-joukkueen mukaan nimettyjen upeiden Chicagon värivaihtoehtojen joukkoon. Se on rakennettu Gym Red -kumipohjaan, jossa yhdistyvät sekä pyöreät että lineaariset pitolinjat, jotka takaavat hyvän pidon jalan alla. Keskijalan alapuolella on myös epämääräisen kuusikulmainen syvennys, johon on kohokuvioitu Nike-brändi, kun taas välipohja vaihtuu valkoiseksi, mikä luo silmiinpistävän kontrastin. Sisällä tässä viimeisessä ominaisuudessa on vaahtomuovipehmusteiden ympäröimä kimmoisan Nike Airin tasku, joka tarjoaa käyttäjälle mukavan iskunvaimennuksen jalan alla.

  Kestävät nahkapaneelit on sitten sijoitettu päällekkäin, jotta AJ1:n päällisen tuttu muoto saadaan aikaan. Tässä ne ovat enimmäkseen Gym Red -värissä, ja kirkas sävy peittää etujalkaterän päällysteet, keskijalkaterän paneelit, kantapään vastakappaleen, kauluksen kääreen ja silmäpalkin. Koskemattoman valkoiset osat täyttävät loput paneelit varvaslaatikossa ja kauluksessa, ja sivuseinän swoosit lisäävät sävyvaihtelua, ja ne on jälleen kerran valmistettu sileästä valkoisesta nahasta. Kantapäässä, kaksi Nike logot kohtaavat Gym Red suorakulmio, joka istuu hieman matkan takana musta Air Jordan Wings logo leimattu päälle sivusuunnassa kaulus.

  Sisällä on dynaamisempia muutoksia sävyissä, sillä pehmeä sisävuori on musta ja sisäpohja Gym Red. Jälkimmäiseen on painettu musta Jumpman-siluetti, ja valkoinen laastari kirkastaa kielen takaosaa peittävää mustaa materiaalia. Kielen etupuoli on puolestaan myös musta, mutta sen yli kulkevat nauhat ovat Gym Red -väriset, ja niiden läpi on kudottu mustaa lankaa. Lopuksi toinen Gym Red -väri näkyy mustassa kielen etiketissä sanan "Air" yläpuolella olevan Jumpman-silhuetin muodossa, mikä kruunaa tämän rohkean lenkkarin silmiinpistävällä versiolla tuotemerkin kuuluisasta logosta.

  • Sukupuoli Lapset
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Versio Chicago
  • Tyylikoodi 554725-605

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä