SPORTSHOWROOM
  adidas Ozweego

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (adidas)

  • Linja

  • Kokoelma (Ozweego)

  • Esikuvallinen

  • Koko

  • Väri

  • Painos

  • Urheilu

  adidas Ozweego

  Ozweego

  Ozweego-sarja, tai "Weegz", kuten se on puhekielessä tunnettu, aloitti elämänsä heinäkuussa 1996 Ozweego 1:llä, joka tarjosi teknologisen kaksoiskokoonpanon: adiPRENE-joustavan pehmusteen etujalkaterän alla ja Torsion-kaaren, joka toi kenkään jousitusta ja rakennetta. Tämä yhdistelmä johti siihen, että kaiken tyyliset ja tasoiset juoksijat ottivat sen helposti käyttöön.

  Seuraavaksi, vuonna 1997, tuli Ozweego 2, jonka päällinen oli uudistettu ja jossa oli sama reaktiivinen adiPRENE-teknologia kuin ensimmäisessä mallissa.

  Vuonna -98 julkaistiin Ozweego 3. Siinä oli monia uusia muotoiluominaisuuksia, kuten välipohjan Torsion ja erilainen silmäjalan muotoilu, joka paransi kengän istuvuutta. Tämän lisäksi kengässä oli suurempi verkkoalue, joka korvasi osan edellisen mallin päällysteistä, sekä adiPRENE kantapäässä ja adiPRENE+ etujalkapehmusteessa. Tämä päivitys todella paransi käyttäjäkokemusta, ja oletettavasti 67 % energianpalautuksesta. Hengittävän verkon ja nilkoista varpaisiin ulottuvien nahkalokasuojien läpi virtaavat uudenlaiset, kaarevat mallit vetosivat 90-luvun lopun taiteilijoihin ja muusikoihin, joiden suosion ansiosta kenkä sai vankan paikan sen ajan pop-kulttuurissa.

  Vuosien -99 ja -00 välillä Ozweego 4 yritti koota yhteen kaikki kolmen ensimmäisen mallin pidetyimmät piirteet ja toi mukanaan verkkopainotteisen, paksupohjaisen, Y2K-estetiikan. Ozweego 5, harvinainen kenkä, esiteltiin Climacoolin kaltaisella varrella ja kohokuvioimattomilla muovikääreillä, joissa on virtaavat ääriviivat, jotka on muotoiltu kevyen verkkopohjan päälle. Ozweego Millennium oli entistä muhkeampi, ja hopeiset korostukset lisäsivät maan ulkopuolista tunnelmaa ja toimivat samalla viitteenä tuleville yhteistyökuvioille.

  Millenniumin jälkeen adidas lakkasi julkaisemasta uusia malleja Ozweego-mallistosta, ja yhtä harvinaista naisjuoksijan julkaisua lukuun ottamatta se hiipui hitaasti 2000-luvulla.

  Muutamaa vuotta myöhemmin Raf Simons herätti kuitenkin uudelleen kiinnostuksen mallistoa kohtaan, kun hän julkaisi merkittävän Ozweego 3 x Raf Simons -kengän. Tämä tapahtui vuonna 2013, jolloin ensimmäisen Ozweegon julkaisusta oli kulunut kaksikymmentä vuotta ja 3:n julkaisusta viisitoista vuotta. Siinä otettiin 90-luvun lopun kaareva muotoilu ja käännettiin se kaksiväriseksi värimuotoon, jossa muotoilua hiottiin, mutta säilytettiin kaikki tärkeät muhkeat muodot.

  Raf Simonsin yhteistyö oli osoitus muotikulttuurin muutoksesta. Suuret muotilehdet mainostivat sitä 90-luvun maksimalistisen muotiliikkeen lenkkareina, jotka kehittyivät sen jälkeen ja hallitsivat 2010-luvun loppua.

  Vuonna 2019 Rafin herätyksen ja asenteiden muuttumisen jälkeen adidas julkaisi Ozweego 3:sta uusintaversion, joka pysyi uskollisena alkuperäisen mokka-, verkko- ja TPU-ominaisuuksille ja jota valmistetaan edelleen. Samaa adiPRENE- ja adiPRENE+ -teknologiaa käytetään pehmusteena ja omalaatuisessa nauhahäkissä, ja päivitys viittaa Raf Simonsin versioon lisäämällä siihen ulkonevan synteettisen kantapääputken.

  90-luvun lopulla Ozweego-mallisto oli yksi markkinoiden kokeellisimmista, futuristisimmista ja rohkeimmista malleista. Jokainen julkaisu herätti innostusta ja innostusta sekä vanhoissa että uusissa faneissa. Sittemmin tämä ikoninen siluetti on syntynyt uudelleen ja keksitty uudelleen, ja vaikka aika kuluu ja suunnittelijat tulevat ja menevät, se pysyy aina anteeksipyytelemättömänä Ozweegona.

  Arvostele Adidas Ozweego
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä