SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Court Purple"

553558-500

Jordan 1 Low 553558-500 01
Jordan 1 Low 553558-500 02
Jordan 1 Low 553558-500 03
Jordan 1 Low 553558-500 04

Tämä Jordan 1 Low on kolmikko toisiaan täydentäviä sävyjä, jotka yhdessä luovat vaivattoman tyylikkään lenkkarin. Kaksi näistä näkyy kengän monikäyttöisessä pohjayksikössä, joka koostuu Court Purple -ulkopohjasta ja valkoisesta välipohjasta. Ensimmäinen tarjoaa erinomaisen perustan sen pintaa peittävien erilaisten pitomuodostelmien avulla, kun taas jälkimmäinen tekee jokaisesta askeleesta pehmeän ja kimmoisan vaahto- ja Air-tyynyjen sekoituksen ansiosta.

Nämä sävyt palaavat molemmat päälliseen, jossa valkoinen toimii pohjakerroksena. Tämä kirkas sävy peittää keskijalan paneelit, jotka kapenevat kapeaksi nahkakaistaleeksi kantapään ympärillä, ja varvasrungon, jonka tuuletusreikien rivit auttavat tuulettamaan jalkaa. Tämä on viimeinen kerta, kun valkoinen näkyy, sillä kaikki muu on koristeltu joko Court Purple -värillä tai mustalla. Suurin osa päällysteistä on edellisen värisävyä, ja sen rikkaat sävyt kulkevat läpi etujalkaterän lokasuojan ja päällysteiden, silmänjalan ja kantapään vastakappaleen. Toinen tämänvärinen materiaalikaistale muodostaa matalan kauluksen ulko-osan, ennen kuin musta tekee tuloaan swoosheissa, jotka kaartuvat pois pienestä mustan nahan suorakulmiosta kantapään keskellä asettuakseen erottuvasti valkoisten keskijalkapaneelien yläpuolelle kummassakin kyljessä.

Muualla mustat nauhat lepäävät pehmustetun mustan kielen päällä, johon on ommeltu Court Purple Jumpman. Lenkkarin sisällä on vielä rohkeampi värin käyttö. Mustan sisävuoren vieressä on kirkkaanpunainen sisäpohja, johon on painettu suuri Jumpman-siluetti mustalla. Viimeinen brändi koristaa voimakkaasti kantapäätä Air Jordan Wings -parin muodossa tyylikkäässä mustassa kirjailussa - hieno viimeistely.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Low
  • Tyylikoodi 553558-500

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä