SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Low

  "Gym Red"

  553558-611

  Jordan 1 Low 553558-611 01
  Jordan 1 Low 553558-611 02
  Jordan 1 Low 553558-611 03
  Jordan 1 Low 553558-611 04

  Tässä dikromaattisessa Jordan 1 Low -värityksessä on klassinen ulkoasu, joka tekee siitä erittäin houkuttelevan. Valkoinen tarjoaa tyylikkään pohjakerroksen keskijalkapaneeleissa, jotka kapenevat kengän takaosaa kohti muodostaen ohuen nahkalinjan kantapään ympärille. Hienovarainen tikkausviiva halkoo sen yläreunaa, ja toinen kulkee sen suuntaisesti silmäluukusta swooshin yläosaan, jotka molemmat näkyvät Gym Redin rikkaassa sävyssä, ennen kuin ne leikkautuvat takaisin Nike-logon yli ja ulottuvat välipohjaan. Tämä luo dynaamisen efektin lenkkarin kylkiin, kun valkoiset tikkaukset erottuvat punaisesta swooshista - voimakas kontrasti, joka toistuu koko mallissa.

  Etujalkaterässä valkoisesta tulee jälleen kerran pohjakerros, kun se peittää rei'itetyn varvassuojuksen. Tätä hengittävää ominaisuutta ympäröi Gym Red -suojus, jonka takana on pari samansävyistä päällystettä, jotka ulottuvat välipohjasta silmänjalan pohjalle. Kumpaankin on painettu kolme silmäluukkua, joiden läpi kulkee valkoiset nauhat, jotka kiinnittävät jalan paikalleen. Tämän alla on valkoinen kangaskieli, jonka yläosaan on kirjailtu taidokkaasti Gym Red Jumpman. Kielen puolivälissä on pala punaista materiaalia, jonka läpi nauhat kulkevat pitääkseen ne paikoillaan. Siihen on ommeltu valkoinen 23 - suora viittaus numeroon, jota Michael Jordan käytti kentällä.

  Kengän kantapäätä lähestyttäessä on paljon lisää Gym Red -osioita. Matalaksi leikattu kaulus, sisävuori ja sisäpohja kantavat kaikki tätä miellyttävää sävyä, samoin kuin kantapään laskuri, joka istuu aivan pienen punaisen nahan suorakulmion alapuolella, joka pitää asiat koossa takana. Jopa kantapäähän kirjailtu Jordan Wings -joukko on Gym Red -värinen, mikä tarkoittaa, että se sulautuu hienovaraisesti nahkapaneeliin, jonka päällä se istuu. Päinvastainen pätee pohjassa olevaan Jumpmaniin - valkoisen värin käyttö tekee siitä selvästi näkyvän sen takana olevaa punaista vasten.

  Ensiluokkaisen nahkapäällisen alla on kestävä kuminen kuppipohja, jossa on käytetty samoja kahta väriä kuin muualla kengässä. Välipohja ja sitä kiertävä tikkausviiva ovat molemmat valkoiset, kun taas ulkopohja on Gym Red -värinen kantapäästä varpaisiin. Kengän kantapäässä on jousitettu Air-tasku ja koko jalkaterässä vaahtomuovipehmuste, joka tuo pehmeää mukavuutta jokaisella askeleella. Lopuksi koko kenkä luottaa ulkopohjan pitokuvioihin tuen saamiseksi. Niihin kuuluvat etujalkaterän alla olevat suorien viivojen viuhkan jakamat keskittyvät ympyrät ja kantapään alla olevat kookkaat korvakkeet. Ulkopohjan keskellä olevaan syvennykseen on kohokuvioitu sana "Nike" ja swoosh, mikä täydentää muotoilua muistutuksella tuotemerkistä, joka aloitti kaiken.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Low
  • Tyylikoodi 553558-611

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä