SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"True Blue"

553558-412

Jordan 1 Low 553558-412 01
Jordan 1 Low 553558-412 02
Jordan 1 Low 553558-412 03

Tässä Jordan 1 Lows -parissa on klassinen kolmisävyinen värimaailma ja retrofiilis. Kumisessa kuppipohjassa on sementinharmaa ulkopohja, johon on painautunut erilaisia pitorakenteita, jotka tarjoavat käyttäjälleen tukevan pohjan. Valkoinen välipohja on puolestaan varustettu kahdella pehmusteella - Nike Airilla ja vaahtomuovilla - pehmeän jalkapohjan luomiseksi. Sen yläreunaa reunustaa matalan uran sisällä oleva ompeleiden rivi, joka viimeistelee pohjayksikön esteettisen ilmeen.

Päällinen on valmistettu useista sileistä nahkapaneeleista. Valkoinen väri muodostaa pohjakerroksen, joka peittää varvasosan hengittävine rei'ityksineen ja keskijalkaterän osan, joka ulottuu kolmion muotoisena takaisin kantapäähän ja kapenee sitten ohueksi kaistaleeksi, joka kulkee kantapään ympärillä. Yläosassa se peittää matalan kauluksen, joka on väriltään True Blue. Kun tämä osa saavuttaa ylärajan, se vaihtuu Cement Grey -verkkoon, joka peittää sisävuoren ja kielen takaosan. Tämän alapuolella on True Blue -pohjallinen, johon on painettu suuri valkoinen Jumpman-logo. Ylhäältä katsottuna tämä luo voimakkaan ilmeen, sillä se on ristiriidassa toisen Jumpmanin kanssa, joka näkyy vastakkaiseen suuntaan True Blue -sävyisenä sementinharmaassa kielessä, jossa itsessään on sininen reunus.

Nauhat on koristeltu samalla miellyttävällä sinisen sävyllä, joka löytyy muualta lenkkarista, samoin kuin niiden läpi pujotettu silmäsauva. Kummallakin puolella olevat kolme alinta silmukkaa on painettu ylimääräisiin sinisiin päällysteisiin, joiden takaa alkaa etujalkaterän lokasuoja. Se kiertää sitten varpaan etuosan, jälleen True Blue -värisenä. Myös kantapäässä on tämä sävy, ja sen pintaan on kirjailtu huolellisesti sementinharmaat Air Jordan -siivet. Tämä miellyttävä harmaan sävy näkyy viimeisen kerran kylkiä koristavissa swooshes-kuvioissa, jotka viimeistelevät tämän houkuttelevan mallin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Low
  • Tyylikoodi 553558-412

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä