SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"University Blue"

553558-041

Jordan 1 Low 553558-041 01
Jordan 1 Low 553558-041 02
Jordan 1 Low 553558-041 03
Jordan 1 Low 553558-041 04

Rohkea väripaletti tässä Jordan 1 Lows -parissa tekee siitä erittäin halutun lenkkarin. Kaksi kontrastisävyä kattaa suurimman osan mallia, kun taas kolmas - valkoinen - näkyy vain välipohjassa, joka sisältää kapseloitua Nike Airia mukavan kävelykokemuksen takaamiseksi. Tämän alla ulkopohja on University Blue, ja sen keskipitkän ympyrän muotoiset pitokuviot yhdistyvät kookkaisiin korvakkeisiin ja syvennettyihin linjoihin tarjotakseen käyttäjälle vankan pidon.

Kestävän nahkapäällisen useissa osissa on sama upea sininen väri, myös varvaslaatikossa, jossa on useita tuuletusreikiä. Ne tuovat viilentävää ilmaa etujalkaterään, mutta niitä ympäröivä musta lokasuoja luo voimakkaan esteettisen ilmeen, joka jatkuu koko kengässä. Musta päällystää nahkaosat heti etujalkaterän takana, pitkin silmäjalkaa ja keskijalkaterän läpi. Samaan aikaan mustat nauhat kulkevat ristiin rastiin University Blue -kielen yli, jonka yläosassa on musta Jumpman-logo, joka on kirjailtu suoraan sen pintaan. Tämä värimaailma on käänteinen lenkkarin sisäpuolella, sillä vuori ja sisäpohja ovat täysin mustat, ja jälkimmäiseen painettu suuri Jumpman-logo on University Blue -värinen.

Korkoa ympäröi vielä lisää sinistä nahkaa, ensin kaistaleena, joka kiertää matalan kauluksen, ja sitten puolikuun muotoisen kantapään laskurin kautta. Sen pintaan on ommeltu mustalla langalla joukko Air Jordan -siipiä, ja aivan sen yläpuolella on pieni suorakulmio sinistä nahkaa. Sen kummaltakin puolelta erottuu University Blue -merkkinen swoosh. Nämä ulottuvat lenkkarin kylkiä pitkin, missä ne erottuvat tummasta mustasta pinnasta ja viimeistelevät näin tämän reippaan muotoilun dynaamisella kukoistuksella.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Low
  • Tyylikoodi 553558-041

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä