SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Armory Navy"

554724-411

Jordan 1 Mid 554724-411 01
Jordan 1 Mid 554724-411 02
Jordan 1 Mid 554724-411 03
Jordan 1 Mid 554724-411 04

Runsas sininen sävyjä löytyy koko tämän Jordan 1 Mid, mikä antaa sille tyylikkään ilmeen. Koko kenkä on asetettu Armory Navy -ulkopohjan päälle, mikä tarkoittaa, että tämä voimakas väri muodostaa suunnittelun perustan. Se leviää ulkopohjan läpi kantapäästä varpaisiin, kulkee kantapään lineaaristen pitomuodostelmien yli, ohi Nike-tekstin sen keskellä ja pyöreiden rakenteiden etujalkaterässä päättyen varpaan kärkeä koristaviin tähdenmuotoisiin solmuihin. Kun tämä vankka rakenne huolehtii vakaudesta, valkoinen välipohja huolehtii mukavuudesta vaahtomuovitäytteen ja kantapäässä olevan kapseloidun ilmataskun avulla.

Päällisessä on puolestaan ensiluokkainen nahkarakenne, jonka pinnan muodostavat useat kerrokset. Etujalkaterässä tämä koostuu valkoisesta varvaslaatikosta, joka on koristeltu rei'ityksillä hengittävyyden takaamiseksi, ja Armory Navy -merkkisestä etujalkaterän lokasuojasta. Heti varvaslaatikon takana on pari päällystettä, jotka taittuvat välipohjasta ylöspäin, jälleen kerran syvän laivastonsinisin sävyin, asettuakseen silmäpohjan alapäähän. Tämä viimeinen ominaisuus on myös Armory Navy -värinen, ja se jakaa kolme alimmaista silmäluukkua kummallakin puolella etujalkaterän päällysteiden kanssa. Toisessa päässä se jakaa ylimmät silmukat Armory Navy -kauluksen päällysteen kanssa, jonka läpi mustat nauhat kiinnittyvät valkoisen kielen päälle.

Muualla valkoinen nahka muodostaa keskijalkapaneelit, jotka kapenevat levittäytyessään kantapään suuntaan. Jokaisesta tulee ohut kaistale, joka muodostaa toisen kerroksen kengän takaosaan, joka puolestaan koostuu useista nahkapaloista. Keskikannen kaulus on musta, ja syvänsiniset sävyt peittävät sitä ympäröivän päällysteen. Sitten tulee kapea valkoinen kaistale, jonka päällä on Armory Navy -merkkinen swoosh, ja samansävyinen kantapään laskuri muodostaa ylimmän kerroksen.

Nike-logot ulottuvat pitkin lenkkarin sivuseinämiä ja luovat erottuvan ilmeen koko kyljissä, kun taas dynaamisemmat tuotemerkkiefektit näkyvät kauluksessa ja kielessä. Ensin mainittu on joukko valkoisia Air Jordan -siipiä, jotka on painettu sivusuunnassa olevaan päällysteeseen, ja jälkimmäinen on neliön muotoinen laastari, jonka Armory Navy -ulkopuolella on valkoinen Jumpman ja sana "Air". Musta verkkopehmuste peittää kengän sisäseinät aina pohjalliselle asti. Täällä sävy vaihtuu jälleen valkoiseksi, ja musta Jumpman-siluetti täydentää tämän ajattoman Jordan 1 -värimallin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Tyylikoodi 554724-411

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä