SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Mid

  "Banned"

  554724-074

  Jordan 1 Mid 554724-074 01
  Jordan 1 Mid 554724-074 02
  Jordan 1 Mid 554724-074 03
  Jordan 1 Mid 554724-074 04

  Musta ja punainen ylempi tämän Jordan 1 Mid on moderni versio vuoden 1985 Banned-mallista muutamalla muutoksella. Air-täyteinen valkoinen välipohja erottaa University Red -ulkopohjan nahasta, ja sen pehmustettu sisäpuoli tarjoaa pehmustetun askeleen jalan alla olevien pitokuvioiden tarjoaman tukevan pidon rinnalle. Nämä vaihtelevat tähdenmuotoisista solmuista varpaiden ympärillä etujalkaterän alla olevien pyöreiden rakenteiden kautta kantapään alla oleviin leveisiin korvakkeisiin, jotka tarjoavat kattavan tuen koko jalkaterän pituudelta.

  Kestävä nahka täyttää päällisen, jonka mustien ja University Red -paneelien yhdistelmä luo rohkean esteettisen ilmeen. Tummempi sävy näkyy etujalkaterän lokasuojassa ja sen takana olevissa päällysteissä, ennen kuin se siirtyy neljänneksen läpi ja ylös keskikannen kauluksen sivuille. Samaan aikaan elävä punainen sävy erottuu varvaslaatikossa, jossa on hengittäviä tuuletusreikiä, ja silmänjalassa, kun se tulee esiin etujalkaterän päällysteiden alta. Se koristaa myös kantapäätä ja kauluksen kääre, johon on painettu mustalla pari Air Jordan Wings -siipiä. Tämä paneeli taittuu kauluksen etupuolelle pitämään kaksi ylimpää silmäluukkua kummallakin puolella.

  Mustat nauhat solmitaan mustan kielen yläosaan, jossa on samansävyinen kudottu laastari, jonka pintaan on kirjailtu University Red Jumpman ja Air-kirjaimet. Sisäpuolella kaikki on mustaa lukuun ottamatta valkoista Jumpman-siluettia sukkapohjassa. Takaisin ulkopinnalla University Red -sävyt päällystävät sivuseinän swoosheja, jotka ulottuvat pienestä nahkapalasta kantapäässä laskeutumaan voimakkaasti tummien keskijalkapaneelien yli tämän ikonisen värityksen huipentumana.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Väri Musta
  • Urheilu Lifestyle
  • Tyylikoodi 554724-074

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä