SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Chicago"

554724-173

Jordan 1 Mid 554724-173 01
Jordan 1 Mid 554724-173 02
Jordan 1 Mid 554724-173 03
Jordan 1 Mid 554724-173 04

Tämän Jordan 1 Midin perinnevärimaailma antaa sille vakuuttavan retrotunnelman ja ikonisen ilmeen. Sen kolmikko sävyjä seuraa muiden Chicagon mallien jalanjälkiä, alkaen sen Gym Red -ulkopohjasta. Tässä kirkkaanvärisessä kumipinnassa on keskipisteestä lähteviä keskikohtaisia renkaita etujalkapohjan mediaalisen puolen alapuolella, tähtimäisiä solmuja varpaassa, paksut korvakkeet, jotka kiertävät kantapään ympäri, ja Nike-merkkinen syvennys jalkaholvin alapuolella. Nämä erilaiset pitokuviot tarjoavat käyttäjälleen erinomaisen pidon, kun taas välipohja luo silmiinpistävän esteettisen kontrastin täysin valkoisella värityksellään. Sisäpuolella tämä ominaisuus sisältää vaahtomuovipehmusteen ja kapseloidun Airin sekoituksen, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden jalan alla.

Päällisessä punainen ja valkoinen on jälleen kerran sijoitettu rinnakkain, jälkimmäinen näkyy keskijalkapaneeleissa, varvaslaatikossa ja kantapäässä, ja edellinen koristaa etujalkasuojan, sen takana olevat kaksi päällyslevyä ja silmänsuojan. Lisäksi Gym Redin elinvoimainen sävy näkyy kauluksen kääreessä, jossa se tuo lisää sävyvaihtelua mustan kauluksen ympärille, ja pieni suorakulmio nahkaa kantapään keskellä. Mustat nahkakuvioinnit nousevat tämän viimeisen elementin molemmilta puolilta, kulkevat alas kylkiä pitkin ja laskeutuvat rohkeasti kummallekin keskijalkapaneelille.

Sisäpohjan pehmeä pehmuste on myös musta, samoin sisäpohja, jossa on Gym Red Jumpman. Samaan aikaan jalkaterän yläosassa varvas tarjoaa hengittävän pinnan rei'itysten viuhkan kautta. Kengän kieli on valmistettu valkoisesta kankaasta, ja siinä on mustat nauhat, jotka kulkevat ristiin rastiin sen yli, kun ne kulkevat silmukoiden läpi, jotka on painettu etujalkaterän päällysteisiin, silmäjalkaan ja kauluksen etuosaan. Kielen huipulla on Gym Red -merkki, jonka läpi on kudottu valkoinen Jumpman Air -brändi, ennen kuin toinen välittömästi tunnistettava tuotemerkin symboli koristaa sivuttaista kaulusta. Tässä pari Air Jordan Wings -siipiä on leimattu kauluksen kääreeseen mustalla värillä, mikä muodostaa viimeisen ikimuistoisen osan tästä klassisesta Chicagon värimuunnoksesta.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Versio Chicago
  • Tyylikoodi 554724-173

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä