SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Mid

  "Obsidian"

  554724-174

  Jordan 1 Mid 554724-174 01
  Jordan 1 Mid 554724-174 02
  Jordan 1 Mid 554724-174 03
  Jordan 1 Mid 554724-174 04

  Tässä Jordan 1 Midissä on dynaaminen kaksivärinen muotoilu, joka antaa sille perintötyylin. Molemmat värit näkyvät Air-täyteisessä pohjayksikössä, valkoinen välipohjan kuvioidussa ulkopinnassa ja rikas laivastonsininen, joka tunnetaan nimellä Obsidian, ulkopohjassa. Viimeksi mainittu osa on kauttaaltaan täynnä tarttuvia rakenteita. Etujalan alapuolella on sarja keskittyneitä ympyröitä, jotka lähtevät mediaalisella puolella olevasta keskusympyrästä, kun taas kantapäässä on kiinteitä korvakkeita, jotka auttavat käyttäjää asettamaan jalkansa luottavaisesti.

  Päällisen pohjakerroksena toimii valkoista nahkaa, joka on näkyvissä varvaslaatikossa, keskijalkapaneeleissa ja keskellä leikatun kauluksen yläosassa. Tämän tyylikkään pohjan päällä on useita Obsidian-päällysteitä. Ensimmäinen näistä on etujalkaterän lokasuoja, joka kiertyy rei'itetyn varpaan ympärille, ja sen takana on lisäkerroksia kummallakin puolella. Nämä ulottuvat välipohjasta ylöspäin ja menevät päällekkäin Obsidian-silmäpohjan kanssa, jonka kanssa ne jakavat muutaman silmälenkin. Valkoiset nauhat kulkevat näiden läpi ja ylöspäin valkoisen tekstiilikielen yli. Yläosassa ne kulkevat sisään ja ulos kauluksen päällysteen kahdesta silmukasta, jotka ovat myös syvänsinisen sävyiset, kuten myös sen alapuolella oleva kantapään laskuri.

  Tämän lenkkarin värivaihteluiden ansiosta syntyy voimakkaita brändiefektejä, ensinnäkin sivukauluksen yli, jonka siniselle pinnalle on painettu pari valkoista Air Jordan -siipiä. Silmiinpistävät Obsidianin väriset swoosit leviävät pitkin molempia kylkiä ja muodostavat voimakkaan kontrastin keskijalan valkoisten paneelien kanssa. Muualla kielessä on neliönmuotoinen laastari, jonka Obsidian-puolelle on merkitty Metallic Gold Jumpman sanan "Air" yläpuolella samalla tyylikkäällä sävyllä. Kengän sisällä koko sisäpuoli on päällystetty pehmeällä Obsidian-kankaalla, ja sisäpohjaan on painettu viimeinen brändäys - kimaltava Metallic Gold Jumpman, joka kimmeltää valossa.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Väri Sininen
  • Urheilu Lifestyle
  • Tyylikoodi 554724-174

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä