SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Taxi"

554724-701

Jordan 1 Mid 554724-701 01
Jordan 1 Mid 554724-701 02
Jordan 1 Mid 554724-701 03
Jordan 1 Mid 554724-701 04

Tämä vakuuttava Jordan 1 Mid määritellään sen rohkealla värin käytöllä. Koko muotoilu koostuu kolmesta värisävystä, joista kaksi näkyy kengän pohjana olevassa kestävässä kumipohjassa. Ulkopohja, jonka pyöreät ja suorat pitokuviot tuovat kantajalle laadukkaan pidon, on keltainen kantapäästä varpaisiin. Tämä elävä, lähes kultainen sävy tunnetaan nimellä Taxi, joka sopii lenkkarin lempinimeen. Ulkopohjan muuttuessa välipohjaksi tämä väri vaihtuu valkoiseksi ja jatkuu koko loppupinnalla, kunnes se saavuttaa päällisen. Teksturoidun ulkopinnan takana välipohja sisältää vaahtomuovipehmusteen sekä Nike Air -taskun kantapäässä, joka takaa mukavan mukavuuden jalkojen alla.

Päällisessä mustan lisääminen taksin ja valkoisen rinnalle luo voimakkaita kontrasteja. Viimeinen näistä sävyistä näkyy vain kerran - keskijalkapaneeleissa, jotka kapenevat ohuiksi nahkanauhoiksi kengän takaosaa kohti. Samaan aikaan sileä Taxi-nahka muodostaa etujalkaterän päällysteet, silmäpalkin, kantapään vastakappaleen ja kauluksen kääreen. Kaikki nämä osat pidetään paikoillaan kaksinkertaisilla ompeleilla, lukuun ottamatta silmäpohjan ulkoreunaa, joka on ommeltu alas yhdellä langalla. Tämä jatkuu etujalkaterän takaosassa ja kauluksen yläreunassa kummallakin puolella olevien päällysteiden yli. Keskijalkaterän alapuolella ylimääräinen valkoinen ompelurivi kulkee taaksepäin silmäpohjasta swoosh-kuvion yläreunaan, ennen kuin se leikataan takaisin sen poikki ja siirtyy vinosti kohti välipohjaa.

Näiden keltaisten ja valkoisten osien lisäksi päällisessä on useita mustia kohtia, joista ensimmäinen on varvaslaatikossa, jonka tuuletusaukot takaavat hengittävyyden etujalkaterän ympärillä. Tämä musta sävy siirtyy kielen yläosaan, johon on ommeltu Taxi-tarra. Tämän etiketin pintaan on painettu musta Jumpman ja sana "Air". Musta väri peittää kengän sisäpuolen aina pohjalliselle asti, jossa on jälleen kerran Taxi-keltaisia sävyjä, lukuun ottamatta siihen painettua Jumpman-siluettia. Ulkopuolella kaulus on myös musta, samoin kuin nahkaiset swoosit, jotka erottuvat kyljissä. Lopuksi tämän silmiinpistävän Air Jordan 1:n sivukaulukseen on painettu joukko mustia Air Jordan -siipiä.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Tyylikoodi 554724-701

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä