SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"White Chicago"

554724-116

Jordan 1 Mid 554724-116 01
Jordan 1 Mid 554724-116 02
Jordan 1 Mid 554724-116 03
Jordan 1 Mid 554724-116 04

Tämä tyylikäs Jordan 1 Mid on koristeltu kolmella fanien suosiman Chicagon värillä, mutta sen ensisijainen käyttö yhdellä erityisellä sävyllä on nähnyt sen lempinimen White Chicago. Sen ulkopohja on hyvä esimerkki tästä, sillä se on kauttaaltaan valkoinen, myös etujalkapohjan pyöreiden pitokuvioiden ja kantapään tukevien lohkomaisten korvakkeiden kautta. Jopa sen keskellä oleva Nike-merkkinen osa ja tähdellä koristeltu kärki ovat tässä vaaleassa sävyssä, mikä yhdistää sen visuaalisesti yläpuolella olevaan välipohjaan, joka on myös täysin valkoinen. Tämän ominaisuuden sisäpuolella on kapseloitua Airia sisältävä kimmoisa tasku, joka yhdessä pehmeän vaahtomuovipehmusteen kanssa tarjoaa käyttäjälleen maksimaalisen mukavuuden jalkojen alla. Sen ulkopinta on puolestaan kevyesti kuvioitu aina sen yläreunaa ympäröivään valkoiseen tikkaukseen asti, jossa se muuttuu sileäksi.

Kengän pohja on sekä tukeva että tukeva, ja sen yläosa tarjoaa muodikasta estetiikkaa käyttämällä tuttuja nahkapaneeleita, jotka liittyvät tähän klassiseen siluettiin. Sen etupuoli on lähes kokonaan valkoinen, etujalkaterän lokasuojasta rei'itettyyn varvaslaatikkoon ja sen takana olevaan välipohjasta ylöspäin kietoutuvaan päällysteeseen. Nämä on sijoitettu valkoisen silmäpohjan päälle, mikä tarkoittaa, että ne jakavat kolme alinta silmäluukkua kummallakin puolella, ennen kuin ylimmät näkyvät Gym Red -kauluksen kääreen etuosassa. Liittoutuneena kantapään laskurin kanssa, joka on samaa kirkasta sävyä, tämä tuo värikkään aksentin kengän takaosaan. Itse kaulus palaa sitten valkoiseksi, ja myös keskijalkapaneelissa on tämä vaaleampi sävy.

Jalkaterän yläosassa valkoiset nauhat kiinnittyvät mustan kankaisen kielen päälle, mikä tuo lisää voimakkaita sävykontrasteja. Samanlainen vaikutus on saavutettu kielen yläosassa, jossa on valkoinen laastari, jonka keskellä on Gym Red Jumpman Air -brändi, joka on kudottu elävästi. Kielen tummat sävyt ulottuvat kengän sisälle, jossa kaikki vuorauksesta pohjallisiin on mustaa. Valkoinen Jumpman tuo valoa tähän jälkimmäiseen piirteeseen, ja kielen takaosassa on valkoinen merkki. Kengän ulkopinnalla sivukaulukseen painetut Air Jordan -siivet ovat valkoiset, samoin kuin kantapään keskellä oleva suorakulmainen nahkakappale. Siitä ulottuu kaksi mustaa nahkakuviota, joissa on hienovaraiset valkoiset ääriviivat, jotka nostavat ne pois kengän sivuilta luoden kiehtovan 3D-efektin ja voimakkaan tonaalisen kontrastin, joka viimeistelee tämän vaihtoehtoisen Chicagon mallin silmäänpistävän ilmeen.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Versio Chicago
  • Tyylikoodi 554724-116

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä