SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Mid

  "White Shadow"

  554724-073

  Jordan 1 Mid 554724-073 01
  Jordan 1 Mid 554724-073 02
  Jordan 1 Mid 554724-073 03
  Jordan 1 Mid 554724-073 04

  Tämä pari harmaasävyisiä Jordan 1 Mid -lenkkareita on muotoiltu kiillotettua eleganssia pursuavalla mallilla, jonka lempinimi on White Shadow. Tämä alkaa mustasta ja valkoisesta pohjayksiköstä, joka kantaa ensimmäistä sävyä tarttuvassa ulkopohjassaan ja jälkimmäistä Air-pehmustetussa välipohjassaan. Tämä jälkimmäinen ominaisuus on täytetty vaahdolla, joka vahvistaa kantapäähän kapseloidun Airin tarjoamaa tukea, kun taas ulkopohjassa on eri muotoisia pitokuvioita, jotka tarjoavat laadukasta pitoa jalan alla.

  Tämän tukevan pohjan päällä lepää sileä nahkapäällinen, joka muodostuu kerroksellisista paneeleista kolmessa kontrastisävyssä. Ensimmäinen on valkoinen, joka näkyy kantapäässä, silmänjalassa, kauluksen kääreessä ja varvaslaatikossa. Vaikka kahta ensimmäistä osiota ei ole koristeltu lisäkoristeilla, kauluksen kääreessä on dynaaminen sarja Air Jordan -siipiä painettu sen sivupuolelle mustalla, ja varpaassa on tuuletusreikien viuhkamaiset linjat, jotka lisäävät sekä lenkkarin esteettisyyttä että sen jo ennestään korkeaa mukavuutta.

  Seuraava väri on musta, ja sen tyylikkäät sävyt kulkevat läpi keskijalan, etujalkaterän päällysteiden, nauhojen ja kudotun kielilapun. Kieli itsessään on valkoinen, ja sen kärkeen ommellussa laastarissa on valkoinen Jumpman-logo sanan "Air" yläpuolella. Tämä mustien ja valkoisten elementtien yhteispeli luo rohkean sävyvaihtelun koko malliin, jota kolmas väri - keskiharmaa - korostaa entisestään. Sekä keskipitkän kauluksen että sivuseinän swoosit on täytetty sen neutraaleilla sävyillä, mikä tuo kylkiin tyylikkään ilmeen. Lopuksi kengän sisäpuoli on musta ylhäältä alaspäin, ja erottuva valkoinen Jumpman sisäpohjassa viimeistelee tämän ikimuistoisen lenkkarin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Versio Shadow
  • Tyylikoodi 554724-073

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä