SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Neutral Grey & Hyper Crimson"

555088-018

Jordan 1 Retro High OG 555088-018 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-018 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-018 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-018 04

Tämä Jordan 1 Retro High OG nähtiin näyttelijä Tom Hollandin jaloissa suositun Hämähäkkimies-elokuvan No Way Home trailerissa, mikä toi sen suuren yleisön tietoisuuteen. Neutraalin harmaan ja Hyper Crimsonin sävyillä koristeltu ja premium-materiaaleilla päällystetty lenkkari on tyylikäs ja tyylikäs. Neutraali harmaa päällystää koko ulkopohjan, ja se kulkee kantapään ympärillä olevien korvakkeiden, Nike-merkkisen syvennyksen jalkaholvin alla, etujalkaterän alapuolella olevien keskittyneiden ympyröiden ja varpaan kärjen peittävien tähtimäisten koristeiden läpi. Nämä erilaiset kulutuspintamallit tuovat kattavan pidon kantapäästä varpaisiin, kun taas valkoinen välipohja tarjoaa miellyttävää mukavuutta vaahtomuovin ja Air-tyynyn yhdistelmällä.

Päällinen on mustaa tumbled-nahkaa, ja sen tumma kuvioitu pinta näkyy varvaslaatikossa, joka on täynnä hengittäviä reikiä, sekä keskijalkapaneelien kummassakin kyljessä. Nämä kapenevat ohuemmiksi mustan nahan kaistaleiksi, kun ne kiertyvät kantapään ympärille ja yhdistyvät lopulta kantapään keskellä olevan pienen neutraalinharmaan välilehden alla. Tämä pieni mokkanahkapala on vain yksi monista tällaisista paneeleista, jotka peittävät loput päällisestä samalla tyydyttävällä neutraalinharmaan sävyllä. Muita ovat kantapään laskuri ja kauluksen kääre kengän takaosassa, jalkaterän yläosassa oleva silmäpalkki ja kolme paneelia, jotka muodostavat etujalkaterän. Yksi tästä kolmikosta on lokasuoja, ja kaksi muuta osaa on aivan sen takana, kun ne ulottuvat välipohjasta ylöspäin ja asettuvat silmäpohjan yläpuolelle. Ne jakavat alimmat silmukat tämän paneelin kanssa, kun taas ylimmät silmukat ovat kauluksen kääreen peitossa, ja kaikki ne yhdistyvät ja tarttuvat mustiin nauhoihin, jotka kiinnittyvät mustan verkkokielen päälle.

Äkillinen väriläiskä ilmestyy sitten kauluksen ympärille, joka on valmistettu muhkeammasta mokkanahasta Hyper Crimsonin oranssinpunaisella sävyllä. Tämä ulottuu kirkkaammin myös sisäpuoliselle vuoraukselle ja pohjalliselle - sinne on painettu joukko valkoisia Nike Air -brändäyksiä, jotka tuovat lisäkontrastia sisätiloihin. Kielen alapuoli on valkoinen, ja musta laastari kiertää sen huipun yli ja esittelee vintage Nike Air -tekstin ja tulipunaisen swooshin sen etupuolella. Erikoisempi brändäys vaikutukset näkyvät kyljissä, ensin muodossa valkoinen Air Jordan Wings leimattu sivusuunnassa kaulus, ja sitten kautta mokka swooshes että venyttää pitkin midfoot paneelit rauhoittava sävy Neutraali harmaa. Viimeisenä jalkaterän sivupaneelissa on valkoisella teksti "SP 19 Air Jordan 1 High OG", joka edustaa kengän julkaisuvuotta ja sitä, että se on osa erikoisprojektia, ja täydentää sen ainutlaatuisella korostuksella.

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä