SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High OG

  "Taxi"

  555088-711

  Jordan 1 Retro High OG 555088-711 01
  Jordan 1 Retro High OG 555088-711 02
  Jordan 1 Retro High OG 555088-711 03
  Jordan 1 Retro High OG 555088-711 04

  Tämä Jordan 1 Retro High OG -malli on väriltään vintage-värisävyinen, ja sen värit erottuvat täydellisesti toisistaan. Kirkkain on aurinkoinen keltainen, joka tunnetaan nimellä Taxi ja joka näkyy ensin ulkopohjassa. Tämän rakenteen vuori on monipuolinen kokoelma pitomuodostelmia. Varpaan kärjessä on tähdenmuotoisia solmuja, etujalkaterän poikki lähteviä pyöreitä renkaita, suuri merkkipainuma keskellä ja nelikulmaiset korvakkeet, jotka on sijoitettu silmukoittain kantapään ympärille. Kaikki tämä tarjoaa käyttäjälleen erinomaisen pidon, kun taas sen yläpuolella oleva luonnonvalkoinen välipohja tuo kenkään miellyttävän pehmusteen vaahtomuovin ja Air-tyynyn sekoituksella.

  Tämän vankan perustan päälle on sijoitettu korkealaatuisesta nahasta valmistettu päällinen. Purjeet näkyvät yksitellen keskijalkaterässä, joka kapenee kantapäätä lähestyttäessä, ennen kuin se ulottuu kantapään ympärille pisteeseen takana, jossa on pieni neliö taksinväristä nahkaa. Tämän alapuolella näkyy toinen musta nahkanauha - swooshin hännänpää, joka laskee alaspäin keskijalan yli - ja tämän alapuolella on kantapään laskuri, jälleen kerran voimakkaan taksinkeltaisena. Näiden kolmen nahkakappaleen yläpuolella on toinen Taxi-päällyste. Tämä kiertää korkealle leikatun nilkan takaosan, joka itsessään on musta, ja sen sivupuolelle on painettu Air Jordan -siipien sarja mustalla, mikä luo toisen ilmeikkään värivaihtelun. Kaksi silmukkaa on painettu tämän päällysteen molemmille puolille, ja mustat nauhat on vedetty niiden läpi. Nämä solmitaan mustan kielen päälle, jonka kärkeen on ommeltu valkoinen laastari. Taksi Nike Air -brändi erottuu sen pinnalla.

  Samaan aikaan silmäkiinnike on valmistettu raikkaasta mustasta nahasta, kuten myös etujalkaterän päällysteet ja lokasuoja. Nämä kestävät paneelit ympäröivät Taxi toe box, jonka pinta on merkitty linjat rei'ityksiä, jotka ilmastavat jalka. Lenkkarin vastakkaisessa päässä musta kaulus ulottuu alaspäin ja ympäröi jalan pehmeällä suojapehmusteella. Lopuksi sisäpohjassa on vielä yksi viimeinen väriläiskä, sillä sen ulkopinta on päällystetty säteilevämmillä keltaisilla sävyillä ja sen päällä on rohkeasti musta Nike Air -teksti.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli High
  • Versio Taxi
  • Tyylikoodi 555088-711

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä