SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man

  "Origin Story"

  555088-602

  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 01
  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 02
  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 03
  Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 04

  Tämä Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man on mallinnettu Miles Moralesin animaatioelokuvassa Spider-Man: Into the Spider-Verse käyttämän parin mukaan. Se on saanut lempinimen Origin Story viitaten siihen, että elokuva kertoo Milesin alkuajoista, kun hänestä tulee suosittu supersankari. Sen värimaailma ottaa mallia klassisesta Chicagon designista, mutta siinä on muutamia muutoksia, jotta se vastaisi paremmin Hämähäkkimiehen kuuluisaa asua. Aluksi ulkopohja on tehty läpikuultavasta kumista, jonka läpi kulkee hento sininen sävy. Se säilyttää tutut pitomuodot, jotka koostuvat pyöreistä syvennyksistä etujalkaterässä ja kantapään ympärillä kiertyvistä korvakkeista, ja tarjoaa näin saman laadukkaan pidon kuin muut AJ1-kengät. Tämän yläpuolella on yksinkertainen valkoinen välipohja, joka on täytetty vaahtomuovin ja Air-tyynyn yhdistelmällä, joka antaa pehmeän tuen jalan alle.

  Yläosan väriyhdistelmä vastaa muiden Chicagon lenkkareiden väriyhdistelmää, jossa valkoinen toimii pohjakerroksena keskijalan ja varpaiden hieman kuvioidun pinnan kautta, ja Gym Red muodostaa päällysteet. Nämä jälkimmäiset paneelit muodostavat etujalkaterän lokasuojan, sen takana olevan päällysparin, silmäpalkin, kantapään laskurin ja kauluksen kääreen, jotka kaikki on merkitty heijastavilla pisteillä, jotka antavat niille kiehtovan ulkonäön, varsinkin kun valo paistaa niihin.

  Jalkaterän yläosassa rei'itysrivit koristavat varvaslaatikkoa, mikä mahdollistaa hellävaraisen tuuletuksen etujalkaterän yli, ja mustat nauhat kulkevat varvaslaatikon taakse nousevien silmukoiden läpi. Nämä risteilevät valkoisen paisuneen kielen päällä, jonka kärkeen on ommeltu Photo Blue -merkki. Liikuntapunainen Nike Air -teksti on kudottu tämän etiketin läpi luoden vahvan tonaalisen sekoituksen, joka toistuu Photo Blue -pohjallisessa, jonka merkintä on myös Gym Red.

  Suojaava, korkealle leikattu kaulus on musta sekä sisältä että ulkoa, ja jälkimmäinen osa on osittain peitetty punaisella päällysteellä, joka ympäröi sen. Musta Air Jordan Wings on leimattu sen sivusivulle, ennen kuin pari mustaa nahkaa swooshes nousee pieni pala Gym Red nahkaa keskellä kantapäätä loppuun lenkkari rohkea kontrasti väriä, kun ne ulottuvat alas sen kyljet.

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä