SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"72-10"

378037-002

Jordan 11 Retro 378037-002 01
Jordan 11 Retro 378037-002 02
Jordan 11 Retro 378037-002 03
Jordan 11 Retro 378037-002 04

Tämä tyylikäs Jordan 11 Retro on tehty juhlistamaan Michael Jordanin ja hänen Chicago Bullsinsa ennätyksellistä NBA-kautta vuosina 95-1996. Sen lempinimi on 72-10 - joukkueen runkosarjan voitot ja tappiot kyseisenä vuonna. Se noudattaa muita klassisia AJ11-värimuotoja, sillä siinä käytetään enimmäkseen mustan ja valkoisen sävyjä, mutta muut värilliset lisäykset antavat sille aivan omanlaisensa ilmeen.

Tämä alkaa jalan alta ulkopohjasta, jossa yhdistyvät sumuinen valkoinen läpikuultava runko ja mustan kumin läpinäkymättömät osat kantapäässä ja etujalassa. Nämä on merkitty kalanruotoisilla pitolinjoilla, jotka takaavat hyvän pidon, kun taas mustapunainen ja punainen hiilikuitulevy, joka on sijoitettu tukemaan ulkopohjan ja välipohjan väliin, viittaa Bullsin kuuluisiin väreihin. Musta Jumpman-siluetti sijaitsee tämän ominaisuuden keskellä, jossa se näkyy osittain läpinäkyvän ulkopohjan takana. Tämän yläpuolella on valkoinen välipohja, jonka Phylon-vaahtomuovipehmusteiden ja kapseloidun Airin sekoitus tarjoaa käyttäjälle maksimaalisen mukavuuden kantapäästä varpaisiin.

Samalla päällinen vaihtuu kokonaan mustaan malliin, jossa on houkuttelevia punaisia korostuksia. Siinä on perinteinen kiiltonahkainen lokasuoja, joka ympäröi päällisen alaosaa ja jonka kiiltävässä pinnassa on lempeä kuvio, joka sopii hienovaraisesti yhteen neljännesosan mustan nahan kanssa. Sama tyylikäs materiaali löytyy myös kielestä, ja köysinauhat kulkevat sen molemmin puolin kulkevien kangassilmukoiden läpi. Nämä kehittyvät mustasta tekstiilistä koostuviksi nauhoiksi, jotka ulottuvat kielestä poispäin verkkomaisena kuviona.

Kengän takaosassa on musta mokkanahkainen päällinen, jonka sivupuolta koristaa kiiltävä Gym Red Jumpman. Tämän vieressä olevaan kantapään kielekkeeseen on kirjailtu numero 23 Jordanin pelipaidassaan yleensä näyttämien numeroiden kunniaksi. Toinen punainen Jumpman näkyy mustassa sisäpohjassa, jota ympäröivät mustat sisäseinät, jotka on valmistettu pehmeästi pehmustetusta materiaalista, joka antaa pehmeän tunteen jalan ja nilkan ympärille. Takaisin ulommassa, viimeinen Gym Red Jumpman logo asuu keskellä kielen, jossa se on reunustettu hienovaraisesti tummanvärinen Jordan ja Jumpman teksti viimeistellä tämä tyylikäs lenkkari.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 378037-002

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä