SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Bred"

378037-061

Jordan 11 Retro 378037-061 01
Jordan 11 Retro 378037-061 02
Jordan 11 Retro 378037-061 03
Jordan 11 Retro 378037-061 04

Tämän rohkean Jordan 11 Retron musta, punainen ja valkoinen värimaailma muistuttaa yhtä varhaisimmista AJ11-malleista ja yhtä kaikkien Jordan-lenkkareiden ikonisimmista - Brediä. Se on rakennettu tukevalle mutta läpinäkyvälle pohjalle, joka on sävytetty kirkkaalla Varsity Redin sävyllä. Tämän vastapainona on tummanmustat kumiosat kantapäässä ja etujalkaterässä, jotka molemmat on vuorattu kalanruotoisilla tartuntalinjoilla, jotka lisäävät pitoa. Ulkopohjan läpikuultavan osan takana näkyy valkoinen ja musta ruudukko, ja osa siitä laajenee tämän ulkopuolelle ja näkyy selkeämmin keskivartalossa. Tämä kuvio rajaa hiilikuitulevyn, joka tukee voimakkaasti jalkaa, kun taas musta Jumpman tuo ominaisuuteen klassisen Air Jordan 11 -estetiikan.

Tämän vankan perustan yläpuolella on kirkkaanvalkoinen välipohja, joka on muodostettu pehmoisesta Phylon-vaahdosta ja täytetty suurella Air-taskulla, joka ulottuu kantapäästä varpaisiin tarjoten korkeaa mukavuutta koko jalan pituudelta. Tämä valkoinen kerros toimii puskurina punaisen ulkopohjan ja mustan päällisen välillä, jonka alaosassa on kiiltävä kiiltonahkainen lokasuoja. Tämä tyylikäs musta osa kiertää koko lenkkarin, ja sen yläreuna väistyy neljänneksen läpi kestävän ballistisen mesh-verkon ja kantapään sileän nahkapaneelin tieltä, jotka molemmat ovat mustia. Kielen molemmin puolin on kuusi mustaa kangasnauhaa, jotka muodostavat verkkomaisen rakenteen, joka muodostaa kengän nauhoitusjärjestelmän. Tekstiilisilmukoissa on köysityyppiset nauhat, jotka risteilevät mustan verkkokielen yli ja säilyttävät vaivihkaisen ilmeen jalan yläosassa.

Muualla kengän sisällä on enemmän hämärämpiä sävyjä, sillä pehmeät sisäseinät ovat kokonaan mustat. Pohjallinen on myös, mutta valkoinen Nike Air -brändäys erottuu kirkkaasti sen pinnalla rohkeana ilmoituksena lenkkarin iskunvaimennusteknologiasta. Korkealle leikatun kauluksen yläosassa sisäpuoli ulottuu ulospäin luoden U-muotoisen kantapään kielekkeen, jossa näkyy numero 23 valkoisella. Tämän sivupuolella on toinen Jumpman-merkki, tuttu siluetti, joka on taidokkaasti muotoiltu Varsity Red -kirjailulla. Lisää tuotemerkkejä on sitten kielen keskellä olevassa mustassa laastarissa. Jordan- ja Jumpman-kirjaimet on kirjoitettu sen poikki valkoisella värillä Varsity Red -logon molemmin puolin, mikä täydentää tätä klassista Jordan 11 -värimuotoa.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Versio Bred
  • Tyylikoodi 378037-061

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä